- 23 Mayıs 2014
- 191
- 90
- 48
- Konu Sahibi benyoruldumhayat09
-
Adet bittikten 7 gün sonra icmistim canim ben 15 gun ictim. Devamlı değil canımKürü adet olunca mı başlayıp içiyoruz sürekli içiliyor mu ?
Tamam canım artık bir dahaki ayAdet bittikten 7 gün sonra icmistim canim ben 15 gun ictim. Devamlı değil canım
Evt bizimde öyle sorunumuz vr. Bende hastalaninca nasıl mutlu oluyorumTamam canım artık bir dahaki aytabi kendliğimden adet olabilirsem
Ortak duygularEvt bizimde öyle sorunumuz vr. Bende hastalaninca nasıl mutlu oluyorum
Biz böyle küçük şeylerden mutlu oluyoruz canimOrtak duygularbeni anlatıyorsun sanki
Aynen yine mi hasta oldum diye çok üzülen arkadaşlarım oldu benim halbuki bilmiyorlar olmasa neler çekecekler :)Biz böyle küçük şeylerden mutlu oluyoruz canim
Evt hamile kalma suremiz uzuyor bizim malesef. Ama su bir gerçek vakti gelince birsey engel değil. Taktir Allah'ın.Aynen yine mi hasta oldum diye çok üzülen arkadaşlarım oldu benim halbuki bilmiyorlar olmasa neler çekecekler :)
Sişkinlik hissi stresi cabası. Aynen canım bu konuyu da o yüzden açtım bu hastalığın çocuk sahibi olmaya engel olmadığını gösteren örnekler görmek için umarım bizle paylaşan kişiler olurEvt hamile kalma suremiz uzuyor bizim malesef. Ama su bir gerçek vakti gelince birsey engel değil. Taktir Allah'ın.
Canim tabi ki engeller değildir. Hiç sebep yokken hamile kalamayan da var . Allah herkesin gönlüne göre versin. Ne kadar oldu bebek isteyeli canimSişkinlik hissi stresi cabası. Aynen canım bu konuyu da o yüzden açtım bu hastalığın çocuk sahibi olmaya engel olmadığını gösteren örnekler görmek için umarım bizle paylaşan kişiler olur
Benim ilk ayım yeni başladım cnmCanim tabi ki engeller değildir. Hiç sebep yokken hamile kalamayan da var . Allah herkesin gönlüne göre versin. Ne kadar oldu bebek isteyeli canim
İnşallah bu ay güzel haberler alırsın canimBenim ilk ayım yeni başladım cnm
İnşallah cnm ama pek umudum yok yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorumİnşallah bu ay güzel haberler alırsın canim
Hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor bu işlerİnşallah cnm ama pek umudum yok yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum
Kürü adet olunca mı başlayıp içiyoruz sürekli içiliyor mu ?
Keşke hiç anlamadan güzel haberleri alabilsek :)Hayırlısı olsun canım hiç belli olmuyor bu işler
15 gün sabah aç karnına akşamda yemeklerde yarım saat veya bir saat önce icmelisin canımSoğan kurunu adet bittikten sonra başlıyorsun
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin.inş sıra bizler oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?