Çok teşekkür ederimBenzer seyleri bende yasadim. Iki ay klomen hapini kullandim yumurta catlmasi bende kendiliginden oldugu icin doktor catlatma ignesi felan vurmadi. Ikinci ayin sonunda hamile oldugumu ogrendik.
Çok teşekkür ederim ☺ Hızlı cevabınız için inşallah bende ve isteyen herkese nasip eylesin.
Merhaba bendede var klomen kullandım kendiliğinden yumurtam çatladığı için bana da iğne vermedi 31 inde çatlama oldu 12 gün sonra doktor test yapmamı Söyledi. Şuan kasık ve karın altımda kramp gibi ağrılar oluyor belimde ağrıyor göğüs uçlarım hassaslaştı adet olcakmışım gibi bekliyorum bakalım hayırlısıylaArkadaşlar merhaba...Öncelikle size Başımdan geçeni bahsedeyim 1:30 senelik evliyim 6 + 3 Haftalık bir düşüğüm hemen arkasında iki ay sonra bir kimyasal gebeliğim var. Ve bunun üzerinden on aydır gebe kalamıyorum bir önceki âdetin 52. gününde geldi adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırdım Şu an ismini tam hatırlamıyorum fakat bir hormonu mu biraz yüksek olduğunu söyledi âdetin bittikten bir hafta sonra yumurta takibi için kontrole gittim yumurtamın Oluşmadığını söyledi bir sonraki âdetin İkinci veya üçüncü günü gelmemi Tedaviye başlayacağımızı söyledi.Bu arada polikistikover sendromu olduğunu öğrendim doktorumdan memnunum bu arada bugün regl oldum yarın Allah izin verirse doktora gideceğim benim gibi olup Tedavi gören arkadaşlarım nasıl bir yol izlendi gebelik oluştu mu ne tür ilaç kullandınız lütfen yardımcı olun herkese teşekkür ederim
İnofolic kullanıyorum canım. İki kutu bitti üçüncüye başlayacağım ama eczanede kalmamış bugün getiririz dediler arayacaklardı daha ses yok.Amin canim. Klomenle cogul gebelik ihtimali yuksek olmakla beraber ilk uc ay hamile kalma %75.
Sayet olmazsa daha yuksek dozlara geciliyor. Saglikli yasamaya ve folikasit kullanmaya simdiden baslayabilirsiniz.
İnşallah canım. Cevabın için teşekkür ederim. Bende inofolic kullanıyorum ama combi değil.Kırmızı kutu hap olanı ama.Bende yarın gideyim bakalımBende polikistik overim ve tedavi sürecindeyim. 14 aydır kimyasal/düşük hiç gebelik yaşamadım. Pko için inofolic combi kullanıyorum yan etkilerine iyi geldi hissettiğim kadarıyla. Yumurta gelişimi için de klomen kullandım ilk defa dün bitti pazartesi kontrolüm var. İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız
AminMerhaba bendede var klomen kullandım kendiliğinden yumurtam çatladığı için bana da iğne vermedi 31 inde çatlama oldu 12 gün sonra doktor test yapmamı Söyledi. Şuan kasık ve karın altımda kramp gibi ağrılar oluyor belimde ağrıyor göğüs uçlarım hassaslaştı adet olcakmışım gibi bekliyorum bakalım hayırlısıylaUmarım sizde iyi sonuçlar alırsınız
İnşallah canım. Cevabın için teşekkür ederim. Bende inofolic kullanıyorum ama combi değil.Kırmızı kutu hap olanı ama.Bende yarın gideyim bakalımİnşallah ikiz ikiz bebeklerimiz olur Rabbim inşallah kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
Akıntı bende de var ama beyaz süt gibi bakalım Allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur kimseyi çocukla sınamasın RabbimAminTeşekkür ederim inşallah hep birlikte mutlu haberlerimizi alalım inşallah. Ben ilk gebeliğimde düşük ile sonuçlananda kasık ağrım göğüs şişliği sık idrar ve sarı farklı bi akıntı olmuştu. Hatta ben adet günümü bekliyordum. Dahiliyeye farklı bir hastalık için gitmiştim. Günüm geçeli de üçüncü gündü doktor röntgen istedi ve durumumu anlatıp çekilmemiştim ve geçen yıl 9 Kasım da öğrenmiştim. Ama koşa sürmüştü sevincimiz Rabbim herkesten uzak etsin.
Amin canım.Akıntı bende de var ama beyaz süt gibi bakalım Allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur kimseyi çocukla sınamasın Rabbim
dikkatli ol bende klomen kullandıktan sonra senin gibi oldum dış gebelik oldu.. uyanık ol kasık ağrıların çoğalırsa git kesin doktora aksatma.. ama inşallah normaldir rabbim kucağınıza aldırmayı nasip etsin.Merhaba bendede var klomen kullandım kendiliğinden yumurtam çatladığı için bana da iğne vermedi 31 inde çatlama oldu 12 gün sonra doktor test yapmamı Söyledi. Şuan kasık ve karın altımda kramp gibi ağrılar oluyor belimde ağrıyor göğüs uçlarım hassaslaştı adet olcakmışım gibi bekliyorum bakalım hayırlısıylaUmarım sizde iyi sonuçlar alırsınız
Çok şiddetli değil ağırlarım ara da oluyordikkatli ol bende klomen kullandıktan sonra senin gibi oldum dış gebelik oldu.. uyanık ol kasık ağrıların çoğalırsa git kesin doktora aksatma.. ama inşallah normaldir rabbim kucağınıza aldırmayı nasip etsin.
test yaptın mı kan idrarÇok şiddetli değil ağırlarım ara da oluyor
Yok daha yapmadım doktor 12 gün dolsun öyle yap idrar testi dedi 31 inde çatlama oldu 4 gün sonra yapıcamtest yaptın mı kan idrar
muhtemelen hamilesinYok daha yapmadım doktor 12 gün dolsun öyle yap idrar testi dedi 31 inde çatlama oldu 4 gün sonra yapıcam
İnşallah Bu Mübarek günde Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahmuhtemelen hamilesinaynı şeyleri bende yaşadım çünki.. adet olacakmış gibi oluyor gün yaklaştığı için oda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?