PKO,Haşimato ve Gebelik, Yumurta Çatlatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEPB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SEPB

Allahın dediği olur...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
111
19
98
Merhaba Hanımlar,

1,5 yıldır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Normalde tiroit haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır. Adetlerim hiç düzenli değil pko çıktı başıma şimdide sol yumurtalığımda baya baya küçük küçük kistcikler var pko illeti deniyormuş. Doktora gittik daha çok erken tedavi için felan dedi ama bu kadar engel varken tedavisiz olabileceğine ihtimal veremiyorum. Adetlerim düzensiz olduğu için doktor çatlatma iğnesi yapalım adetin 3 günü gel başlayalım ilaca dedi. Eşim pek yanaşmıyor biraz bekleyelim diye.
Aranızda benim gibi problemleri olup gebe kalan yada bu yumurta çatlatma yöntemiyle gebe kalabilirmiyim bana zararı olurmu off kafamda deli sorular. :KK43::kızgın:

SEPB SEPB daha 2 ayda olumsuz düşünme ..doktorun dediği yöntem doğal yoldan hamile kalmanı hızlandıran bi yöntem hiç bir zararı yok eşin neye karşı çıktığını anlamadım ..yumurta takibi yapmaktan bişi olmaz yani onu ikna etmelisin ..zaten diğer tedavi yöntemlerine başlamak için 1 sene geçmesi lazım canım...stres olma rahat olursan allahın izniyle kavuşursun bebeğine

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bir şekilde ikna edeceğim birde eşimden sperm testi istendi ama onada pek yanaşmıyor beni deli ediyor.

Merhaba Hanımlar,

1,5 yıldır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Normalde tiroit haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır. Adetlerim hiç düzenli değil pko çıktı başıma şimdide sol yumurtalığımda baya baya küçük küçük kistcikler var pko illeti deniyormuş. Doktora gittik daha çok erken tedavi için felan dedi ama bu kadar engel varken tedavisiz olabileceğine ihtimal veremiyorum. Adetlerim düzensiz olduğu için doktor çatlatma iğnesi yapalım adetin 3 günü gel başlayalım ilaca dedi. Eşim pek yanaşmıyor biraz bekleyelim diye.
Aranızda benim gibi problemleri olup gebe kalan yada bu yumurta çatlatma yöntemiyle gebe kalabilirmiyim bana zararı olurmu off kafamda deli sorular. :KK43::kızgın:
merhaba bende tedavi görüyorum pko hastasıyım. klomen bnde hiç bir etki göstermedi. gonal f iğneye bşladım ve etkisini bugün öğrendm 3 tane yumurtam büyüdü herhangi bi yan etkisde olmadı şükür.

merhaba bende tedavi görüyorum pko hastasıyım. klomen bnde hiç bir etki göstermedi. gonal f iğneye bşladım ve etkisini bugün öğrendm 3 tane yumurtam büyüdü herhangi bi yan etkisde olmadı şükür.

Bakalım regli günümde gitmeye başlayacağım. Hoş dahaca regli olmadım. Adetlerim düzensiz olur genelde.
doktora sorayım ilacın adımı gonal canım

Bakalım regli günümde gitmeye başlayacağım. Hoş dahaca regli olmadım. Adetlerim düzensiz olur genelde.
doktora sorayım ilacın adımı gonal canım
Evet canım gonal f iğne bugün kontrole gittim 19.5 mm olmş doktr cuma gel çatltma iğnesi yapalm dedi

Pko dediğiniz polikistik over mi? Eğer oysa bende de var bir sene boyunca denedik doktorum bir sene de olmazsa gel dedi. Gittim iğneyle enjekte edilen bir ilaçla 10 12 gün de yumurtalarımı büğüttü sonra çatlatma iğnesi verdi ilişkiye girmemizi isttedi 4 gün boyunca ve şuanda 5 haftalık hamileyim.çok şükür allah her isteğene versin. İnşallah sağlıklı sıhatli devam eder hamileliğim.

Pko dediğiniz polikistik over mi? Eğer oysa bende de var bir sene boyunca denedik doktorum bir sene de olmazsa gel dedi. Gittim iğneyle enjekte edilen bir ilaçla 10 12 gün de yumurtalarımı büğüttü sonra çatlatma iğnesi verdi ilişkiye girmemizi isttedi 4 gün boyunca ve şuanda 5 haftalık hamileyim.çok şükür allah her isteğene versin. İnşallah sağlıklı sıhatli devam eder hamileliğim.
Ayy inş bnde yazarm yakın zmnda hamileym diye. Kaç büyük yumurtn vardı bnm 3ü büyük 8tane olmş

Ben daha regli olmadım :( Bugün kan tahlili verdim bakalım pek umudum yok yine hüsran olurda adet söktürücüyü kullanıp bende bu ay deneyeceğim çatlatma iğnesi Rabbim isteyen herkese versin çok zor bir durum artık gece ağlamalara başladım :( Haşimato ve Polikistik over ikisi birden olunca sanki hiç şansım yokmuş gibi geliyor :(

Ayy inş bnde yazarm yakın zmnda hamileym diye. Kaç büyük yumurtn vardı bnm 3ü büyük 8tane olmş

Benim ilk gittiğimde biri sağda biri solda iki tane büyümüştü,sonrasında bir sağda iki solda son çatlatma iğnesini aldığımda bitane vardı oda soldaydı digerlerinin olmadığını söylemişti ama şöyle bişey var ben 26 aralık ta çatlatma ignesi yaptırdım ve 14 ocakta hamile olduğumu öğrendim yani 19 günde falan ve cumartesiye geldiği için pazsrtesiyi bekleyip doktoruma gittim yani 20 yada 21 inci gün olsun yani çocuk 3 haftalık sayılırdı doktor bana hamileliğinin 5 inci haftasındasın dedi bende buna hayret kaldım yani ben iğneleri yerken hamilemiydim zaten bu buna çıkmazmı? 26 sında tekrar gidicem bunları sorucam doltoruma. İnşallah sende hayırlısıyla güzel haberler alırsın allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi evlat nasib etsin inşallah!! :)

Benim ilk gittiğimde biri sağda biri solda iki tane büyümüştü,sonrasında bir sağda iki solda son çatlatma iğnesini aldığımda bitane vardı oda soldaydı digerlerinin olmadığını söylemişti ama şöyle bişey var ben 26 aralık ta çatlatma ignesi yaptırdım ve 14 ocakta hamile olduğumu öğrendim yani 19 günde falan ve cumartesiye geldiği için pazsrtesiyi bekleyip doktoruma gittim yani 20 yada 21 inci gün olsun yani çocuk 3 haftalık sayılırdı doktor bana hamileliğinin 5 inci haftasındasın dedi bende buna hayret kaldım yani ben iğneleri yerken hamilemiydim zaten bu buna çıkmazmı? 26 sında tekrar gidicem bunları sorucam doltoruma. İnşallah sende hayırlısıyla güzel haberler alırsın allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bi evlat nasib etsin inşallah!! :)

Canım benim ovalasyon günümü 3 gün geçmişti ve ilişki günümüde dün tahlil verdim 0,6 çıktı normalde hep 0,01-0,02 çıkardı. Adet söktürücü iğne vurunmaya gittim hemşire daha 3 gün olmuş değer düşük ama dedi belki gebesindir. Vurdurduğum iğnede koruyucu özellikli bir iğneymiş. Sence yükselirmi ya :(

Ben daha regli olmadım :KK43: Bugün kan tahlili verdim bakalım pek umudum yok yine hüsran olurda adet söktürücüyü kullanıp bende bu ay deneyeceğim çatlatma iğnesi Rabbim isteyen herkese versin çok zor bir durum artık gece ağlamalara başladım :KK43: Haşimato ve Polikistik over ikisi birden olunca sanki hiç şansım yokmuş gibi geliyor :KK43:

Canını sıkma hiç oşmadı tüp bebek denersin ama moralini yüksek tut allahın izniyle olur hayırlısıysa. Ben hep yayırlısını diliyorum hayırsız olucaksa hiç olmasın rabim vermezse de bir bildiği vardır hiç olmadı evlatlık edinirim diyodum kendime. Yani diyeceğim şu ki sakın moralini bozma olucağı varsada olmaz. Kafana takma çok rahat olmaya çalış.

Canım benim ovalasyon günümü 3 gün geçmişti ve ilişki günümüde dün tahlil verdim 0,6 çıktı normalde hep 0,01-0,02 çıkardı. Adet söktürücü iğne vurunmaya gittim hemşire daha 3 gün olmuş değer düşük ama dedi belki gebesindir. Vurdurduğum iğnede koruyucu özellikli bir iğneymiş. Sence yükselirmi ya :KK43:

Söktürücü iğnemi vurdurdun sen şimdi?

Medikal Park Gaziosmanpaşa canım

Slm. Ya kızlar bn cuma günü çatlatma iğnemi oldum ve dün lekelenme şeklnde kanamam oldu bugün brz daha kırmızı gbi adet gbi oldm doktru aradm normal yumurtlma knamasdr dedi. Aranzda böyle bişy yaşayn var mı

Back