PKO,Haşimato ve Gebelik, Yumurta Çatlatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEPB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm. Ya kızlar bn cuma günü çatlatma iğnemi oldum ve dün lekelenme şeklnde kanamam oldu bugün brz daha kırmızı gbi adet gbi oldm doktru aradm normal yumurtlma knamasdr dedi. Aranzda böyle bişy yaşayn var mı
Canım catlama ignesi sonra 14 gün kesin adet oluyosun eğer tutmadıysa kısa sürebilir adet catlama ignesinden sonra kaçıncı günün bugün

Bence vakit kaybetme canım yinede sen bilirsin eğer sorun yoksa doktorlar süre verirler ama sorun varsa tedaviye bir an önce başlaman gerek sperm ı esin vermeli çünkü boşuna tedavi görüyor olabilirsin

Canım catlama ignesi sonra 14 gün kesin adet oluyosun eğer tutmadıysa kısa sürebilir adet catlama ignesinden sonra kaçıncı günün bugün
dün kanamam oldu işte az bişey. dün 3.günümdü çatlatma iğnesnden sonra.bugün 4.günüm

şuan ilaç kullanmıyorum hiç bugün hiç gelmedi şükür ama kasıklarımda ağrı var ovitrelle etkisi olablr mi yada 3 yumurtam vardı acaba diğerleride mi çatlıyor
Canım inşallah tutar allah emeklerini boşa cikarmasin inşllah gusel haber verirsin bize ama catlama ignesinden sonra 24 gün kesin adet oluyosun tutmassa iğneden sonra 14 gün say canim

12 gün de kanda görebilirsin sonucu doktor 14 gün dio ama 12 gün belli oluo

12 gün de kanda görebilirsin sonucu doktor 14 gün dio ama 12 gün belli oluo
ayyy bilemedim doktor ovülasyon kanaması endişe etme dedi ztn 3 gunde tutma olasılığı yok. nasip kısmet inşallah olursa bişey sizlerede umut olurum

ayyy bilemedim doktor ovülasyon kanaması endişe etme dedi ztn 3 gunde tutma olasılığı yok. nasip kısmet inşallah olursa bişey sizlerede umut olurum
Canım benim inşallh kavuşursun bebeğine. Bizede umut olursun bende kısmetse öbür ay deneyeceğim çatlatma iğnesini. Canım bana nasıl evrelerden geçtiğini yazarmısın.

Canım benim inşallh kavuşursun bebeğine. Bizede umut olursun bende kısmetse öbür ay deneyeceğim çatlatma iğnesini. Canım bana nasıl evrelerden geçtiğini yazarmısın.
Canım önce ben klomen kullandım 1 hafta gunde 3 tane. Ama 1 hafta snra gittğimde sonç hüsrandı. Klomen hiç bir etki yapmamştı. Doktr adet olup 3.gun gel gonal f iğnye bşlayalım dedi. Adetm 17 gun geckmyle geldi ve 3.gun gittim. 4.gun gunde 2 defa gonal f vurunmya bşladım toplmda 9 iğne. Zaten yumurta isteniln boyuta gelmişti. 21 mm oldu biri diğeri 18 mm doktr çatltma iğnesi yapalm dedi hmn. 1 hafta ilşki dedi. İşte şimdi donucu bkliyorz

Canım önce ben klomen kullandım 1 hafta gunde 3 tane. Ama 1 hafta snra gittğimde sonç hüsrandı. Klomen hiç bir etki yapmamştı. Doktr adet olup 3.gun gel gonal f iğnye bşlayalım dedi. Adetm 17 gun geckmyle geldi ve 3.gun gittim. 4.gun gunde 2 defa gonal f vurunmya bşladım toplmda 9 iğne. Zaten yumurta isteniln boyuta gelmişti. 21 mm oldu biri diğeri 18 mm doktr çatltma iğnesi yapalm dedi hmn. 1 hafta ilşki dedi. İşte şimdi donucu bkliyorz

Ay canım benim allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah. Peki kaç gün sonra belli olur dedi gebelik?

Ay canım benim allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah. Peki kaç gün sonra belli olur dedi gebelik?
valla adetin gecikirse test yap dedi olursanda 3.gün gel tekrar dedi. ya bugün yine kahverengi akıntım geldi leke gibi anlamadım neden oluyor

Hayırlısı olsun sıkma canını serin tut kalbini. İnşallah güzel haberler alırsın.

Canım varım bir gelişme?
Bugün doktora gittim. Gögüslerm şişmişti ve kasıklarım ağrıyodu 2 tane çatlmş yumurta bitane büyümş çtlamamş 32 mm olmş o ağrı yapıypdur dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu az sanrm olucm adett çok kötym :-(

Bugün doktora gittim. Gögüslerm şişmişti ve kasıklarım ağrıyodu 2 tane çatlmş yumurta bitane büyümş çtlamamş 32 mm olmş o ağrı yapıypdur dedi. Ama buakşm ilşki oldu kanamam oldu az sanrm olucm adett çok kötym :-(
Sıkma canını allah büyüktür. Olur inşallah ümidini yitirme. Bende ilaca yeni başladım bakalım ne olacak.

Sıkma canını allah büyüktür. Olur inşallah ümidini yitirme. Bende ilaca yeni başladım bakalım ne olacak.
adet oldumm kızlar :( yok pes etmicem olucak allahın izniyle. bakalım 3.gün tekrar gidicem muhtemelen tedaviye cevap verdiğim için bikere daha tekrarlancak aynısı.

Back