Gebeliğe Hazırlık Pko olup kilo vermeye calisanlar buyrun;)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.862
Puanlar
133
Merhaba arkadaş lar beni taniyanlariniz vardir pko teshisi 5 ay once felan kondu son 2 aydirda klomen kullandim bu arada 10 aydir baya yiprandim ara verdim bebek isine Rabbim nasip eder o ayri ama ben artik yok su kur yok bu doktor gezmeyecegim kendim icin kilo vermek istiyorum hep dikkat etmisimdir biraz alayim vermeye calisirim 69 lari görmüş biriyim gecen yaz 62 oldum suan da 63-64 boyum 1.62 felan 58 olmak istiyorum ama malum hemen kilo veremiyorum neler yapiyorsunuz onerebileceginiz seyleri bekliyorum

Var mi arkadaşlar

bende uğraşıyoum şuan..ideal kilom 57..şuan 70 kiloyum..şekeri kestim ekmeği kestim.tam buğday ekmeği yiyorum oda iki ince dilimi geçmez..her sabah ılık limonlu su içiyorum aç karnına..hergün yürüyüş yapıyorum yarım saat..imkanlar el vermiyor bunları yapıyorum kendimce..faydasını görüyorum..tam doymadan kalkıyorum mesela sofradan..zayıflama gruplarına katılmak istiyorum ama şartları yerine düzenli getiremem..ondan sadece takip ediyorum katılamıyorum

Bende senin gibiyim arkadasim burayi uzun surece hergün yazamayacagim calisiyorum tempoluyum 5-6 ay sabit 62 ydim bu yüzden bide ne guzel sabah aksam senin gibi ilik limonlu su iciyordum son 1 aydir sogudum nedense tekrar duzenimi otutturmaya calisacagim ekmeksiz bende durbilirim tamamen bile kesiyorum bazen ama esimle su aralar tutkumuz ekmek arasi sucuk onu da kesecegim ayda 1 belki bakalim aslinda gecen sene de ramazan oncesi baslayip ramazanla baya kilo vermiştim bakalim bu sene ne olacak bayagidir 50 li leri görmüyorum 59.9 u görsem havalara ucabilirim

düzenli adet olamadıkça daha da şişiyor insan..bide acıkınca hemen elim ayağım titmeye başlıyor..sık ama az yemek etkili..bol su içmek lazım ama bir türlü beceremiyorum..sürekli lavaboya gitmek zorunda kalıyorum :)

ekmek arası sucuk :))) bende yeni evli sayılırım sürekli pasta tatlı börek...eşim için :) evlendim nerdeyse beş kilo aldım..artık haftada bir yapıyorum ben hiç yemiyorum :)

Ayniyizi canim ne olacak boyle bilmiyorum yillarin aliskanliklarini kirmak zor valla

ekmek arası sucuk :))) bende yeni evli sayılırım sürekli pasta tatlı börek...eşim için :) evlendim nerdeyse beş kilo aldım..artık haftada bir yapıyorum ben hiç yemiyorum :)
Ben evlendikten sonra verdim ama su aralar yok o evlenince su kadar kilo aldim diyenler gibi olacagim diye korkuyorum cunku benim esim astsubay formunu koruyor mecbur iyi yiyor ama spor arazide gorev derken sabit bende korkuyorum alacsgim diye

ben beceremiyorum. gizli şeker var şeker haplarımı içmesem şişiyorum resmen olduğumdan ekstra bişey yemesemde

ben beceremiyorum. gizli şeker var şeker haplarımı içmesem şişiyorum resmen olduğumdan ekstra bişey yemesemde
Kacsin canim normalsen tabi ilaclarini ic saglik onemli

Kacsin canim normalsen tabi ilaclarini ic saglik onemli
80-82 arasına sabitledim.25mcg euthrox da içiyorum .haşimato da var. ödem yapıyor.tabi az olması yüzünden kimse inanmıyor ödemime.

80-82 arasına sabitledim.25mcg euthrox da içiyorum .haşimato da var. ödem yapıyor.tabi az olması yüzünden kimse inanmıyor ödemime.
Cok gecmis olsun canim sen sagligina bak

Cok gecmis olsun canim sen sagligina bak
tüp bebek dr u kızıyor ama kilo ver diyor.84 kg idim ilaçlarımı kullanınca. diyet yapmadan 80 e düştüm.bu sıralar şeker haplarını vaktinde içmedim.ara ara aldım.birde d vitamininm eksikti onu aldım.adetle hepsi gitti sanki bağışıklık sistemim çok dandik.supradyn alldays ile çok hasta olmadım.grip aşısı her adette beni hasta etti resmen.adette zaten hep düşüyor bağışıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…