- 1 Ekim 2023
- 22
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi hayalveumut
Evet hep 45 güne 60 güne olurum adet. Lh hep 30lardaLh kaç acaba, adet düzensizliği var mı? Hepimiz güzel pozitifleri görelim inşallah
Yüksekmiş, benim 10.20 gibi adetim düzenli vs sadece çok yumurta var. Çok yumurta hiç yumurta yaniEvet hep 45 güne 60 güne olurum adet. Lh hep 30larda
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Klomenden bittikten sonra vucudunuzda neler olduYüksekmiş, benim 10.20 gibi adetim düzenli vs sadece çok yumurta var. Çok yumurta hiç yumurta yani
Size neden çatlatma iğnesi vermedi. Klomen kullanıp yumurtanız çatlamazsa kiste dönüşür birde pkossunuz. Benim değerlerim normale indiği halde doktorum klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi her ihtimale karşı çatlama olmazsa kist yapmasın diyeMerhaba . Bana da bu ay klomen verdi doktor. Ben kendimi bildim bileli pkosum. Hem lh yüksek hem inci görünümü var. Doktor catlatma iğnesi vermedi bana ilk denemeyi böyle deneyelim dedi . Umarım sizin pozitif gelir
Siz ne zaman vuruldunuz?Size neden çatlatma iğnesi vermedi. Klomen kullanıp yumurtanız çatlamazsa kiste dönüşür birde pkossunuz. Benim değerlerim normale indiği halde doktorum klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi her ihtimale karşı çatlama olmazsa kist yapmasın diye
Merhaba biz senle aynı gün aşılama olmuşuz test yaptın mı?Bende akıntı oldu şeffaf yapışkan. Ek olarak iğneden 4-5 gün sonra aşırı şekilde sol kasığımda sancılar, hafif idrara sıkıştığında öksürürken sol kasıkta batmalar ve bugün 12.gün aşırı bel ağrısı.
Benim baya oldu canım tutmadı. Hsg filmi çekildim şimdi tekrar klomene başlıycamSiz ne zaman vuruldunuz?
Yok ila klomen kulandı diye çatlatma iğnesi vermiyorlar benim birinci gebeliğimde doktor klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi ikiz bebeklere hamile kaldım geçen ay yine gittim Doktor'un yanına 2 ci gebelik için bana klomen verdi adetin 5'nci günü kullan dedi ve 2 hafta sonra gel dedi sonra gittim yumurtalıkların çok iyi dedi15 mm olmuş çatlatma iğnesi falan vermedi bana sadece dedi bir ay sonra gebe olursun ve gerçekten de dediği gibi oldu 1 hafta önce kan verdim yeni gebeyimSize neden çatlatma iğnesi vermedi. Klomen kullanıp yumurtanız çatlamazsa kiste dönüşür birde pkossunuz. Benim değerlerim normale indiği halde doktorum klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi her ihtimale karşı çatlama olmazsa kist yapmasın diye
Sizin bir sıkıntınız var mı ? Pkos falanYok ila klomen kulandı diye çatlatma iğnesi vermiyorlar benim birinci gebeliğimde doktor klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi ikiz bebeklere hamile kaldım geçen ay yine gittim Doktor'un yanına 2 ci gebelik için bana klomen verdi adetin 5'nci günü kullan dedi ve 2 hafta sonra gel dedi sonra gittim yumurtalıkların çok iyi dedi15 mm olmuş çatlatma iğnesi falan vermedi bana sadece dedi bir ay sonra gebe olursun ve gerçekten de dediği gibi oldu 1 hafta önce kan verdim yeni gebeyim
Ben aşılama olmadım klomen ve çatlatma iğnesi sadeceMerhaba biz senle aynı gün aşılama olmuşuz test yaptın mı?
Test yaptınız mıBen aşılama olmadım klomen ve çatlatma iğnesi sadece
Merhabalar , sizde pkos mu vardı peki ilk klomene başladığınızda . Bende pkos var bu ay hamile kalmazsam yumurta takibine başlayacağım nelere dikkat etmeliyim süreç nasıl oluyor acaba . İnşallah ikiz annes olurum bende çok istiyorum hayırlısıylaYok ila klomen kulandı diye çatlatma iğnesi vermiyorlar benim birinci gebeliğimde doktor klomenden sonra çatlatma iğnesi verdi ikiz bebeklere hamile kaldım geçen ay yine gittim Doktor'un yanına 2 ci gebelik için bana klomen verdi adetin 5'nci günü kullan dedi ve 2 hafta sonra gel dedi sonra gittim yumurtalıkların çok iyi dedi15 mm olmuş çatlatma iğnesi falan vermedi bana sadece dedi bir ay sonra gebe olursun ve gerçekten de dediği gibi oldu 1 hafta önce kan verdim yeni gebeyim
idrar testi için zaten çok erken. adetiniz en az 7 gün geçmesi gerekir. Kan testleri bile adetten önce negatifse kesin doğru olmayabilir. kesin sonuçlar için adeti geçirmekte fayda varİdrar 12.gün negatif bi daha da yapmadım
Benim tek sorunum yumurta zayıflığı tembeliği ve çalışmıyordu ilk tedavim 8 ay falan sürdü doktorum bir rahim falanda çektir dedi onuda yaptım haftada nbir hep gel diyordu kontrole ilaç falan yazıyordu hep bana Antalya'ya gidecektim ablamın düğünü için gitmeden önce doktor kontrollüne gittim doktor bana 8 gün kendine dikkât et yumurtan çok iyi kesin hamile kalacan bu hafta Antalya'dan 1 hafta kaldım eve geldim 2 günü test yaptım pozitif çıkmıştıMerhabalar , sizde pkos mu vardı peki ilk klomene başladığınızda . Bende pkos var bu ay hamile kalmazsam yumurta takibine başlayacağım nelere dikkat etmeliyim süreç nasıl oluyor acaba . İnşallah ikiz annes olurum bende çok istiyorum hayırlısıyla
İnşallah Allah sana ve tüm isteyenlere nâsip etsin cnmidrar testi için zaten çok erken. adetiniz en az 7 gün geçmesi gerekir. Kan testleri bile adetten önce negatifse kesin doğru olmayabilir. kesin sonuçlar için adeti geçirmekte fayda var