Pko+Klomen+Çatlatma İğnesi sürecim

Merhabalar… bende pkos hastasıyım Lh yüksek bende ve dün çatlatma iğnesi vurdum (klomen +ovirelle) Bugün ilk günü ve kasıklarım da ağrılar oldu bu normal mi ?
Sizde sonuç ne test yaptınız mı sonradan?

Aslında bahsettiğiniz sorun pcos gibi ikizlerinize ilaç kullanarak mı gebe kaldınız

Bende de pcos var daha önce 3 kez klomen kullandım ilk ikisinde yumurta gelişimi oldu çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı üçüncü klomen kullandığımda hiç yumurtam gelişmedi sonrasında hsg çekildim temiz çıktı bu ay da femera denedik çatlatma iğnesi oldum bekliyorum inşallah rabbim bizi bu ay sevindirir

Cnm benimde şuan iğne olalı 12. Günüm 9. Gün test yaptım dayanamayıp negatifti iki gündür artan göğüs ağrım var iğneden mi bilmiyorum beklemek çok zor ama hayırlısı

Arkadaşlar benim 2 yıldır cocugum olmuyor klomen kullandım 5 gün Dr iki yumurtan gelişmiş ikiz olabilir dedi yarın çatlatma iğnesi yapılacak kesin olur mu çok merak ediyorum benim gibi olanlar varsa yazsın lütfen çok stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…