Pko ile hamilelik

Pko olup yumurta rezervini yükseltip hamile kalan var mı
Ben hiç adet görmüyorum tedavi de ikinci ayım üç yumurtam vardı şimdi iki gün sonra progesteron hormonu ölçümü yapılacak ondan sonra beklemedeyim bakalım

Ben hiç adet görmüyorum tedavi de ikinci ayım üç yumurtam vardı şimdi iki gün sonra progesteron hormonu ölçümü yapılacak ondan sonra beklemedeyim bakalım
Bende adet sorunu yok her ay düzenli oluyorum ama doktorum pko var yumurta rezervini yükseltmemiz gerekiyor dedi

Rezerv nasil yukseliyorki.. kalitesini demek istemistir.. pcolularin zaten rezervi genelde yuksek..
Bide rezerv degismez dogustan belirlenir..
kalitesinde belki kipirdanmalar olur canim

Bende pkoyum bunu niye sorunmuş hastalıkmış gibi lanse ediyorlar topluma anlamıyorum eğer hastalık olsa adı hastalık olur bu bir sendrom ve başkaları gibi yumurtasızlıktan değil bol yumurtadan yakınılıyor

Doğal yoldan mı hamile kaldınız tedavi ile mi

Doğal yoldan mı hamile kaldınız tedavi ile mi
Yani doğal yoldan kaldım sadece klomen kullandım ama doktora gittiğimde henüz gebelik oluşacak kadar gelişmemiş dedi sonra trafik kazası yaptık bir daha gidemedim doktora sonrasında baktım ki hamileyim. İlk zamanlarda yine doğal yoldan hamile kalmışım farketmemişim için düşük yaptım. Yani bu sendrom çoğu zaman kafada bitiyor

Kür tarzı bir sey uyguladınız mi. Ben de pkoluyum. Ama sanki ölene kadar hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum kendimi

Kür tarzı bir sey uyguladınız mi. Ben de pkoluyum. Ama sanki ölene kadar hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum kendimi
Ben açıkcası kür olarak bir ara c-life macun var ya onu kullandım ama o süreçte hamile kalmadım ama etkisi var mıdır bilmem. Bana da öyle de geliyordu hele yazları millet çoçukla parka geldimi diyordum millet çatır çatır doğuruyor bizde tık yok ama tam böyle pes edecekkken oldum

Bende bir pko lu olarak artı dun birde hem yumurta kisti oldugunu hemde hamıle oldugunu ogrenen biriyim. . Olmayacak diye birsey yok kendınizi sartlandırmayın arkadaslar. Üstelik hiçbir tedavi uygulamadır. 2haftalık bı pamugum var. İnşaallah Allah hepinize bol bol nasıp etsın tez zamanda inşallah saglıklı kavusuruz hepımız

Şöyle herkeste farklı seyrediyor ablamda pko öyküsü denilirken bana şiddetli pko denildi adet göremiyorum ilaçsız ben bunu çok ağır yaşıyorum ama size şu konu da katılıyorum herkesin ki hastalık boyutunda değil

Aynı şekilde sanki hiç anne olamazmışım gibi geliyor bu Arada C life bende sipariş verdim şişirilme birsey mi faydası var mı bilmiyorum

Kuzum yaşını bilmiyorum ama şöyle söyliyim benim ailemde annem anasnnem teyzelerim toplasan koskoca ömürlerinde 10 sefer afet görmüştür ve anannem 11 çoçuk yaptı yani evet tabiki etkisi var pkonun ama bunun dolaylı yoldan kısırlık gibi lanse edilmesinden rahatsızım bu yorumları okuyup kaç kişi moral olarak çöküyor yazık günah bence

Aynı şekilde sanki hiç anne olamazmışım gibi geliyor bu Arada C life bende sipariş verdim şişirilme birsey mi faydası var mı bilmiyorum

Dene bakalım ne kaybedilebilir ki sonuçta bitkisel bir karışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…