- Konu Sahibi tatli.cadi
-
slm kızlar ben de pkoluyum bu sene ikinci gonal-f tedavisile yumurtalarımı büyüttük ilk aşılama da hamile kaldım ikizlerdi hemde , ama tam 15 gün önce çok kötü bi olay yaşadım ve bebeklerimi kaybettim. 18 haftalıktım bi sabah birden suyum geldi ve hastaneye yattım suyu gelen bebeğim düştü rahim attı diğeri ise en çokta beni üzen oydu hiç bi sorunu olmamasına rağmen enfeksiyon riskine karşı rahimimi kaybedebileceğim söz konusu olunca sonlandırıldı suni sancıla normal doğum yaptım inanın çok zor bi karardı.Elimden hiç bişi gelmedi kızlar :çok üzgünüm:
sölemek istediğim rahat olun hamile kalacaksınız hersey hamile kalınca bitmio imtihanımız devam edio ve daha büyük acılar yaşıyorsunuz . Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi gelmio elimizden nasip,
sorulanrınz varsa yardımcı olabilirm ...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol:yanlış anlamşısın anti diyabetik yazmış tatlım........
kızım insan çaktırmadan yazar özele tüüüh sana :) rezil olduk hehe naniknanik
ya bakın bana belki kızacaksınız ama sizden başka kimse beni anlayamaz bi arkadaşımın şimdi hamile olduğunu öğrendim...sevindim sevinmesine ama bir okadarda üzüldümmmmmmmbunlar evlendikleri günden beri korunuyorlar kocası bebek istemiyodu bu ayın başında korunmamışlar kız 4 haftalık hamileee.......gelde sinir olma yaaa valla kıskançlıkmı dersiniz ne derseniz deyin (((((((8
KIZLARRRRRRRRRR
kızlar ben psikologa gitmek zorunda kaldım bebek yüzünden bana dediki dr. bu şekilde düşünmen normal. senin durumunda olsalar onlarda senin gibi olurlardı dedi. ayrıca biz başkasının mutluluğuna üzülmüyoruz ki neden bizimde olmuyor diye üzülüyoruz yani o kıskançlık sayılmaz. benimde bütün arkadaşalarım ya hamile ya yeni doğum yaptı. hiç arkadaşım kalmadı yaniçünkü onları arayıp konuşasım gelmiyor.
günaydın kıslaar:)bahsettiklerinizin aynısını bende yaşıyorum.daha geçen gün üç arkadaşımın hamilelik haberini aynı anda aldım.hem çok seviniyorum hemde ben niye bu sevinci yaşıyamıyorum die içim burkuluyor.
öyle canımda ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilemiyorum.benim en kısa zamanda tekrar bir iş bulup çalışmam gerekiyor böyle olmıycak.evde tıkılıp kaldıkça aklım hep aynı konuda,eşime sarıyorum:)
o da sağolsun hiç yardımcı olmuyor.bu çocuk meselesinin aramızı açmasından korkmaya başlıyorum artık.
Slm kizlar neyaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?