pko olanlar yardımmmm

ben de 9-10 aydır uğraşıyorum doktorlar hep bekle zamana bırak olur dediler ama henüz yok ilk defa geçen ay yumurta takibi yaptırdım kendiliğinden gelişti ama geç gelişti yumurtlama olmadı malesef
Polikistiklerde yumurta gelisse bile gec gelisirmis zaten.sen klomenmi kullaniyorsun igne mi

Hic gebelik yasamadim.10 aydir ugrasiyorum.klomene yanit vermedim.igne tedavisine gectik.ilk kez bu ay yumurtam gelismisti ama tutmadi iste.yarin yeniden baslicam tedaviye.kararsizim asilama yaptirsammi yoksa 2-3 ay daha bole denesemmi
merhaba canım benimde 3 başarısız klomen tedavim var. bu ay hsg cekildi .dr adet ol ıgne tedavisine başlıycam dedi.az anlatırmısın hangi igne ne kadar nasıl olacak

Benim ilk klomenle 1 tane gelismisti catlama ignesi oldum ama tutmayinca tutmuyo iste 2 kez klomen kullandim gelismedi gonal f kullandim 2 kutu 2 yum olusmustu hatta biri kendi catlamis digeri icin yine igne ama tutmaddi 3 gonal f gelisti yine olmadi sonra menegonkullandim 2 tane yine gelisti ama yine olmadi nasip iste simdi bayramdan sonra asilama yaptirmaya karar verdim olmazsa tup bebek dusunuyorum artik hayirlisi bakalim nasip ama beklemek cok zor neatif sonuc daha zor ama yapacak bisry yok hayirlisi deyip dua etmekten baska bi care yok napalim bu pko illetide bizim derdimiz iste...

bu iğne tedavisi çokmu pahalı gonol f falan benim maddiyat hiç kalmadı

merhaba canım benimde 3 başarısız klomen tedavim var. bu ay hsg cekildi .dr adet ol ıgne tedavisine başlıycam dedi.az anlatırmısın hangi igne ne kadar nasıl olacak
Canim goanl f ye gectik.igne normalde 400 tl fakat hastane rapor cikartiyo ve sadece 100 tl küsur ödüyosun.bide su var devlet bu ignenin 3 kutusunu karsiliyo sadece.4.kutuyu karsilamiyomus.ben 3 hakkimida kullandim.simdi parayla alicam

Canim goanl f ye gectik.igne normalde 400 tl fakat hastane rapor cikartiyo ve sadece 100 tl küsur ödüyosun.bide su var devlet bu ignenin 3 kutusunu karsiliyo sadece.4.kutuyu karsilamiyomus.ben 3 hakkimida kullandim.simdi parayla alicam
ben özel hastanedetedavi gördüm orasıda rapor cıkarırmı acaba.internette bu sitede kalan ilaçları satıyorlar burdanmı alsam yada

ben özel hastanedetedavi gördüm orasıda rapor cıkarırmı acaba.internette bu sitede kalan ilaçları satıyorlar burdanmı alsam yada
Bende özele gidiyorum canim.evet rapor cikartiyolar.internette satilan igneleri bende duydum ama nekadar guvenebiliriz bilemiyorum.mesela bu igneyi buzdalabinda saklamak gerekiyo.aldigin kisi iyi muhafaza etmismidir? Maddi acidan kolay degil farkindayim benim icinde zor olcak ama ben riske atma derim

Merhaba cnm benimde bu ay iki yumurtam vardı biri 14 mm biri 17mm idi çatlama iğnesi vurmak için küçük Dedi iki gün sonra tekrar gel Dedi gittiğimizde tek yumurta vardı ötekine noldugunu sordum büyümemiş Dedi diğer yumurtamda 22 mm olmuş igne yaptı

22 tam iyi cnim.benimde doktor 18de attirdi bana catlatma ignesini:/ herkes keske 22 de atsaydi dio ://^^

22 tam iyi cnim.benimde doktor 18de attirdi bana catlatma ignesini:/ herkes keske 22 de atsaydi dio ://^^
Evt cnm 22mm güzel ilk iğnemde hatta hamile kaldım 22 mm idi yumurtam düşük yaptım ama bu ayda 4. İğnemdi 22 mm di yumurtam gebelik oluşmadı bu ay beşinci ignemi olucam

arkadaşlar hamile kalanlar nasıl bi tedaviyle kaldı acaba bizede yardımcı olurmusunuz?

merhaba siz hangi tedaviyle hamile kaldınız acaba?

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

kızlar bende pkoluyum 8 kasımda dr a gittim sol tarafta bı yumurtan var dedı olgunlasmıs ilişki onerdi 25 ine kadar adet olmassan test yaptır dedı acaba tutmuşmudur çok merak edıyorum benım içinde dua edemisiniz

ılk gebeliğimde 37. haftada kaybettik bebeğimizi şimdi hamıle kalmak çok istiyorum 1 yıl oldu ama hamıle kalamıyorum

Canim tutup tutmadigini kimse bilemez.hersey normal olsa bile olmayica olmuyo malesef...ben 1 yılı aşkın süredir ugrasiyorum.yumurtam gelisiyo catlatma ignesi vuruluyorum ama tutmuyo.aşılama ya gectik.2 sefer aşılama oldu yine olmadi...sıra tüp bebekte...tedavini aksatma devam et mümkünse

tesekkür ederım saol cnm bugun hamıle olduğmu oğrendin rabbim isteyen herkese nasıp etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…