Pko için ınofolic kullananlar buaraya.....

rontgen_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
52
2
28
Elazığ
selam kızlar k.doktorum bana PKO için ınofloc(ınozitol + folık asıt ) verdi...yeni üretilmiş hem folık asıtmıs hemde pko ıcın tedavı sansını arttırdıgını hamıle kalmayı kolaylastıracagını söyledı.. kullanan yada bılgısı olan varsa sevınırım...

selamlar. bana da dr bugün pcos teşhisi ile ınofolic isimli ilacı yazdı. yeni çıkan bir ilaç olduğunu söyledi bu nedenle tereddütlerim var...

bu ilacı yazan doktor özle hastane doktoru mu? devlet hastanesi mi? doktorların ilaç firmaları ile anlaşmalarına bağlı oluyor işte istediğimiz ilacı yazıp yazmamaları maleesef

bende aynı ılacı kullanıyorum tup bebek merkezındekı doktorum vermıstı 2 aydır kullanıyorum fakat son devlet hastanesıne rapor ııcın gıttıgmde oradakı doktorumda aynı ılacı onerdı yumurta kalıtesını arttırdıgını ve bırazda kılo vermeye yardımcı olacagını soyledı ınsallah bır aksılık cıkmaz ıse onumuzdekı ay tup bebege baslıyorum sızler bu ılacı nasıl kullanıyorsunuz? ac tok ?

kızlar hala bu topiği takip ediyorsanız cevaplar mısınız bu folik asiti tok mu aç mı kullandınız

merhaba dr pıko ıcın bana agnucaston ve ınofolıc verdı kullanıp hamıle kalan oldumu acaba.yumurta kalıteısnı artırıyor dıyorlar

Ne kadar sureli kullanilmasi lazim bilmiyorum ama ben ramazandan dolayi gunde bir tane kullandim işe yaramadi. Pco başlangıcı olabilir bende. Netten okuyunca aldim ictim dr demedi bana bunu kullan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…