- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi benyoruldumhayat09
-
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç tecrübeli arkadaşlarımızın bize umut olması buna çok ihtiyacımız var. Adetlerim çok düzensiz ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Burada bir çok kişi bu testin yardımıyla en büyük isteklerine kavuşmuş. Acaba test kullandığınız kaçıncı ay hamile kaldınız ? Benim durumumda olanlar da bir kaç şey yazarsanız çok sevinirim.
Cevabin icin cok tesekkur ederimOZAMAN BEN İLK UMUT IŞIĞINI YAKAYIM SİZE 3 SENE ÖNCE YAPTIĞIM DÜŞÜK SONRASI BİR PKO LU OLARAK 3 SENEDİR HAMİLE KALAMAMIŞTIM HAZİRAN AYINDA ADETİMLE BİRLİKTE KLOMENE BAŞLAYIP 10.GÜN İTİBARİYLE OVULASYON TESTİNE GÖRE İLİŞKİYE BAŞLADIM KOYU ÇİZGİLER BAŞLAYINCA GÜN AŞIRI DEĞİL HERGÜN OLDU EN KOYU ÇİZGİDEN SONRAKİ İKİ GÜNDE DEVAM ETTİK VE SONUÇ ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
Resmi varsa paylaşır mısın cnm ?Merhaba bende bu ay aldım test dün iki çizgi çıktı birisi çok belirgindi diğeri ondan açıktı bende bugün daha belirginlesir demiştim ve mutlu olmuştum maalesef bugün tek çizgi çıktı nedenini bende anlayamadım ilk defa bu ay kullandım
Merhaba canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur. Bende pkoluyum hala hamile Değilim. Bende 4 ay ovulasyon testi kullandım. Bir kere hep silik çıktı eşit rengi yakalayamamistim. Ama 3 kere yakaladim hamile kalamadim ama vakti gelmediği için olmadı inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canim.Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç tecrübeli arkadaşlarımızın bize umut olması buna çok ihtiyacımız var. Adetlerim çok düzensiz ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Burada bir çok kişi bu testin yardımıyla en büyük isteklerine kavuşmuş. Acaba test kullandığınız kaçıncı ay hamile kaldınız ? Benim durumumda olanlar da bir kaç şey yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur. Bende pkoluyum hala hamile Değilim. Bende 4 ay ovulasyon testi kullandım. Bir kere hep silik çıktı eşit rengi yakalayamamistim. Ama 3 kere yakaladim hamile kalamadim ama vakti gelmediği için olmadı inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canim.
Resmi varsa paylaşır mısın cnm ?
Resmi varsa paylaşır mısın cnm ?
OZAMAN BEN İLK UMUT IŞIĞINI YAKAYIM SİZE 3 SENE ÖNCE YAPTIĞIM DÜŞÜK SONRASI BİR PKO LU OLARAK 3 SENEDİR HAMİLE KALAMAMIŞTIM HAZİRAN AYINDA ADETİMLE BİRLİKTE KLOMENE BAŞLAYIP 10.GÜN İTİBARİYLE OVULASYON TESTİNE GÖRE İLİŞKİYE BAŞLADIM KOYU ÇİZGİLER BAŞLAYINCA GÜN AŞIRI DEĞİL HERGÜN OLDU EN KOYU ÇİZGİDEN SONRAKİ İKİ GÜNDE DEVAM ETTİK VE SONUÇ ŞUAN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM
Amin canım sen de öyle en kısa zamanda buradan haberleri veririz umarım. Ben ovu testi yapıyorum ama sanki hep aynı cıkıyor.Merhaba canım inşallah kısa zamanda duaların kabul olur. Bende pkoluyum hala hamile Değilim. Bende 4 ay ovulasyon testi kullandım. Bir kere hep silik çıktı eşit rengi yakalayamamistim. Ama 3 kere yakaladim hamile kalamadim ama vakti gelmediği için olmadı inşallah kısa zamanda hamile kalırsın canim.
Doktora gittiniz mi hiç ?Benim adetler düzenli ama hala hamile kalamadım
İnşallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarimizi boş birakmasinİnş canım sende yakın zamanda kalırsın.Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla verir inş ve bizlere de
Canim benim yaptığım ilk testimde böyle benzer birbirine 25 temmuzdaki daha net gibi. Birde canım ben sogan kuru uygulayinca net görmeye baslamistim. Aklında olsun belki sana faydası olurAmin canım sen de öyle en kısa zamanda buradan haberleri veririz umarım. Ben ovu testi yapıyorum ama sanki hep aynı cıkıyor.
Canim pkolu musun. Bende 35 günde olsada olurum . Sanırım düzenli adet olsakta yumurtlama her ay gerceklesmiyormus. Bende rahim filmi cektirip tedaviye baslicamBenim adetler düzenli ama hala hamile kalamadım
Soğan kürünü çok duydum. Ama içebilir miyim bilemiyorumCanim benim yaptığım ilk testimde böyle benzer birbirine 25 temmuzdaki daha net gibi. Birde canım ben sogan kuru uygulayinca net görmeye baslamistim. Aklında olsun belki sana faydası olur
Bende ilk başta icemedim ama limon sıkarak ictim canim. Lh degerimde düştü ondan mı bilmiyrm. Bir ara kistim vardı 3.5 cm sogan kuru eritti ondan eminimSoğan kürünü çok duydum. Ama içebilir miyim bilemiyorum
Kürü adet olunca mı başlayıp içiyoruz sürekli içiliyor mu ?Bende ilk başta icemedim ama limon sıkarak ictim canim. Lh degerimde düştü ondan mı bilmiyrm. Bir ara kistim vardı 3.5 cm sogan kuru eritti ondan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?