• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO lu olup ovulasyon testi kullananlar ! Birbirimize umut olalım

Çift devam etse bile sen bu günleri değerlendir söyle bir varsayım var ovulasyonlar için, yunurtlama bittikten sonra silik çizgi oluşup tekrar pozitife donerse gebelik diyorlar bazı kadınlar gebe kaldığını bu sekilde öğreniyor misal gelecek adetine 2-3 kala yaptığın testler de t ciZgisi c den koyuysa hamilelik olabilirmiş sen bu çiftleri değerlendirdiysen sorun yok rabbim gönişini boş burakmasın inş

Amin kardeşim, Allah razı olsun içimi ferahlattın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Öncelikle cevap verdiğiniz icin cok tesekkurler :) Sanırım hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar: Kacinci ayinizda hamile kaldiniz acaba
testi kullanmaya başladığım ay klomen tedavisine başladım ilk ayda da hamile kaldım. :) teşekkür ederim Allah isteyen herlese nasip etsin

Merhabalar bende pko luyum yeni ewlendigim yılın 6.ayında kendiliginden gebe kaldım ilk 3 ay korunduk sonra dedimki sen zaten pko lusun neyine korunuyorsun korunmayi bıraktık 2 ay stresten gebe kalamadim süt hormanlarim tavan yapmış doktor düşmeden gebe kalamazsin stres yapma akışına birak dedi dedim umut yok olursa olur dedigim ay hamile kalmışım cok cokk sevindim su an 5 yaşında melegim var tabi sonra ben yine korundum ta ki bu yilin basina kadar kızım kardes istiyordu tekrar basa döndük korunmayi biraktim ikinci ayinda gebe kaldım inanamadim ama kalbi durdu 7 haftalikken martta kurtajla sonuçlandı 3 ay korundum temmuz agustos ayindada istedik ama olmadi rabbim boyle istiyor demekki ama kaybettikten sonra daha bi arar oldum kendimi baya kaptırmıştim çünkü vardir bundada bir hayır su anda yine adet olmami bekliyorum gelmiyor bi türlü ama gebede degilim :KK11: bu arada biraz uzun oldu

Merhabalar bende pko luyum yeni ewlendigim yılın 6.ayında kendiliginden gebe kaldım ilk 3 ay korunduk sonra dedimki sen zaten pko lusun neyine korunuyorsun korunmayi bıraktık 2 ay stresten gebe kalamadim süt hormanlarim tavan yapmış doktor düşmeden gebe kalamazsin stres yapma akışına birak dedi dedim umut yok olursa olur dedigim ay hamile kalmışım cok cokk sevindim su an 5 yaşında melegim var tabi sonra ben yine korundum ta ki bu yilin basina kadar kızım kardes istiyordu tekrar basa döndük korunmayi biraktim ikinci ayinda gebe kaldım inanamadim ama kalbi durdu 7 haftalikken martta kurtajla sonuçlandı 3 ay korundum temmuz agustos ayindada istedik ama olmadi rabbim boyle istiyor demekki ama kaybettikten sonra daha bi arar oldum kendimi baya kaptırmıştim çünkü vardir bundada bir hayır su anda yine adet olmami bekliyorum gelmiyor bi türlü ama gebede degilim :KK11: bu arada biraz uzun oldu
Olsun bize umut veren şeyler yazmışsınız çok teşekkür ederim Allah size tekrar bir evlat nasip etsin inşallah :)

Selam kizlar.bende bi pkolu olarak ovi testi kullandim ama biturlu o koyu czgiyi goremedim.birde adetim ilacsiz olmuyor benim.benim gbi olup adeti ilacsiz gelmeyen ve gebe olan warmijjiijjjii?????

Yok mu başka pko lu olup hamiş kalan :)
ben varım :) kendimi bildim bileli pkosluyum adetlerim hep düzensizdi öyleki 2 ay görmediğim oluyodu 5 yıllıkta evliyim çok çocuk istiyoruz ama olmuyodu klomenler çatlatma iğneleri en son tüp bebek denedik o da hüsran :KK43: bende dualara sığındım en doğru zamanı Rabbim biliyomuş ki hiç ummadığımız anda kendiliğimden hamile kaldım darısı sana ve tüm olmayanlara inşallahhhh

ben varım :) kendimi bildim bileli pkosluyum adetlerim hep düzensizdi öyleki 2 ay görmediğim oluyodu 5 yıllıkta evliyim çok çocuk istiyoruz ama olmuyodu klomenler çatlatma iğneleri en son tüp bebek denedik o da hüsran :KK43: bende dualara sığındım en doğru zamanı Rabbim biliyomuş ki hiç ummadığımız anda kendiliğimden hamile kaldım darısı sana ve tüm olmayanlara inşallahhhh
Ay çok güzel vallahi bu güzel hikayeleri okudukça mutlu oluyorum umudum kat kat artıyor paylaştığın için teşekkürler Allah yavrunuzu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Peki yumurta takibi yaptırdın mı çatladı mı yumurtan cnm

yaptırdım cnm.zaten iğneler vurulurken 2gune bir gıttım hep doktora.catladı mı catlamadımı dıye kımse bakmadı kı :///2sınde de dırek asılama yaptılar.sorma neden bakılmaz cok sınır oluyorum.2.asılamada hemsıreye sordum asılama gunu doktor sonkez bakıcak mı dıye yok dedı gerek yok dedı bız zaten hazırladık yumurtayı dedı.nerden bılıon alla alla belkı catlamadı :/// tahmınım de öle zaten catlamadı

yaptırdım cnm.zaten iğneler vurulurken 2gune bir gıttım hep doktora.catladı mı catlamadımı dıye kımse bakmadı kı :///2sınde de dırek asılama yaptılar.sorma neden bakılmaz cok sınır oluyorum.2.asılamada hemsıreye sordum asılama gunu doktor sonkez bakıcak mı dıye yok dedı gerek yok dedı bız zaten hazırladık yumurtayı dedı.nerden bılıon alla alla belkı catlamadı :/// tahmınım de öle zaten catlamadı
Bence doktorunu değiştirip daha iyi bir doktora gitmelisin

OZAMAN BEN İLK UMUT IŞIĞINI YAKAYIM SİZE 3 SENE ÖNCE YAPTIĞIM DÜŞÜK SONRASI BİR PKO LU OLARAK 3 SENEDİR HAMİLE KALAMAMIŞTIM HAZİRAN AYINDA ADETİMLE BİRLİKTE KLOMENE BAŞLAYIP 10.GÜN İTİBARİYLE OVULASYON TESTİNE GÖRE İLİŞKİYE BAŞLADIM KOYU ÇİZGİLER BAŞLAYINCA GÜN AŞIRI DEĞİL HERGÜN OLDU EN KOYU ÇİZGİDEN SONRAKİ İKİ GÜNDE DEVAM ETTİK VE SONUÇ ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
Canım hayırlı olsun bebişin bende klomen kullandım da ovulasyon testi kullanıyorum koyularlalar oldu ama değişik yani tam emin değilim bakarmisin bi

Eklentiler

• IMG_20181119_154241_112.jpg
    IMG_20181119_154241_112.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 176
Back