Merhaba canım bende 1.5 senelik evliyim 8 ay önce düşük yaptım 9 haftalıktı ve sonra hamile kalamadım bu ay doktor klomen verdi sabah akşam kullan sonra seni gözden geçireceğim dedi bide instada meşhur ovulasyon testivar her alan hamiş kalmış bende aldım yumurtlamayı takip ediyorum inşallah bende kalırımMerhaba hanımlarPko olup gebelik için uyguladığınız tedavi ve ilaçları paylaşır mısınız?
Ben 1 buçuk senedir gebe kalamıyorum, pkoyu öğreneli 6 ay oldu. İlk klomenle tedaviye başladım günde 1 kere kullandım etki etmedi. 2 ay ara verdikten sonra da 2 Ocakta hsg çektirdim. Çok şükür tüplerimde de herhangi bir tıkanıklık çıkmadı ama polikistik görüntü halen var ultrasonda. Bu ay da glukofen ve klomenle tekrar tedaviye başlayacağım.
Bu ilaçları kullanıp olumlu olumsuz etkilerini görenler var mı? Bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurumRabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
İnfolin bişeye yaramıyo vitamin gibi bişey bende aldım boşa gitti klomen çok tavsiye edilen tedavi bende yeni basladimMerhaba bende 7 aydır deniyorum pkoluyum. Geçen ay doktora gittim bana inofolic (folikasit) verdi. Adetim neredeyse 10 gündür gecikti ama karnımda kaşıklarımda ağrı var. 3 ay kullan olmazsa başka ilaç dddi sanırım klomen vericek. Aslında klomen kullanmak istiyorum ama doktor bir şey dememişti
Merhaba canım bende 1.5 senelik evliyim 8 ay önce düşük yaptım 9 haftalıktı ve sonra hamile kalamadım bu ay doktor klomen verdi sabah akşam kullan sonra seni gözden geçireceğim dedi bide instada meşhur ovulasyon testivar her alan hamiş kalmış bende aldım yumurtlamayı takip ediyorum inşallah bende kalırım
Yaklaşık olarak 65 tl ve 20 adet var içerisinde gerçekten pahalı olduğunu düşünüyorum
kızlar fsh ve amh kaçtı pko teşhis edildiğinde ?
bana da pko dediler ama adet düzensilizğim , kıllanma , kilo alımı vs yok
amh yüksek
Benim fsh 4.5 lh 6.5 çıkmıştı amh ölçtürmedi doktor
Bende de adet düzensizliği kıllanma yok, sadece kilo artışı yaşıyorum
toplam 6 ay süre içinde halime kalmazsan tedavi için doktora başvurman gerekir diye düşünüyorum.Kızlar bende de kan da bir şey yok . Adet düzensizliği yaşadığım için ultroson da pko gözüküyor. 5 ay olucak bebek dusuneli ne zaman endişe edip doktora gitmeliyim
toplam 6 ay süre içinde halime kalmazsan tedavi için doktora başvurman gerekir diye düşünüyorum.
pkos içinde kilon varsa vermeye çalış çok etkiliyor.
Kızlar bende de kan da bir şey yok . Adet düzensizliği yaşadığım için ultroson da pko gözüküyor. 5 ay olucak bebek dusuneli ne zaman endişe edip doktora gitmeliyim
5 ay henüz erken canım, sen bu süreçte düzenli yürüyüş yapıp sağlıklı beslenmeye dikkat et, birkaç ay daha olmazsa tekrar doktora görün bence. Yumurtlama tembelliği varsa ilaçla büyümesine yardımcı olur
Merhaba hanımlarPko olup gebelik için uyguladığınız tedavi ve ilaçları paylaşır mısınız?
Ben 1 buçuk senedir gebe kalamıyorum, pkoyu öğreneli 6 ay oldu. İlk klomenle tedaviye başladım günde 1 kere kullandım etki etmedi. 2 ay ara verdikten sonra da 2 Ocakta hsg çektirdim. Çok şükür tüplerimde de herhangi bir tıkanıklık çıkmadı ama polikistik görüntü halen var ultrasonda. Bu ay da glukofen ve klomenle tekrar tedaviye başlayacağım.
Bu ilaçları kullanıp olumlu olumsuz etkilerini görenler var mı? Bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurumRabbim hepimizin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Bu arada pko li olup Olmadıgını surdan da anlayabilirsin. Ultrasonda doktorun bakarken sen de gormek istedigini söyle. Yumurta kesenin içinde bir sürü Kücük Kücük büyümemiş neredeyse hepsi aynı ebatta olan yumurtacıklar görürsün. Böyle tespih gibi dizilmis de olabilirler yani aşırı sık ve fazla da olabilir olmayadabilir. Pko sendromunda düzenli adet olup olmamanız bir sey ifade etmez 3 tane dogurup pko oldugunu farketmemis kadınlarda varMerhaba hanımlarPko olup gebelik için uyguladığınız tedavi ve ilaçları paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?