• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO' LU OLUP KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu_girl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
8.110
2.248
698
Pkolu olup Hamile kalmak isteyen ve Klomen, Çatlatma iğnesi kullanalar burada yazışalım. Neler yaşadınız neler yaptınız birbirimize fikir verelim.

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede Bebişlerinize kavuşursunuz bende de piko var ve klomen ile ilk ayda hamile kaldım Ankara’da Tevfik sipahi isimli bir doktora gittim ve iyiki gitmişim onun sayesinde tedavimin daha ilk ayında hayırlı haberler hepinize tavsiye ederim Allah a binlerce kez şükür olsun bende hergün yazıları okuya okuya internetten araştırdıkça çok üzülüyordum ama çok şükür karşıma çok iyi bir doktor çıktı sizlerinde hayırlı haberler almanız dileği ile yazım sizlere umut olsun hiç bir zaman vazgeçmeyin kendinize stres yapmayın hayırlı sonuçlarla inşallah...

Polistik over var :( çatlatma iğnesi yapıldım testlerim 12 güne kadar pozitif ti dün gece dayanamadım kan verdim 2.0 negatif :( bu gün idear testi de negatif galiba olmadı :(

Back