pko olanlar yardımmmm

Ama ben klomen kullandım. Senin kendiliğinden oluşmuş
ben klomen kullandığını gözden kaçırmışım canım kusura bakma ama yinede güzel bişey inşallah devamıda güzel bir şekilde gelir.

teşekkür ederim cevabın için doktorumdan net bilgi alamamıştım bu durumu yaşayanlar beni anlar diye özellikle üye olup bir nevi dertleşmek tecrübe sahibi olmak istedim iyi de oldu sağolun
Evet üye olarak kalmaya devam et ve takipte ol.

Çünkü bende burdan çok şey öğrendim. Emin ol öğreneceğin o kadar çok şey varki.
Doktora gittiğimde artık doktorun ne dicegini biliyorum ve sadece susuyorum o söylüyor o kadar bilgi sahibi oluyorsun yani :))

9 ay oldu ve hiç ila
9 ay oldu ve hiç ilaç denemem olmadı henüz ama bazen ümitsizliğe kapılıyorum sonra kendimi topluyorum çıkmayan candan bile ümit kesilmez diye Rabbim bu mübarek günlerde bizlerin dualarınıda kabul eder inşallah

doktorum ilaçsız takiple deniycem olmazsa gerek görürsem ilaca başlıycam dedi hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımıza
Sağol canım amin inş vakit kaybetme derim

Aşılamayla düşük ihtimal diyolar ama rabbim mucizeni nasip etmiş sana maşşalah süphanallah... Pco yüzünden mi aşılamaya gidildi peki canım ?
Yok Canım çikolata kisti pkodan daha kötü ben tüp bebek yaptıracaktım direk aşılama çünkü çok dusuk bir ihtimal hem pko hem kist ama fakültede tüp bebek için sıra beklerken aşılama yapıcaz dediler Rabbim nasip etti oldu darısı başınıza inş

Amin canım inşallahh.. Allahım sana da sağlıkla almayı nasip etsin kucağına bebeğini...

S.a kizlar bende pko ve 2 yilik evliyim 4 sefer catlatma yapildi ama olmadi bayramdan sonra tup dusunuyorum ama asilama 1 kwrede olsa dene diolar artik surekli hormon kullanmak istemiyorum bi de asilama agrili bi islem mi cnm nasil oluyo...

S.a kizlar bende pko ve 2 yilik evliyim 4 sefer catlatma yapildi ama olmadi bayramdan sonra tup dusunuyorum ama asilama 1 kwrede olsa dene diolar artik surekli hormon kullanmak istemiyorum bi de asilama agrili bi islem mi cnm nasil oluyo...
tüp bebekten önce aşılama denesen keşke Allah büyük bakarsın tutar tüp bebek süreci daha zorlu bir süreç sanırım yaptıran arkadaşım var ondan biliyorum

Peki asilama agrili bi islem mi cnm nasil...
ben henüz o aşamalara gelmedim canım ilaçsız takip yaptırdm ilk defa bu ay yumurtam 16 mm olmuştu ama yumurtlama olmamış adet olmayı bekliyorum şimdi doktorum nasıl bir yol izliycek adetten sonra belli olacak

Canım aşılama doğal yolla hamilelik şansını arttırıyor bencede aşılama dene öyle ağrılı bir işlemdegil ki tüp bebek çok daha zor

Benimde basima boyle bisey gelmisti. Yumurta takibimde bir tane yumurtanin birazcik buyudugunu gormustu doktor.ama sonraki kontrolde gorunmedi. Test yaptirttirdi catlamada olmamis. Oylece kaldi. Trdaviye kaldigimiz yerden devam ediyoruz

Benimde basima boyle bisey gelmisti. Yumurta takibimde bir tane yumurtanin birazcik buyudugunu gormustu doktor.ama sonraki kontrolde gorunmedi. Test yaptirttirdi catlamada olmamis. Oylece kaldi. Trdaviye kaldigimiz yerden devam ediyoruz
çok sıkıntılı bir süreç ya Allah yardımcımız olsun önce yumurta oluşacak sonra o yumurta büyüyecek yeterli boyuta geldiğinde çatlayacak döllenecek bir sürü bir sürü aşama gel de stres olma

Ay
Aynen evet.yumurta velisse catlasa bile tutmayinca tutmuyo sinra hepsi bosa gidiyo maleseff

sen ne zamandır uğraşıyorsun canım daha önce geçirdin mi hiç gebelik

Hic gebelik yasamadim.10 aydir ugrasiyorum.klomene yanit vermedim.igne tedavisine gectik.ilk kez bu ay yumurtam gelismisti ama tutmadi iste.yarin yeniden baslicam tedaviye.kararsizim asilama yaptirsammi yoksa 2-3 ay daha bole denesemmi

ben de 9-10 aydır uğraşıyorum doktorlar hep bekle zamana bırak olur dediler ama henüz yok ilk defa geçen ay yumurta takibi yaptırdım kendiliğinden gelişti ama geç gelişti yumurtlama olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…