pko hastaları yardımcı olalım birbirimize lütfen ..

canım bende pkoluyum 4 yıl kadar yasmin kullandım.. evlendikten 5 ay sora bebek istemeye basladım ve korunmayı bıraktım 3 ay olacak bebek denemelerine başlayalı... ilk 2 ay yumurtlama falan hiç dikkat etmeden çalıştık ama 3 . ay hemen hemen her gün, yumurtlama old. tahmin ettiğim günlerde ise iki günde 1 beraber olduk ve bugün yaptıgım ıdrar testinde silik 2. cızgıyı gördüm:)) kan testi yaptırmadım henüz ama büyük ihtimalle bir aksılık cıkmazsa hamileyim... darısı sizlree inşallah...

yasmin nedir nasıl kullandın ve yumurtalayı nasıl anladın :)

pko hastasıyım kilo problemim var hormonlarımda sorun tedavisiz şuan 30 haftalık hamileyim. dua dua dua yer gök dua üstüne bol bol dua et. Rabbim ol dedikten sorna senin hiçbir hastalıgına bakmıyor. 2.5 sen olmadı ama bunudabelirtmekisterim.

rica ederim canım amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım birde şunu önerebilirim sana yine bu forumdan öğrendim ben adet düzensizliği için hayıt otu tohumu kullanıyorum 2 aydır ve gerçekten faydası olduğuna inanıyorum çünkü 1 sene bile adet olamıyordum ama 2 aydır 28 günde bir adet oluyorum sanada tavsiye ederim kadınlık hormonlarını dengeleyerek düzene sokuyormuş. birde yumurta gelişimi için bal tarçın çörek otu karışımı yiyiyorum sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı

cnm merhba sormak ıstedgm bısey var dun hayıt tohumunu aldı esım ıcmeye basladım sabah aksam.ama çörek otu bal ve tarcın ıcın adetın2 ve 12.gunlerı dıe okudum forumda nasıl kullanmalıyım

cnm merhba sormak ıstedgm bısey var dun hayıt tohumunu aldı esım ıcmeye basladım sabah aksam.ama çörek otu bal ve tarcın ıcın adetın2 ve 12.gunlerı dıe okudum forumda nasıl kullanmalıyım

Canım şimdi gördüm yazdığını valla ben hiç tarihe falan bakmadan başladım kullanmaya halada kullanıyorum sürekli yani

kendımı cok kötu boslukta hıssedıyorum.yaklasık 1 yıldır polokıstık over hastasıyım 100 kıloyum 1.62 boyundayım.cocuk dusunmedıgım ıcın dert etmıyordum.dedımkı artık duphatson kullanıyım hemde bebek ıcın calısmalara baslıyım dedım bu ay baslıcaktım artık.antıbıyotık kullandıgım ıcın kasıntım baslamıstı doktora onu göstermeye gttım gıtmısken yumurtalarada baktı doktor polıkıstık overden hıc bahsetmedı canlı yumurtan kalmamıs dedı.

ymurtanın canlanması ıcın önerebılecegınız bıseyler var mı doktor duphatsona devam et adetın 3.gunu 5 gun klomen kullan sonra gek bakalım yumurtan olusmusmu dedı şapşal gıbıyım beklemek kötu bısı.ben neyın hayalını kurarken neyle karsılastım

bu konuda bıseler bılen varsa yazsın nolur tesekkurler

bacıııım sende hamilesin vay beee ne konuşuyoduk noldu :))) :nazar: Allah yavrularımızı bağışlasın

X