Pko Lular Buluşmaya Nedersiniz???

kemancxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
348
0
konunun buraya açılmayacanı biliyorum fakat pko lu arkadaşlar bu bölümde çoğunluklu olduğu için buraya açtım.hem ilginç bir buluşma olacak.bende pko luyum.ve bugün aklıma böle bi fikir geldi.hem birbirmize destek çıkarız,sorunlarımıza yardımcı oluruz.bi bakımdanda yalnız olmadğımız için bize morel olmazmı??ne dersiniz.?ilk önce sizlerin bi fikirlerini alayım dedimsengözlerimebaksanab

benim için iyi olur kimseye anlatamıyorum derdimi zaten böylelikle sorunlarımızı daha rahatlıkla anlatabiliriz birbirimize daha iyi anlaşırız bence güzel fikir

tşk ederim kızlar:)yokmu arttıran:)eminim hepimize çok ii gelecek..başka fikirlerinizde varsa burda paylaşalım arkadaşlar

bu konu çok iyi oldu arkadaşlar.bende yeni öğrendim polikistik over mişim.çok takıyorum arkadaşlar yaa.sağlıklı olmayı çok istiyorum.burası çok iyi oldı bizim için destek olalım birbirimize.

desteğiniz için tşk ederim kıslar.ozaman istda buluşma yeri ve gününü ayarlalım hep beraber hepimize uygun bi şekilde..biizi birbirimizden başka kimse anlayamaz dorusun fınfık kurdum 81

bende varım bursadayım ama ımkanım olursa ınanın gelırım arkadaşlar ayrıca bu sayfada devamlı görüşelim birbirimizin tedavılerını takıp edıp motıve olalım ne dersınız bızı bızden ıyı anlayan yok cunku

a.s.istanbula gelme imkanım yok doğrusu çalışıyorum ayrıca evliyim.bu konuyu buraya açmak iyi olmuş ama buluşmak konusunda herkesin gelme imkanı olmayabilir. gelemeyenlerede buradan destek olabiliriz sanırım..

bende varım arkadaşlar.malesef pko denen illet bendede var.korkmayın kızlar aşacaz bunuda.bebişler gelecek

istanbula gelebilenlerle görüşürüz.gelemeyenlerede burdan destek oluruz.morele ihtiyacımız var hepimizin.ayrıca pko konusunun üzerine iice gideriz.hadi kıslar..tarih belircem.yokmu başkaaaaaaaa

bende warım adadayım gerçi ama bilmiyorum o tarih we belirlenen mekan uyarsa gelebilirim belki.
kader arkadaşlarımı tanımayı isterdim:dance: hoş olsa gerek

evet başka fiikir veren arkadaşlarımıda bekliyorum.bu hepimize ii gelecek..hadi kıslarrr harekete geçin

Selam arkadaşlar bende PKO luyum...
Yaşadığım birçok tecrübe var bunları sizlerle paylaşmayıda çok isterim.2 sene kadar bebek için tedavi gördüm ama olmadı tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sonrakinde kürtaj oldum ve en son geçen hafta bir düşük daha yaşadım.Artık hamile kalmanın değil içimdekini yaşatabilmenin mücadelesini veriyorum şimdi.PKO dan sonra kanımda pıhtılaşma olduğu ve bebeğin anne rahmine yerleştikten sonra beslenemediği ortaya çıktı şimdi bunun tedadvisini görücem....
PKO çok sabır isteyen bir hastalık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

cnm kan pıhtılaşması sorunu arkadaşımda da var şimdi 7 haftalık hamiş ve hergu iğne yapyor seninde iğne ile tedavi olman gerk geçmiş olsun cnm

canım benim kemancı ben izmir bergamadayım gelmem imkansız ee gelemeyenleride ihmal etmeyin bak bizede destek olun tamam mı

canım benim kemancı ben izmir bergamadayım gelmem imkansız ee gelemeyenleride ihmal etmeyin bak bizede destek olun tamam mı

olsun canım gönülller bir olsun:icecream: isterdim seninde gelmeni..fakat hala kimseden ses çıkmadı doru dürüst.pko lu sayısının çok oldunu biliyorum.kendi başıma başımada yer ve zaman için karar vermek istemedim.kimse yardımcı omuyor ama:KK43::kahve:

X