• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO LU OLANLAR NASIL HAMİLE KALDINIZ ???

benyoruldumhayat09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
476
275
103
Merhaba Arkadaşlar :) Bu konuyu açtım çünkü pkolu olup kendini çaresiz hisseden bir çok kişi var belki onların da bebişlerine kavuşması için bir yol bulabiliriz . PKO lu olan annelerin bu süreçte nasıl yollar izlediği neler yaptığı ve sonuç olarak nasıl hamile kalıp bebişlerine kavuştuğunu paylaşmasını istiyorum Bize yol gösterecek birileri varsa çok mutlu oluruz

Canim ben yillardir pkoluyum evlendim iki yil oldu cok korkularim vardi bebeğim olmaz hamile kalmam diye yillarca diane-35 kullandim doktorum biraktigin gibi hamile kalirsin dedi cocuga niyetlendigimizde ilaci biraktim 8 ay folikasit ve seker ilaci kullandim ve şuan hamileyim :))) kötü düşünmedim hic psikoloji çok önemli doktorum sayesinde tabi doktor çok önemli kimse umudunu kaybetmesin güzel düşünelim güzel olsun herşey isteyen herkese nasip etsin Rabbim:)))

Bende pkoluyum yumurta tembelliği vardı bende ben aşılama ile gebe kaldım.çok.şükür ilk sefer de 4 senelik evliyim bir takim tedaviden ve 1 düşük den sonra şuan iyiyim çok.şükür Dr pkolu olunca bebek sahibi olamazsın demiyorlar sadece biraz daha zor oluyor bizlerde Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :anneadayı::KK46::nazar::dua:

Bende pkoluyum yumurta tembelliği vardı bende ben aşılama ile gebe kaldım.çok.şükür ilk sefer de 4 senelik evliyim bir takim tedaviden ve 1 düşük den sonra şuan iyiyim çok.şükür Dr pkolu olunca bebek sahibi olamazsın demiyorlar sadece biraz daha zor oluyor bizlerde Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :anneadayı::KK46::nazar::dua:
Cevabın için çok teşekkürler Rabbim yavrunuzu sağ salim kuvağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua: ben henüz tedaviye başlamadım benim de yumurta tembelliğim var pkolu olup hamile kalanları duydukça umutlanıyorum kaçıncı ayda güzel haberi aldınız ilaç tedavisi işe yaramadı mı

Cevabın için çok teşekkürler Rabbim yavrunuzu sağ salim kuvağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua: ben henüz tedaviye başlamadım benim de yumurta tembelliğim var pkolu olup hamile kalanları duydukça umutlanıyorum kaçıncı ayda güzel haberi aldınız ilaç tedavisi işe yaramadı mı
Amin canim insallah .Canım şöyle anlatiyim bi kere kendiligimden hamile kaldım düşükle sonuçlandı yaklaşık 6 ay ilaç tedavisi gördüm olmad i hormon degerlerim normaldi ama.yumurta tembelliği vardı bi süre yumurta takibi oldu ondan da sonuç alamadım en son aşılama deneywlim dedik asilamada zaten normal ilişki gibi birşey o ay yumurta tedavisine başladım klomen ve catlatma iğnesi oldum devamında da asilma yapıldı ayrıca yumurta büyütmek için incir kuru kullandım cidden çok büyük etkisi oldu benim klomenle tam büyümüyordu ama incir kuruyle beraber istenilen boyuta geldi çok şükür bebgim benimle tedavi süreci uzun ama inaninca pes etmeyince oluyor Rabbim izin verince olmuycak şey yok inşallah sende en yakin zamanda güze haberler verirsin:dua::KK46:

Amin canim insallah .Canım şöyle anlatiyim bi kere kendiligimden hamile kaldım düşükle sonuçlandı yaklaşık 6 ay ilaç tedavisi gördüm olmad i hormon degerlerim normaldi ama.yumurta tembelliği vardı bi süre yumurta takibi oldu ondan da sonuç alamadım en son aşılama deneywlim dedik asilamada zaten normal ilişki gibi birşey o ay yumurta tedavisine başladım klomen ve catlatma iğnesi oldum devamında da asilma yapıldı ayrıca yumurta büyütmek için incir kuru kullandım cidden çok büyük etkisi oldu benim klomenle tam büyümüyordu ama incir kuruyle beraber istenilen boyuta geldi çok şükür bebgim benimle tedavi süreci uzun ama inaninca pes etmeyince oluyor Rabbim izin verince olmuycak şey yok inşallah sende en yakin zamanda güze haberler verirsin:dua::KK46:
İnşallah ben de güzel haberleri veririm incir sanırım gerçekten işe yarıyor çok olumlu yorum yapan var ben öncelikle iyi bir doktora görünmeliyim teşekkürler :)

slm kızlar 1 yılı geckın evlıyım. evlılığımizin 7.ayında kasık agrısı ıcın doktora gttıgmde pko oldugumu ogrendım doktor bebek sahıbı olman zor 1 yıl ıcınde gebelık olmazsa gelceksın ılac tedavısıne baslıcaz dedi cok uzuldum stres yaptımm vee 2 ay snra gecıkmemden snra test yaptımsuan 27 haftalık hamıleymmm . ALLAH ısteyen herkeze nasıp etsın ıns.

slm kızlar 1 yılı geckın evlıyım. evlılığımizin 7.ayında kasık agrısı ıcın doktora gttıgmde pko oldugumu ogrendım doktor bebek sahıbı olman zor 1 yıl ıcınde gebelık olmazsa gelceksın ılac tedavısıne baslıcaz dedi cok uzuldum stres yaptımm vee 2 ay snra gecıkmemden snra test yaptımsuan 27 haftalık hamıleymmm . ALLAH ısteyen herkeze nasıp etsın ıns.
Ne güzel doğal yoldan hamile kaldınız yani harika olmuş Allah kucağınıza almayı nasip etsin bize de nasip etsin :KK200::dua:

Kızlar bu pkonun belirtisi nelerdi sizlerde
Bende adet düzensizliği vardı ilaçsız adet gorememeye başlamıştım belli surede ilaç tedavisiyle biraz düzene girmişti bide kronik kaşık ağrısı vardı sagimda daha fazla olduğu için sağ kasigim çok agrirdi

Ben hep günü gününe hatta saatini bilirim regl günümün ama kasık ağrılarım çok fazla olur onuda usutmeye bağlıyorum çünkü akıntımda olur hep bende pko yoktur dimi :(

Bende adet düzensizliği vardı ilaçsız adet gorememeye başlamıştım belli surede ilaç tedavisiyle biraz düzene girmişti bide kronik kaşık ağrısı vardı sagimda daha fazla olduğu için sağ kasigim çok agrirdi
Benim üniveritede düzensizdi ama 3 4 ayda bir geliyordu 8 ay doğum kontrol hapı kullandım o ara düzenliydi bıraktım yine düzensizleşti ve şimdi son 1 2 yıl ilaç kullanmadan adet olamıyorum adetim düzene girsin istiyorum artık adrtin 3. Günü gidip hormon testi yaptıracağım

Ben hep günü gününe hatta saatini bilirim regl günümün ama kasık ağrılarım çok fazla olur onuda usutmeye bağlıyorum çünkü akıntımda olur hep bende pko yoktur dimi :KK43:
Günü gününe,olmakla olmuyormş canım,bende,günü gününe,oluyordum,gecikti 10 gün gebelik,sandım gittim baktı,alttan,gebelik,yok ama,adet olacak,gibi de,durmuyorsın dedi hormon,testi,yaptı bi hormon yüksek cıktı,lh ve,fsh aynı olması,lazımmş benim yüksek,cıktı,ordan,anlıyor

Kızlar bende 3 gün önce doktora gittim pko var dedi ama benim adetim düzenlidir hep ayın 29 u olurum pko olup düzenli adet olan var mı ve de evde ovulasyon testi yapıyorum her ay pozitif oluyor 3 gün doktora söyledim onlara bakma sen yumurtalamazsin dedi ama her ay ovulasyon günlerimde yoğun akıntı olur kasıklarım ağrır yani anlarım ovulasyon günümü test yapmasamda bu durum da olan var mı acaba :110:

Kızlar bende 3 gün önce doktora gittim pko var dedi ama benim adetim düzenlidir hep ayın 29 u olurum pko olup düzenli adet olan var mı ve de evde ovulasyon testi yapıyorum her ay pozitif oluyor 3 gün doktora söyledim onlara bakma sen yumurtalamazsin dedi ama her ay ovulasyon günlerimde yoğun akıntı olur kasıklarım ağrır yani anlarım ovulasyon günümü test yapmasamda bu durum da olan var mı acaba :110:
Düzenli olup pko olan da var maalesef cnm hormonlarla ilgili sanırım mesela benim düzensiz ovulasyon testi tam olarak pozitif çıkmıyor 3 4 gün boyunca böyle yaklaşıyormuş gibi oluyo sonra siliniy çizgi ama pozitif olmuyor

Back