- 16 Ocak 2017
- 301
- 106
- 103
- 30
- Konu Sahibi Sunflower88
-
Allah isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle.Bizede dua et cnm nolur
Allah isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle.
Inofolic adli suya katilip icilen ilaci arastir canim. Kullandigim ilk ay hamile kaldim. Doktorum asiri oneriyorum dedi. 4 ocakta catlatma ignesi vuruldum ve 11 gun sonra ogrendim. Umudunuzu kesmeyin cabalamayi asla birakmayin
Pko hastasiyim. 22 yasinda ve kiloluyum. 25 aralikta adet oldum. 4 ocakta 18.00da kendi kendine gelisen 20 mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta 16.00da muayene esnasinda yumurtam 14-15 mm idi. Yani catliyordu. O gece iliski oldu ve gebe kaldim. Yani catlatma ignesi yaptiriyorsan 48 saate yaklasirken muhakkak vajinal muayene ol ki catlaip catlamadigini ogren ve iliski olsun. Cunku doktor 36 saat sonra iliskiye gir diyor ve yumurta catlamamis oluyor. Genelde bebek olmasi icin yumurtanin catliyoe olmasi ve o gun iliski olmasi gerekiyor.Ya kizlar bende birsey sormak istiyorum. Bende pco hastasoyom. 14 aydr bebegim olmuyor. Iki kez klomen denendi fakat yine gebe kalamadim. Ama oyle cok kapsamli bir hastane degildi ilce devlet hastenesi idi ve dr en son bana kilolusun olmaz cocugun kilo ver dedi. Bende 3 aydr ugrasiyorum anca 9 kilo verdim. Sizce daha kapsamli birhastaneye gidip tekrar tedavoye baslamali miyim. Yoksa oradanda bana git kilo ver mi derler. Yasimda 24. Onerilerinize ihtiyacim var. Bir an once saglikli hayirli bir evladimiz olsun istiyoruz. Rabbim isteyen herkese versin. AMIN
Banada baktilar klomenden sonra canim. Ama ikinci doktor yumurtaya bakarken sol tamamen kistik. Sagdakide kalitesiz olmaz cocugun dedi. Yinede igneyi yaptir olmaz ama dedi. Zaten drdan ciktim zaten basimdan kaynar su dkuldu. Azcik umudum vardi onuds o dr aldi. O yuzden simdi ikinci bi dra gitmeye korkuyorum. Ayni seyleri dicek diye Folik asitte 6 aydr kullaniyorum.Pko hastasiyim. 22 yasinda ve kiloluyum. 25 aralikta adet oldum. 4 ocakta 18.00da kendi kendine gelisen 20 mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta 16.00da muayene esnasinda yumurtam 14-15 mm idi. Yani catliyordu. O gece iliski oldu ve gebe kaldim. Yani catlatma ignesi yaptiriyorsan 48 saate yaklasirken muhakkak vajinal muayene ol ki catlaip catlamadigini ogren ve iliski olsun. Cunku doktor 36 saat sonra iliskiye gir diyor ve yumurta catlamamis oluyor. Genelde bebek olmasi icin yumurtanin catliyoe olmasi ve o gun iliski olmasi gerekiyor.
Doktorum gebe kalirsam cocuk dusmesin diye progestan verdi. Pko hastalari icin yumurta kalitelestiren INOFOLIC VERDI ve ayrica folik asit kullandim. Tum bunlari yaptigim ilk ay gebe kaldim
Canim eger yumurtan kalitesiz ise INOFOLI KULLANMAN LAZIM. folik asit ayri visey o cocuk icin. INOFOLIC senin yumurtan icin. Benim 8 aydir cocugum olmuyorduBanada baktilar klomenden sonra canim. Ama ikinci doktor yumurtaya bakarken sol tamamen kistik. Sagdakide kalitesiz olmaz cocugun dedi. Yinede igneyi yaptir olmaz ama dedi. Zaten drdan ciktim zaten basimdan kaynar su dkuldu. Azcik umudum vardi onuds o dr aldi. O yuzden simdi ikinci bi dra gitmeye korkuyorum. Ayni seyleri dicek diye Folik asitte 6 aydr kullaniyorum.
Ay gercekten mi cok tesekkur ederim. Ne zaman basliyim bu inofolic e. Su an adetime 5 gun var benim. Ne zamn baslamaliyimCanim eger yumurtan kalitesiz ise INOFOLI KULLANMAN LAZIM. folik asit ayri visey o cocuk icin. INOFOLIC senin yumurtan icin. Benim 8 aydir cocugum olmuyordu
Inofolic kullandigim ay gebe kaldim. Suya katip iciyorsun. Arastir bunu. Doktor bana verirken arastir bak gor cok etkili demisti. Bazen doktoru dinlemek yerine uygulamayi da sen yapmalisin. Inofolic al sabah 2 aksam 2tane ic. Adetten 13 gun sonra doktora gidip yumurtanin boyutunu ogren. 18-20 oldugunda catlatma ignesi vurdur. 48 saate yaklasirken yine muayeneye git catliyormu ogren. Catliyorsa iliskiye gir ve adetin yaklasana kadar inofolic kullan. Denemekten zarar gelmez
Adet olursan adet oldugun gun basla kullanmaya. Onemli olan yumurtalarin gelisirken baslamak. Cunku yumurtani kalitelestirecek buAy gercekten mi cok tesekkur ederim. Ne zaman basliyim bu inofolic e. Su an adetime 5 gun var benim. Ne zamn baslamaliyim
Gercektenn cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Insallah bendede sizin gibi guzel sonuclar verirAdet olursan adet oldugun gun basla kullanmaya. Onemli olan yumurtalarin gelisirken baslamak. Cunku yumurtani kalitelestirecek bu
Amin insallah canimGercektenn cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Insallah bendede sizin gibi guzel sonuclar verir
Allah bagislasin tedavisiz mi oldu pekibendede pco var bnmde senin gibi hormonlarımda sorun yoktu 6 ay uğraştıktan sonra hamile kaldım şimdi 8 aylık bir kızım var :)
evet tedavi görmedimAllah bagislasin tedavisiz mi oldu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?