- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
-
- Konu Sahibi Mumdelisi321
Merhabalar,Pko yum bende 1. Aşılamada ikizlerim var. Eğer fazla kilonuz varsa onu verin
Sizler şanslı pkolularsınız,Pkoyum şeker ilacı matofin inofolic tozla hamile kaldım
Inofoligi Nekadar sure kullanip hamile kaldin canimPkoyum şeker ilacı matofin inofolic tozla hamile kaldım
Ilk kullandigim ay ama öncesinde şeker hapı matofin klomen fln vermişti doktor olmadı enson inofolic toz kullandım onla olduInofoligi Nekadar sure kullanip hamile kaldin canim
Klomen bende kullandim benimde olmadi canim. 10 gin once bende basladim inofolc toz kullanmaya insallaj bendede ise yarar. TesekurlerIlk kullandigim ay ama öncesinde şeker hapı matofin klomen fln vermişti doktor olmadı enson inofolic toz kullandım onla oldu
Insallah bir an once kavusuruz meleklerimize canim bende cok istiyorum anne olmayi Allah isteyen herkeze nasip etsinKızlar bende denemeye başladıktan 6 ay sonra gebe kaldım. İnofolic kullandım bende. Kullanmaya başladığım İkinci ay hamile kaldım. Ama şöyle bişi var ben pko idim ama düzenli adet görüyordum. Buda etkili demişti doktorum. Düzenli adet gördüğün sürece sorun yok demişti. Maalesef bebeğimin 8. Haftasında kalbi durdubi adet gördükten sonra tekrar denemeye başla dedi doktorum ve yine inofolic kullan dedi. Bu ay başlayacağız nasibimizde varsa olur inşallah
Insallah bir an once kavusuruz meleklerimize canim bende cok istiyorum anne olmayi Allah isteyen herkeze nasip etsin
İnofolic combi mi toz mu kullandın canımKızlar bende denemeye başladıktan 6 ay sonra gebe kaldım. İnofolic kullandım bende. Kullanmaya başladığım İkinci ay hamile kaldım. Ama şöyle bişi var ben pko idim ama düzenli adet görüyordum. Buda etkili demişti doktorum. Düzenli adet gördüğün sürece sorun yok demişti. Maalesef bebeğimin 8. Haftasında kalbi durdubi adet gördükten sonra tekrar denemeye başla dedi doktorum ve yine inofolic kullan dedi. Bu ay başlayacağız nasibimizde varsa olur inşallah
İnofolic combi mi toz mu kullandın canım
Ben kullandım bir işe yaramadı olan adetini de bozdu. İnşallah size faydası olur. Bünyeden bünyeye değişiyor.Inofoligin faydasını goren var mi ? Pko olup zayiflarda kullanabilir mi acaba ?
48 kiloyum ama kullansam zararı olur mu ki ? Kilo vermek hic istemiyorum. Pkoyum.Ben kullandım bir işe yaramadı olan adetini de bozdu. İnşallah size faydası olur. Bünyeden bünyeye değişiyor.