- 2 Eylül 2012
- 111
- 19
- 98
Merhaba Hanımlar,
1,5 yıldır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Normalde tiroit haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır. Adetlerim hiç düzenli değil pko çıktı başıma şimdide sol yumurtalığımda baya baya küçük küçük kistcikler var pko illeti deniyormuş. Doktora gittik daha çok erken tedavi için felan dedi ama bu kadar engel varken tedavisiz olabileceğine ihtimal veremiyorum. Adetlerim düzensiz olduğu için doktor çatlatma iğnesi yapalım adetin 3 günü gel başlayalım ilaca dedi. Eşim pek yanaşmıyor biraz bekleyelim diye.
Aranızda benim gibi problemleri olup gebe kalan yada bu yumurta çatlatma yöntemiyle gebe kalabilirmiyim bana zararı olurmu off kafamda deli sorular.![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
1,5 yıldır evliyim 2 aydır çocuk düşünüyoruz. Normalde tiroit haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum yıllardır. Adetlerim hiç düzenli değil pko çıktı başıma şimdide sol yumurtalığımda baya baya küçük küçük kistcikler var pko illeti deniyormuş. Doktora gittik daha çok erken tedavi için felan dedi ama bu kadar engel varken tedavisiz olabileceğine ihtimal veremiyorum. Adetlerim düzensiz olduğu için doktor çatlatma iğnesi yapalım adetin 3 günü gel başlayalım ilaca dedi. Eşim pek yanaşmıyor biraz bekleyelim diye.
Aranızda benim gibi problemleri olup gebe kalan yada bu yumurta çatlatma yöntemiyle gebe kalabilirmiyim bana zararı olurmu off kafamda deli sorular.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)