PKO lu olup ovulasyon testi kullananlar ! Birbirimize umut olalım

çift çizgi çıkması önemli değil. eğer kontrol çizgisinden daha silikse durum negatif demektir zaten. pozitif olması iççin c çizgisiyle ya aynı ya da daha koyu olmalı. en son yaptığın test pozitif diğerleri negatif.. bu gece ilişkin olmalı. test yapmaya devam et. silikleştiği an çatlamış demektir.

Siliklesir mi acaba teste devam etmeliyim bugunu de degerlendirmeliyim o zaman canim seninki de degisikmis hic doktora gittin mi

Siliklesir mi acaba teste devam etmeliyim bugunu de degerlendirmeliyim o zaman canim seninki de degisikmis hic doktora gittin mi

ooo çok gittim. mr falan, ne kadar tahlil, test ne var ne yoksa yapıldı. sonra ilaç vermişti doktor. kullanmadım. fenalık bastı doktorlardan. o ay hamile kaldım. kızım şimdi 27 aylık. ikinci için korunmayı bıraktık. ama hemen de istemiyorum. hamile kalmam zaman alır diye çok da umursamadan oyalanıyorum işte test falan. şubat marta kadar doktora gitmem sonrasında hamile kalmazsam giderim.

sen teste devam et iki gün içinde yine silikleşirse çatlamış demektir. ama en koyu olduğu gün ilişki olmalı.

Allah bagislasin cnm. Ben ilk defa bu ay dusunmeye basladim bi kac ay kendim denemek istiyorum olmazsa oyle doktora giderim

Iyi canım bugün gebelik testi yaptım sonucu yüklüyorum. Bat 5 ağustos
Demek ki yumurtan çatlamış ovulasyon testinden hiçbir şey anlamamıştık benim de testlerim silinmeye başladı ama pazar günü kahverengi akıntı geldi ara ara yine oluyor ne olduğunu anlamadım

Eklentiler

• P_20160802_213355.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 226
23 temmuzda yumurtlamissin sen galiba. Ben kan testi yapmadan hamile saymam kendimi. Cizgiler silik çıkıyor. Kimyasal da olabilir. Çok ağır kaldırdım. Kabız oldum çok zorladim kendimi. O yüzden günüm geçsin bakicam duruma.
Sen hamilesindir inşallah...

Öyle mi diyorsun ben gebelik testi de yaptım bariz negatif çıktı adet günüm belli değil benim adetim çok düzensiz kestiremiyorum cnm

Ama hamile de olabilirsin bu ihtimal de var o zaman gününü bekleyip görelim ama dualarım seninle inşallah olumlu sonuç alırsın

benimde düzensizdi bebek düşünmeye başladığımız ayda ovulasyon aldım 7 gün boyunca yaptım hep biri silik olmak üzere çift çizgiyi gördüm o yüzden pek güvenemedim ben o teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…