Canım bende pco sıkıntısı yaşıyorum. Yumurtalarımız oluşuyor fakat çatlayıp bir spermin dölleyebikeceği büyüklüğe ulaşamıyor ve gebelik oluşmuyor.. yumurtanın olgunlaşıp çatlamasına yumurtlama dendiğinden doktorun yumurtlamamışsın demiştir..neden kimse birşey söylemiyor. burada deneyim sahibi çok insan var yardım istiyorum sadece
Canım yumurtaların catlamamis demekki neden klomen ile buyutup ovitrelle ile catlatmadiki doktorun pkonun sorunu zaten büyüyüp catlamayan yumoslararkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum. 9 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri korunmuyorum ama henüz gebelik oluşmadı. pkoluyum ilk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım. doktorum yumurtalarımın biraz yavaş büyüdüğünü söyledi adetin 18. günü yumurtalarım 14- 16 mm olmuştu doktor ilişki önerdi adet olmazsan gel dedi. adetim beş gün gecikti doktora gittim ultrasonla baktı önce birşey görünmüyor dedi kan tahlili istedi kanda gebelik çıkmadı nedenini sorduğumda bana yumurtlama olmamış dedipeki yumurtlama olmadıysa 14 ve 16 mm olan yumurtalarıma ne oldu doktorum tam olarak bir açıklama yapmadı yardımcı olun lütfenn
Canım sen klomenle mi gebe kaldın ??Canım yumurtaların catlamamis demekki neden klomen ile buyutup ovitrelle ile catlatmadiki doktorun pkonun sorunu zaten büyüyüp catlamayan yumoslar
Yok Canım ben klomen femara hepsini kullandım kalamadim daha sonra çikolata kistim de oluştu aşılama ile kaldimCanım sen klomenle mi gebe kaldın ??
Aşılamayla düşük ihtimal diyolar ama rabbim mucizeni nasip etmiş sana maşşalah süphanallah... Pco yüzünden mi aşılamaya gidildi peki canım ?Yok Canım ben klomen femara hepsini kullandım kalamadim daha sonra çikolata kistim de oluştu aşılama ile kaldim
canım yumurtalarım en son 14-16 mm di yeterli olmuyor muCanım bende pco sıkıntısı yaşıyorum. Yumurtalarımız oluşuyor fakat çatlayıp bir spermin dölleyebikeceği büyüklüğe ulaşamıyor ve gebelik oluşmuyor.. yumurtanın olgunlaşıp çatlamasına yumurtlama dendiğinden doktorun yumurtlamamışsın demiştir..
canım senin 11. gün 13 mm gayet iyi inşallah çatlar ve hamile kalırsınÇatlamamıştır. Ben de pkoluyum bugün 11.gün ve yumurtam 13 mm olmuş. Pazar ilişki olsun dedi. Ama çatlamazsa diye korkuyorum
doktorum ilaçsız takiple deniycem olmazsa gerek görürsem ilaca başlıycam dedi hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımızaCanım yumurtaların catlamamis demekki neden klomen ile buyutup ovitrelle ile catlatmadiki doktorun pkonun sorunu zaten büyüyüp catlamayan yumoslar
İyi mi dersin gerçekten? Ama sadece tek yumurtam var. Çatlamazsa diye çok korkuyorum doktor iğne vermedicanım senin 11. gün 13 mm gayet iyi inşallah çatlar ve hamile kalırsın
17 mm i geçmesi lazım sanırım çatlaması içincanım yumurtalarım en son 14-16 mm di yeterli olmuyor mu
onu bilmiyordum sağlık olsun bu ay inşallah ama hala adet olmadım doktorum progestan ve ecopirin verdi adet olmayı bekliyorum bakılm17 mm i geçmesi lazım sanırım çatlaması için
bence iyi benim adetin 18. günü 14-16 mm demişti doktorİyi mi dersin gerçekten? Ama sadece tek yumurtam var. Çatlamazsa diye çok korkuyorum doktor iğne vermedi
Ama ben klomen kullandım. Senin kendiliğinden oluşmuşbence iyi benim adetin 18. günü 14-16 mm demişti doktor
O yumurtalara ne oldu biliyor musun 14 mm orda yumurtaliklardalar hala ve kist olarak yerleştiler.arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum. 9 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri korunmuyorum ama henüz gebelik oluşmadı. pkoluyum ilk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım. doktorum yumurtalarımın biraz yavaş büyüdüğünü söyledi adetin 18. günü yumurtalarım 14- 16 mm olmuştu doktor ilişki önerdi adet olmazsan gel dedi. adetim beş gün gecikti doktora gittim ultrasonla baktı önce birşey görünmüyor dedi kan tahlili istedi kanda gebelik çıkmadı nedenini sorduğumda bana yumurtlama olmamış dedipeki yumurtlama olmadıysa 14 ve 16 mm olan yumurtalarıma ne oldu doktorum tam olarak bir açıklama yapmadı yardımcı olun lütfenn
teşekkür ederim cevabın için doktorumdan net bilgi alamamıştım bu durumu yaşayanlar beni anlar diye özellikle üye olup bir nevi dertleşmek tecrübe sahibi olmak istedim iyi de oldu sağolunO yumurtalara ne oldu biliyor musun 14 mm orda yumurtaliklardalar hala ve kist olarak yerleştiler.
Bende bir pkoyum ordan biliyorum.
Benimde 2 yildr olmuyor. Ama uzun uğraşlar sonucu 6 Aydr yumurtalarım büyüyüp çatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?