- 13 Haziran 2018
- 26
- 6
- 1
- Konu Sahibi Bebek123456789
-
Çatlama problemin yoksa catlayabilir. Dua et catlasinlar kistlerle ugrasirsin yoksakizlar iki senedir evliyim hic korunmadik ve malesef cocugum olmadi. Ve buranin kurallarina gore tedaviye baslamak icin en az iki sene deniyor olman lazim . Daha yeni basladim tedaviye ilk defa gonal f 45 0 kullandim ve dort tane yumurtam oldu ve malesef catlatma ignesini yapmayip iptal ettiler ve iliskiyi yasakladilar ama biz dinlemzyip iki kere bielikte olduk acaba catlatma ignesi olmadan kendiliginden catlarmi yumurtalar kizlar ?
Evet canım klomenin riski burada zaten. Eğer yumurtan catlamazsa büyümeye devam Edip kistlesebilirHasta oldugunda gidiyor diye biliyodum bide kist mi olusturuyor of
Tamam onlarda yumurta buyutmuyor mu hatta klomenden daha güçlü etkiliKlomen kullanmadim canim bu ay. Gonal f igneleri oldum gobekten.
Ben gonal kullandığımda 2 tane yumurtam oluşmuştu 50 ile başlamıştım doza yumurtaların durumuna göre artırıp düşürmüştü. 75 ve 100 kullandığım da oldu zaman zaman. Yumurtalara aşırı yükleme yapılmaması gerekiyor. Doktorun güvenilir bir doktor mu? Baştan savma mi yapıyor yoksa sağlam adımlarla mi ilerliyor orası önemli. Benim 5 negatif aşılamam var. İlk tup bebek denemesinde hamile kaldım şükür. İkincisi doğal yoldan oldu.Hayir iki ay klomen tedavisi gordum ama hic ise yaramadi bende bu ayda gonal igneleri oldum gunde 75 vuruldum bu seferde cok olustu bir ise yaramadi gonal a dusuk dozla devam edicem bu ay . Sendemi gonal kullandin ruzgargulu
Evet gonal f ve ovitrelle kullandım aşılama için. Tup bebek tedavisinde baska iğne kullandımGonal ve catlatma ignesi yapilmadinnmi?
Klomen ile denedik 3 ay.. Sonuç negatif olunca direk aşılamaya geçtik.Peki asilama olmadan sadece ignelerle hic denediniz mi?
Evet pco var bende, 3 ay adet olmadım doktor adet söktürücü verdi.. Kullandım ama regl olmadım yine test yaptım ki hamileymisim.Peki ikinci gebeliniz kendilinden oldu sanirim ?
Hayir vermedi. Hamile kaldığımın farkında değildim kullandım 1 hafta geçti ama regl olmayınca test yaptımPeki bu adet soktürücü bebege bir zarar verdimi?
Sende mi pco lusun ?Peki kullanmadan once test yaptinizmi? Ben suan test yaptim negatif cikti ve basladim adet sokturucuye acaba olmassam hamile olabilirmiyim? Kafamda deli sorular yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?