Canım catlama ignesi sonra 14 gün kesin adet oluyosun eğer tutmadıysa kısa sürebilir adet catlama ignesinden sonra kaçıncı günün bugünSlm. Ya kızlar bn cuma günü çatlatma iğnemi oldum ve dün lekelenme şeklnde kanamam oldu bugün brz daha kırmızı gbi adet gbi oldm doktru aradm normal yumurtlma knamasdr dedi. Aranzda böyle bişy yaşayn var mı
dün kanamam oldu işte az bişey. dün 3.günümdü çatlatma iğnesnden sonra.bugün 4.günümCanım catlama ignesi sonra 14 gün kesin adet oluyosun eğer tutmadıysa kısa sürebilir adet catlama ignesinden sonra kaçıncı günün bugün
daha adetimin 17.günündeyim.dün kanamam oldu işte az bişey. dün 3.günümdü çatlatma iğnesnden sonra.bugün 4.günüm
Hada erken progestan kullaniosan oda yapabilir cnmdaha adetimin 17.günündeyim.
şuan ilaç kullanmıyorum hiç bugün hiç gelmedi şükür ama kasıklarımda ağrı var ovitrelle etkisi olablr mi yada 3 yumurtam vardı acaba diğerleride mi çatlıyorHada erken progestan kullaniosan oda yapabilir cnm
Canım inşallah tutar allah emeklerini boşa cikarmasin inşllah gusel haber verirsin bize ama catlama ignesinden sonra 24 gün kesin adet oluyosun tutmassa iğneden sonra 14 gün say canimşuan ilaç kullanmıyorum hiç bugün hiç gelmedi şükür ama kasıklarımda ağrı var ovitrelle etkisi olablr mi yada 3 yumurtam vardı acaba diğerleride mi çatlıyor
ayyy bilemedim doktor ovülasyon kanaması endişe etme dedi ztn 3 gunde tutma olasılığı yok. nasip kısmet inşallah olursa bişey sizlerede umut olurum12 gün de kanda görebilirsin sonucu doktor 14 gün dio ama 12 gün belli oluo
Canım benim inşallh kavuşursun bebeğine. Bizede umut olursun bende kısmetse öbür ay deneyeceğim çatlatma iğnesini. Canım bana nasıl evrelerden geçtiğini yazarmısın.ayyy bilemedim doktor ovülasyon kanaması endişe etme dedi ztn 3 gunde tutma olasılığı yok. nasip kısmet inşallah olursa bişey sizlerede umut olurum
Canım önce ben klomen kullandım 1 hafta gunde 3 tane. Ama 1 hafta snra gittğimde sonç hüsrandı. Klomen hiç bir etki yapmamştı. Doktr adet olup 3.gun gel gonal f iğnye bşlayalım dedi. Adetm 17 gun geckmyle geldi ve 3.gun gittim. 4.gun gunde 2 defa gonal f vurunmya bşladım toplmda 9 iğne. Zaten yumurta isteniln boyuta gelmişti. 21 mm oldu biri diğeri 18 mm doktr çatltma iğnesi yapalm dedi hmn. 1 hafta ilşki dedi. İşte şimdi donucu bkliyorzCanım benim inşallh kavuşursun bebeğine. Bizede umut olursun bende kısmetse öbür ay deneyeceğim çatlatma iğnesini. Canım bana nasıl evrelerden geçtiğini yazarmısın.
Canım önce ben klomen kullandım 1 hafta gunde 3 tane. Ama 1 hafta snra gittğimde sonç hüsrandı. Klomen hiç bir etki yapmamştı. Doktr adet olup 3.gun gel gonal f iğnye bşlayalım dedi. Adetm 17 gun geckmyle geldi ve 3.gun gittim. 4.gun gunde 2 defa gonal f vurunmya bşladım toplmda 9 iğne. Zaten yumurta isteniln boyuta gelmişti. 21 mm oldu biri diğeri 18 mm doktr çatltma iğnesi yapalm dedi hmn. 1 hafta ilşki dedi. İşte şimdi donucu bkliyorz
valla adetin gecikirse test yap dedi olursanda 3.gün gel tekrar dedi. ya bugün yine kahverengi akıntım geldi leke gibi anlamadım neden oluyorAy canım benim allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah. Peki kaç gün sonra belli olur dedi gebelik?
Ayy inş bnde yazarm yakın zmnda hamileym diye. Kaç büyük yumurtn vardı bnm 3ü büyük 8tane olmş[/QUOT
canım yumurtlamadan sonra kahverengi akıntı oldu benim bunu yaşadınmı hiç
inşallah ya bugün 7.gün iğnenin sanki zaman geçmiyor.Hayırlısı olsun sıkma canını serin tut kalbini. İnşallah güzel haberler alırsın.
Canım varım bir gelişme?inşallah ya bugün 7.gün iğnenin sanki zaman geçmiyor.
Bugün doktora gittim. Gögüslerm şişmişti ve kasıklarım ağrıyodu 2 tane çatlmş yumurta bitane büyümş çtlamamş 32 mm olmş o ağrı yapıypdur dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu az sanrm olucm adett çok kötym :-(Canım varım bir gelişme?
Sıkma canını allah büyüktür. Olur inşallah ümidini yitirme. Bende ilaca yeni başladım bakalım ne olacak.Bugün doktora gittim. Gögüslerm şişmişti ve kasıklarım ağrıyodu 2 tane çatlmş yumurta bitane büyümş çtlamamş 32 mm olmş o ağrı yapıypdur dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu az sanrm olucm adett çok kötym :-(
adet oldumm kızlarSıkma canını allah büyüktür. Olur inşallah ümidini yitirme. Bende ilaca yeni başladım bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?