pko olup hamile kalmayı başaranlar

Tabikide yazarım cnm ben batı bekliyorum gelse bir an önce gelecek aya daha hazırlıklı davranacağım.eşime ve bana folik asit takviyesi kullanacağım eşime keçi boynuzu kaynatacağım ve Meryem suresine başlamak istiyorum bu günden sonra spora başlıyorum hadi inşallah :) üçüncü çatlama iğnemi olacağım inşallah gün aşırı ilişki uygulayacağım doktor tavsiyesine bağımlı kalmayacağım bu ay..nedense bu ay daha bi mutluluk ve istek var içimde bir şeyler yapmak için :) sonucunda Gzl olur inşallah :)

i,nş cnm haberlerini bekliyorum bende 3 iğnemi cmrtsi vurulucam bakalım hayırlısı

Iyi habelerini bekliyoruz cnm insllah en kisa zamanda cmrtsi bende yumurta takibine gidicem bakalim insallah allah hepimiin gönlüne göre verir
amiiiiiinn ecamiin canm sağolasın bzde ctesi gtcez iğnemi yapana kadr aklım gıdıyor kendm yapıyorum bidee oy seklden şekile giriyorum acıyor biraz inşallah ctes gttiğmde faydsnı görmş olurum...ii hjaberler verrz inşaallh ctesi

kızlar merhaba bende pkolu olup kamile kalmayı başaranlardan biriyim. çocuk düşüncemizle beraber öğrendik pko olduğunu bşkada bi sorunumuz yoktu 2 yıldır deniyorduk yapılması gereken bi çok işlem yapıldı hem doktor olarak hemde bitkisel olarak fakat olmayınca olmuyor yada doktorla alakalı fazla vakit kaybettik onu bilemiyorum. sonra tüp bebek merkezine başvurarak nisan ayında ilk defa aşılama oldum herşey çok iyi olduğu halde olmadı. biraz ara verip ağustosda tüp bebek düşünürken adet olmadığımı fark ettim tabi bu arada 5-6 kiloda vermiştim. ramazan boyuncada sürekli dua ettim hatimimi bebişim için ettim hergün meryem süresini okudum ve sonunda çok şükür 7 haftalık hamileyim ve herşey şuan için çok normal gidiyor. pes etmeden bolbol dua edin tövbe edin rabbim ol derse önüne hiç bişey geçemez. kendinizi sorgulamayın biz her ay nasıl emek verdiysek bu ayda verdik ama zamanı şimdi gelmiş demekki. rabbim hayırlısıyla tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.

Kızlar bende de pco var çok uzun zaman önce öğrendim ama takmadım açıkçası. Şimdi arasıra eşimşe denemler yapıyoruz. Tabi ümitleniyor insan yine de. Benim boyum 156/ kilom 45
pko ya ait tüylenme problemim var adetlerim 31-35 günde oluyor. Lh ve tsh değerim birbirine çok yakın. 1 değer bile oynamıyor.Bugüne kadar hiç aşırı gecikmedi adetlerim. Max35 günde oldum. Hala içimde umut var. Bir süre böyle takılıcam. Baktım bebiş gelmedi doktor yollarına düşerim.

Insallah cnm cumartesi habetlesiriz o zmzn

Canim 26 gunde bir oliyorum hormonlarimda bir sorun yok sadece unisln drencim yuksek 8 ay oldu ilk gittigim zaman doktor bekle dedi tabi o zaman bir yil diye biliyordu. Bir yil gecmeden doktor takibe almiyorbu ucuncu klomen drnemem cmrtsi dktra gidicm. Yumurtalat olusup catliyor ama sonuc olumlu olmuyor bana sorarsan eger bebek istiyorsan sakin erteleme cnm cunki tedaviyede baslasa hemen olmayabiliyr zaman kaybetmemis olirsun

Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cnnm darisi hepimizin basina insllah

Biraz daha deneyim de olmadı doktora gidicem zaten canım Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

i,nş cnm haberlerini bekliyorum bende 3 iğnemi cmrtsi vurulucam bakalım hayırlısı
Guzel haberlerin vardir insallah

Guzel haberlerin vardir insallah
günaydın canm dün giremdm eskişehr -bursa gezdik hamd olsun güğzel şeyler söyledi doktor 10 tane yumurtam oluşmş hepside çok ii kaliteli dedi ama eşime söz verdm bu ay heveslnmicem geçen ayda çok güzeldi çok heveslndm adet oldum yıkıldım ... salı günü tekrar gtcez bakıcak ona göre çatltma iğnesi verck yeterli olduysa ...nasipp inşaalh bu ay yüzümz güler..sen,in nasıl geçti bi gzel haberde sen et :)

benimde iki tam olgun 3 tanede kcuk olusmus ignemi dun yaptm artik gerisi allahin taktiri cnm ama incir ye bol bol birde civan percemi cayi ic tutunmasini sagliomus artik allah yardımcımız olsun bakalim

Arkadaşlar ben pko değilim. Ancak çocuk konusunda şansız olanlardanım. 4 yıllık evliyim ve 5 aylik bebeğim var çok şükür. Ama bu noktaya kolay gelmedim. 2013 yılında çocuk isteği ile genel kontrol için doktora gittim ve yumurtalık rezervinin azaldığını yardımsız çocuk sahibi alamayacağım söylendi. Tüp bebek merkezine yönlendirildim. Bir çok uzmanlar görüştüm ve bu arada arı sütü ve bal karışımı kullanmaya başladım. 15 gün içinde adetim düzenli hala geldi. Ve 5 ay sonra rezerv testi amh yapıldı ve 3 doktor da herhangi bir sorun olmadığını 6 7 ay kendimiz denememızı olmazsa başka yöntemler deneyebilecegimizj söylediler. Çalıştığım için zamanı unuttum. 8 ayın sonunda ilk bebeğime hamileydim ve hiçbir ilaç ve yardım olmadan. Malesef bebeğim 2 aylıkken kalp atışları durdu. Adete yıkıldım depresyona girdim resmen ve hayatla bağım koptu. Değil evden çıkmak camdan bile dışarı bakmaz kimseyle konuşmaz olmuştum. 2015 yılı ramazan ayınin başında bi anda göğüslerim acır oldu. Adetime de daha vardı. ben ya negatif çıkarsa diye test bile yapmiyordum. Bir sabah gidip kan tahlili verdim ve evet hamileydim. Rabbim bana bir evlat verdi dünyalar tatlısı.
Yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Ben tavsiye ederim arkadaşlar deneyin bir arisutunu. Ben faydasını gördüm önerdiğim 2 arkadaşımda birinin kızı oldu diğeri de gün sayıyor oğluna kavuşmak için.
Rabbim hepinize acil şifa versin ve Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasın...

Amin canim insallah ari sutunu nasil kullandin peki deneyelim bakalim

Amin canim insallah ari sutunu nasil kullandin peki deneyelim bakalim
Bana ablam ızmir den bulmuştu bal ile karıştırılıp geliyordu bana hazır halde sabah aç karna 1 kaşık yiyip en az 1 saat başka bisi yemiyordum. Akşam da yatmadan önce 1 kaşık yiyordum hepsi bu. Bazı atarlarda da var karışımlar ama ben doğal arı sütü ve bal kendime özel karışım yaptırıyorum. Yaşıma ve kiloya göre süt konu yordu yardımcı olmuşumdur insallah

Evet cok tskr ederim ben bi arastiriim bakalim

Merhaba araniza yeni katildim maalesefki bendede pco var.. bir yillik evliyim ve ilk günden itibaren bebek istiyoruz ama nasib olmadi. Bu ay asilama icin tedaviye basladik hayirlisiyla insallah.. fakar pco icon asama demissiniz asamalarimi var bunun ilk duydum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…