• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko hastaları bakabilir mi

Pko hastaları gebe kalabilir mi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

Nilay09

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
138
66
13
34
Kızlar pko hastasıyım 3 sene Yasmin kullandım tam 1senedr bebek istiorz pko hastaları zor gebe kalırmış szler ne kadar süre sonra gebe kaldiniz

ben evlenmeden önce tedavi görüyordum evlenince tedaviyi bıraktım ilaçlar gebe kalmama engel olucaktı çünkü
hemen hamile kaldım

Kişiden kişiye ve problemlerin çeşitliliğine göre değişir sanki. Ben 4 bçk yıl içinde 4 gebelik yaşadım. Ama kaybettik ne yazık ki... tedavi görüyordum. Doktorum yurt dışına çıktı. Bi ay pas geçtik. O ay hamile kaldım. Çarşamba kalp atışı için gidicez kısmetse. Ama bende pko, rahim tersliği, bağışıklık sisteminde sorunlar var. Yani bunlar ilk anda aklıma gelenler. Başka hiç bir sıkıntınız yoksa bir kaç ay deneyin, olmazsa doktor kontrolünde yumurta takibi yaparak ilerlersiniz, yumurta geliştirici haplar ve çatlatma iğneleri süreci hızlandırır. Dilerim kısa sürede kavuşursunuz.

Geçen ay klomen verdi Dr 8-9mm yumurta oluşmuş bu ay günde 3e cikarcak daha adet olmadım 6 gün var adet olunca gtcem olmazsa buda aşılama dedi ilk çocuğum doğal yolla problemsiz oldu son 3 senedir bu hastalıkla tedavi gördüm morel diye bişey kalmadı her ay acaba ile gecio cevremdekilerde pko hastaları zor kalio dio

1yil korundum 4 ay demedim 4.ay kaldim.soğan kuru iç iyi bir doktor bul hormon tahlilleri ne göre İbrahim Saraçoğlu kurlerini arastir tedavini ol Allahin izniyle kalirsin cnm...

Selam kızlar. Bnde pko hastasıyım. 1 yıldr bebek istiyoruz. Klomen iğne her tedaviyç denedm hep çtladı ama olmadı.. Adetler. 4 ay öncesne kdr düzenszdi. 4 aydr gunu gunüne oluyorum. Tedaviyide bıraktm 4 aydr. Ama olmuyo. Eşimde bi sorn yok şükür. Doktrlar da bna sndede srun yk sdce yumurtalıklarm pko görnmnde. Çok üzülüyorm ya kalamazsam hiç diye. Allah kmsenin kucağını boş bırkmasn. Çok zor. Ve kmse seni anlamıyor.

Kızlar pko hastasıyım 3 sene Yasmin kullandım tam 1senedr bebek istiorz pko hastaları zor gebe kalırmış szler ne kadar süre sonra gebe kaldiniz
Herkeste farkli oluyo hemen hamile kalanda var aylarca yillarca ugrasan da var blli olmuyo bn 2011 de basladim tedaviye aralar verdim 2014 de asilamayla gebe kaldim .Kisirlik degil zaten bu pco yumurta tembelligi heryerdede yaziyorum zaten sadece sabir gerektiren bi sendrom .InsaAllah butun olmayanlara versin rabbim kim istiyosa herkesin olsun...

Herkeste farkli oluyo hemen hamile kalanda var aylarca yillarca ugrasan da var blli olmuyo bn 2011 de basladim tedaviye aralar verdim 2014 de asilamayla gebe kaldim .Kisirlik degil zaten bu pco yumurta tembelligi heryerdede yaziyorum zaten sadece sabir gerektiren bi sendrom .InsaAllah butun olmayanlara versin rabbim kim istiyosa herkesin olsun...
Amin cnm

Back