• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko + gonal f 450 kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 günü de geçmişti hatta.. Adet sancısı gibi sancılar geldikçe, ha şimdi, ha yarın olucam diye bekledim. Ama olmayınca dedim bi test yapayım sonuç ne olacak. Çift çizgi çıktı anında ben çok şaşırdım tabi.. O kadar uğraştım, tedavi gördüm olmadı, kendiliğinden olmuş diye.[/QUOT

Canim ya benim bugun 10 gunum ve hala adet sokturucu kullanmama ragmen olmadim. Sende 10 gun sonrami karin agrilari basladi? Karnimda agrimiyor hicbir belirti yok ama adette olmadim

Canim ya benim bugun 10 gunum ve hala adet sokturucu kullanmama ragmen olmadim. Sende 10 gun sonrami karin agrilari basladi? Karnimda agrimiyor hicbir belirti yok ama adette olmadim
Ben adet söktürücü kullandım 10 günden fazla geçti olmadım. Test yaptırdim hamileymisim 3 haftalık. Oysaki 3 aydır adet olmamıştım. Karın ağrısı kişiden kişiye değişiyor ama adet olacakmis gibi ağrılarım vardı 10.gun sonra. Ama olmadım hamileymisim

Benim sadece gogus arim var oda her adet donemimde olur onun haricinde baska hicbir belirti yok ve 4-5 gun once testte yaptim yokbise. Acaba adet sokturucu kullanip bu kdr sure olamayà varmi? Ama hamile olmayip tabi

Back