pko ultrason muayenesinde çıkıyor mu ???:))

PLANKTON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
25
0
86
Amasya
arkadaşlar 5 aylık evliyim ve son aylarda kasıklarımda agrı oluyordu ve adetimde gecikiyordu, geçen ay adet sonrası doktora gittim alttan muayne etti ,ultrasonla da baktı rahim yumurtalklar normal dedi eğer pko olsaydı bu muaynede çıkar mıydı ? yoksa başka tetkikler mi gerekiyor ? Bebek sahibi olmayı da çok istiyoruz korunmamamıza rağmen olmuyor şimdilik doktor 6 ay uğraşın bakalım dedi.Rabbim şu mübarek ayın hürmetine dualarımızı kabul etsin tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah...

merhaba ben18 yaşımdayken adetim 2 ay gecikmişti jinekoloğa gitmiştim ozaman bekar olduğum için sadece hormon testinden bana pko teşhisi kondu.ama ilaç kullanmana gerek yok dedi.aradan 7 sene geçti tabi bu arada benim adetlerim düzenliydi sadece yılda 1 veye 2 defe düzensizlik oluyordu.evlendim hemen hamile kaldım kızımı doğdu şükürler olsun.4 ay önce tekrar kadın doğuma gittim alttan ultrasyonla baktı yumurtalıklarıma hiçbirşey yok dedi pko yok dedi hormon testi yapmadı.belki vardı sonradan iyileşebiliyor dedi.bende anlamadım. ama ben yine bu ay adetimin 3. günü gidip hormon testlerimi yaptırcam.çocuğum olduktan sonra adetlerim dahada düzene girdi bunada şükür.bak ne güzel yumurtalıklarında bişey çıkmamış benim gibi.seninde olur rahat ol doktor önemli bişey olsa söylerdi:)

çok tşk ederim içimi rahattınız , inşallah tez zamanda benimde bebişim olur hayırlısıyla inş...

belli oluyor tabi, yumurtalar pis pis sırıtıyorlar ultrason sonucunda. ama ultrasona nasıl girdiğinizin önemi var. idrara sıkışık olmanız gerekiyor ki kistler ortaya çıksın. idrara sıkışık olmazsanız gözükmeyebiliyor.

yalnız ultrasyona vajinadan girip yumurtalıklarıma bakmıştı doktor karın bölgesinden bakmadı. idrara sıkışık olmakla bir ilgisi varmı?

o kadarını bilemeyeceğim ama sanırım sizin dediğiniz gibi olunca idrara sıkışık olmanın bir önemi kalmaz. önemli olsa ultrasondan önce söylerlerdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…