Herkese merhabalar daha önceki konulardan görülceği gibi lise çağlarımdan beri pko rahatsızlığım var en son ilaçsız regli olamıcak dereceye gelince ve doktorumdan korunma bebeğin çok zor olur gibi önerilerde gelince tedavi görmeye başladım yaklaşık 1 yıldır klomen tedavisi görüyorum geçtiğimiz kasım ayında bir kimyasal gebeliğim oldu tedaviye bir süre ara verdik ve son regli tarihimde 23 şubatta klomene tekrar başladım günde üç tane 5 gün içiyordum ben 14.gün yumurtalar tam olarak doktorun istediği kıvama gelmişti o gün çatlatma iğnesi oldum ve şuan 7 haftalık ikizlere gebeyim.
Önerilerim ;
Siz bu tedavileri görürken eşinizinde sabah akşam çakşır suyu ve keçi boynuzu özü kullanması (ben kimyasal gebeliğimide bu ikiliyi kullandığım ay yaşamıştım)
Yumurtaları kontrole gitmeden önce gün aşırı ilişkiye başlamış olmak hatta iğneyi vurulduğunuz gün veya bigün öncesi daha sonrada düzenli olarak devam etmek.
BELİRTİLERİM:
Kasık ağrısı bu ikisindede ilk belirtimdi regliden 3-4 gün önce başlamıştı.
Gerginlik sinirlilik hali
Regli tarihinden sonra göğüs ucu hassasiyeti
Sık idrara çıkma
Önerilerim ;
Siz bu tedavileri görürken eşinizinde sabah akşam çakşır suyu ve keçi boynuzu özü kullanması (ben kimyasal gebeliğimide bu ikiliyi kullandığım ay yaşamıştım)
Yumurtaları kontrole gitmeden önce gün aşırı ilişkiye başlamış olmak hatta iğneyi vurulduğunuz gün veya bigün öncesi daha sonrada düzenli olarak devam etmek.
BELİRTİLERİM:
Kasık ağrısı bu ikisindede ilk belirtimdi regliden 3-4 gün önce başlamıştı.
Gerginlik sinirlilik hali
Regli tarihinden sonra göğüs ucu hassasiyeti
Sık idrara çıkma