- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
Pko luyum glifor kullanıyorum sadece adetim gecikiyor kilodan kaynaklandığını düşünüyorum zayıflamak istiyorum 11 aydır evliyim çocuk olmuyor yardim edin nasil zayiflarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım aynı dertten bende de varPko luyum glifor kullanıyorum sadece adetim gecikiyor kilodan kaynaklandığını düşünüyorum zayıflamak istiyorum 11 aydır evliyim çocuk olmuyor yardim edin nasil zayiflarim
73 kiloyum 1 65 boyum 63 kilo ile evlendim ramazanda 3 kilo verdim glifor kullanıyorum kilo almadım ama veremiyorum dageçmiş olsun canım aynı dertten bende de varbide ben boğazımı tutamıyorum.. içecekleri tamamen hayatımdan çıkardım ve abur cuburu pasta börek işlerinide büyük ölçüde azalttım her sabah evde kendi halimde spor yapıyorum ve ekmek tüketmiyorum sadece kahvaltıda kepekli ekmek tüketiyorum..vücudumda yağ oranı çok benim pko var elbette..kilo veremiyorum sanki ama en azından kilomu sabit tutuyorum buda birşey :) sabahları aç karnına iki bardak ılık su içiyorum birde..bide yeşil çay :) şimdilik aklımdakiler bunlar...kaç kilosun?
aynıyız bende 70 kiloyum ama boyum 62.. spor salonu vs gitme kilo verme çabalarına rağmen mi veremiyorsun? açıkçası boğazımı tutsam adam gibi ben veririm ama kan şekerim hemen düşüyor vede yemeyi seviyorum :) Allah yardımcın olsun73 kiloyum 1 65 boyum 63 kilo ile evlendim ramazanda 3 kilo verdim glifor kullanıyorum kilo almadım ama veremiyorum da
hareket olmadan sadece diyet istediğimiz sonucu vermez diye okuyorum hep..yatak odan ayrıdır orda kendince yap birşeyler :) inan bende lojmandayım ve küçücük :) oda mekik falan çekiyorum internetten araştırdığım şeyleri yapmaya çalışıyorum falan..eşimle her akşam yarım saatlik yürüyüş yapıyorum..hı diyetisyene gidebilirsin devlet hastanelerinde var..pko olduğunu belirtirsin zaten tahlil falan yaptırıyor sana ona göre program veriyor..Spor yapamıyorum kvgildeyim ama bir diyet de yok aklımda nasıl yapabilirim spor yapamasam bile
11 aylık evliyim geçen ay sadece klomen ve progestan verdi başka bisey vermedi olmadı adetim gününde geldi bu ay sadece glifor kullandım folikasitleKac yil bebek dusunuyorsunuzda olmuyor doktora gittinmi klomen catlatma ignesi felan kullandinizmi
Ben 3 aydir klomen ve ovitrelle vatlatma ignrsi kullandim sonuc alamadibu ayda hsg cekildim adetii bekliyorum hsv de herkes olumlu sonuc aldi ama nasip insallh bana ve benim gibi bekleyen herkese allah borer melek verir11 aylık evliyim geçen ay sadece klomen ve progestan verdi başka bisey vermedi olmadı adetim gününde geldi bu ay sadece glifor kullandım folikasitle
Amin inşallah canım ben de adeti bekliyorum gecikti 8 9 gün kadar rahim filmi cekilecek gebelik çıkmadı olmaması da anormal dedi dr o kadar büyük sorunum yokmuş bakalımBen 3 aydir klomen ve ovitrelle vatlatma ignrsi kullandim sonuc alamadibu ayda hsg cekildim adetii bekliyorum hsv de herkes olumlu sonuc aldi ama nasip insallh bana ve benim gibi bekleyen herkese allah borer melek verir
Ya bilmiyorum çoğusu da 4 5 saniyelik adet sancısı gibi düşün yazmisHayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur insallh daha fazla bekletmesin meleklerimiz bizi cok sabirsizlndim hsg yi anestezli al derim cunku ciktiktan sonra bile agrim oldu