PKO lu olup ovulasyon testi kullananlar ! Birbirimize umut olalım

benimde düzensizdi bebek düşünmeye başladığımız ayda ovulasyon aldım 7 gün boyunca yaptım hep biri silik olmak üzere çift çizgiyi gördüm o yüzden pek güvenemedim ben o teste
Öncelikle cevap verdiğiniz icin cok tesekkurler :) Sanırım hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kacinci ayinizda hamile kaldiniz acaba

Merhaba arkadaslar bende bir pkolu olarak, adetin 60. Gününde ancak adet olabildim kafayı yemek üzereydim ayrı. Ben bal tarcın cörek otu yaptığım ve hayıt hapı kullandığım aylarda ovulasyonda çift çizgiyi yakaladım ve yumurta akı geldiği gün ve ertesi gün çift çizgiyi yakaladım. En iyisi vajinal akıntı bence. O akıntıdan 17 gün sınra hastalanıyorum ben . Birde glifora basladım bu ay, bakalım rabbim nasip edecek mi ? Yılmak yok, ovulasyon kullanmasam adetin 21. Günü yumurtladığımı bilemezdim ortalama 35 hünde oluyorum çünkü.

Cevap verdigin icin tesekkurler canim Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah. Ben de ilk defa kullandim ama pek yararli olmadi adetim kahverengi akinti seklinde geldi mi gelmedi mi onu bile anlamadim sadece 1 kac damla peceteye silince oluyor henuz doktora gitmedim

Belki de yerleşme , adetin böle mi normalde test yapmanı öneririm kan ya da idrar rabbim utandırmasın inş

Kızlar bu test beş gündür böyle çıkıyor ??? Hiçbirşey anlamadım ben bu işten. Dün testim bitti yenisi de ancak bir haftaya gelecek, bu ay çörekotu bal tarçın yaptım Bi on gün kadar yedim Bi de kuru inciri çok sevdiğim için cevizle birlikte yedim acaba onlardan dolayı mı böyle oldu?? Napıyım bilemedim

Eklentiler

• image.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 240
  • image.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 219
29 ve 31 i degerlendirdin mi ?

29u değerlendirdik 30da eşim nöbetteydi Bi de biz iş dolayısıyla başka ilçelerde kalıyoruz 29-31 ve 2sinde ilişki oldu. Artık zaten eşim haftalarca gelemeyecek
Bu ay o zaman yapabileceginiz bir sey kalmamis yapabilecek tek sey bat i beklemek kismetse guzel haberlerini duyariz insallah olmazsa da bir sonraki ay daha coklu test alin 50 li falan

Bu ay o zaman yapabileceginiz bir sey kalmamis yapabilecek tek sey bat i beklemek kismetse guzel haberlerini duyariz insallah olmazsa da bir sonraki ay daha coklu test alin 50 li falan

İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz bu ay güzel haberler alırız Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay dijital almayı düşünüyorum. Bi de tükürükle yapılan varmış ona da ömür boyu kullanım garantisi veriyorlar. Bakalım Allah kaderimize ne yazdıysa onu yaşayacağız.

Asıl merak ettiğim çizgi silikleştikten sonra Nasıl tekrar koyu oluyor?

Ben de ilk defa kullandim cnm o yuzden tam bilemiyorum pko buna etken olabilir. Insallah gerek kalmaz

Doktora gittiniz mi hic ? Kacinci ay denemeniz

Doktora gittiniz mi hic ? Kacinci ay denemeniz

Ben iki yıllık evliyim hatta üçe girmek üzereyim. Doktora gittim hormon testi yaptırdım ve yumurtalıklarıma baktı sorun yok dedi. Aslında bizim sorunumuz sık birlikte olamamak ilk defa bu ay eşim ben testi yaptıkça geldi. Yani ilk altı ayımızı saymazsak 18 aydır falan korunmuyoruz.

Esiniz farkli ilde mi peki daha cok ay ayri kalacak misiniz ? Insallah bu ay tutar bat ne zaman

Esiniz farkli ilde mi peki daha cok ay ayri kalacak misiniz ? Insallah bu ay tutar bat ne zaman

Eşim merkezde ben ilçedeyim aramızda 100 Km var bat 16sında. Valla en az bir yıl böyle ayrı kalacağız. Eğer Bebek olursa o Zaman Bi ihtimal merkez olmasa bile yakın Bi ilçeye gidebileceğim. Tabiki tayinim çıksın diye çocuk istemiyorum, 28 yaşındayım çünkü bence artık anne olmanın Zaman'ı geldi

Yok canim oyle bir sey dusunmem zaten cocuk olayi ciddi bir sey Allah nasip eder insallah beklemekten baska care yok sanirim

Amin inşallah cümlemize hayırlı sağlıklı evlat Nasip etsin. Peki sizce bu çizgilerin günlerce böyle koyu olmasının Bi anlamı var mı?
Çift devam etse bile sen bu günleri değerlendir söyle bir varsayım var ovulasyonlar için, yunurtlama bittikten sonra silik çizgi oluşup tekrar pozitife donerse gebelik diyorlar bazı kadınlar gebe kaldığını bu sekilde öğreniyor misal gelecek adetine 2-3 kala yaptığın testler de t ciZgisi c den koyuysa hamilelik olabilirmiş sen bu çiftleri değerlendirdiysen sorun yok rabbim gönişini boş burakmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…