pko sendromu hakkında bilgililer bi bakınnn

oyyyyyyyy canım çok geçmiş olsun allahım hayırlısını versin seni teselli edebilecek kelimeler bende yok bogazım düğümlendi:a015:

sağolun kızlar kimseye yaşatmasın. şu kırkım çıksın çalışmalara devam :1rolleyes:
ama dr um bu sefer kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti beklicez görcez açıkcası çokta bekleyebilicemi sanmıyorum ama..

dilooş çok geçmiş olsun Allah sabır versin ama yinede bizden daha şanslısın çünkü en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyorsun. düşükten 2-3 ay sonra hamile kalan çok arkadaşımız var. inş. sende hemencecik kalırsın ve sağ salim alırsın bebeklerini kucağına.

ya bakın bana belki kızacaksınız ama sizden başka kimse beni anlayamaz bi arkadaşımın şimdi hamile olduğunu öğrendim...sevindim sevinmesine ama bir okadarda üzüldümmmmmmm bunlar evlendikleri günden beri korunuyorlar kocası bebek istemiyodu bu ayın başında korunmamışlar kız 4 haftalık hamileee.......gelde sinir olma yaaa valla kıskançlıkmı dersiniz ne derseniz deyin(((((((8

KIZLARRRRRRRRRR

canımm sorma o bendede var hem seviniyorum hemde kıskanıyorum((( benim kardeşim eşi hamile 3 aylık her gelişmeyi onlarla birlikte heycanla izliyorum ama bir tarafım buruk işte.ben anlamıyorumki millet pat hemen hamile kalıyor((( .bizde böle uğraşıyoruz.en sinir bozucu olan yanı görev gibi yapman.amaaaaaaaaaaa biliyorum hepimiz başarıcaz ve burda beraber bu mutluluğu yaşıycaz

herkese günaydın kızlarrr...kk nın güzelleri nasıl bugün ? inşallah cnm umarım başarırız başaramazsakda allahdan hayırlısı olsun.......

kızlar ben psikologa gitmek zorunda kaldım bebek yüzünden bana dediki dr. bu şekilde düşünmen normal. senin durumunda olsalar onlarda senin gibi olurlardı dedi. ayrıca biz başkasının mutluluğuna üzülmüyoruz ki neden bizimde olmuyor diye üzülüyoruz yani o kıskançlık sayılmaz. benimde bütün arkadaşalarım ya hamile ya yeni doğum yaptı. hiç arkadaşım kalmadı yani çünkü onları arayıp konuşasım gelmiyor.

:) al bendende okadar ama ben görüşüyorum mecburen çünkü ben aramasam onlar zaten arıyo beni çok severler aslına bakarsan hepsi benim regl tarihlerimi sayarlar günüm geçse test çubuğu alıp gelirler onlarda çok istiyo ama kendilerinin olduğu için bizim durumumuzu pek anlamazlar....bu mübarek cumalar yüzü hürmetine rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versinnnn...aminnnnnnn

günaydın kıslaar:)bahsettiklerinizin aynısını bende yaşıyorum.daha geçen gün üç arkadaşımın hamilelik haberini aynı anda aldım.hem çok seviniyorum hemde ben niye bu sevinci yaşıyamıyorum die içim burkuluyor.

ahhh tubişim ahhhh herşeyin bi zamanı var bizede bu zorlu yolda sabretmek düşüyo.......

öyle canımda ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilemiyorum.benim en kısa zamanda tekrar bir iş bulup çalışmam gerekiyor böyle olmıycak.evde tıkılıp kaldıkça aklım hep aynı konuda,eşime sarıyorum:)
o da sağolsun hiç yardımcı olmuyor.bu çocuk meselesinin aramızı açmasından korkmaya başlıyorum artık.

valla tatlım çoğumuz aynı dertten muzdaripiz ama yazık erkeklerede yazık çok üstlerine gitmememiz lazım adamlar istemiyormu sanıyorsun baba olmayı ama kısmet biz kendimizi yırtıyoruzda ne oluyo sıfıra sıfır elde var sıfır:çok üzgünüm yüzden daha sakin yaklaş olaylara üzerine gitme el ele verince herşey çözülür unutma...bu arada allah korusun ne ara bozulması kız tahtaya vurÇok üzgünüm çoook

ben zaten hiç açmıyorum ama insan biraz heves görmek istiyor.dediğim gibi çok fazla yoğunlaşmamak gerekiyor sanırım.keşke erkekler kadar bizde biraz rahat olsak.yogaya mı gitsem napsam da şu kafamı boşaltsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…