pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

kızlar salı sabahı anestezili hsg filmi için yatış yapılacak lütfen dularınızı eksik etmeyin
Canım Allah yardım etsın ınsallah hayırlı sonuclar alırsın bı sorun cıkmaz Nekadar sureden sonra cekılıyosun hsg yi yanı nekadardır olmadı

Canım Allah yardım etsın ınsallah hayırlı sonuclar alırsın bı sorun cıkmaz Nekadar sureden sonra cekılıyosun hsg yi yanı nekadardır olmadı
2 yıldır evliyim , pco olduğu için hiç korunmadık son 6-7 aydırda ciddi ciddi istemeye başladık . salı sabahıda bi hsg çektirelim dedik nasip bakalım ..

Ay geçen gün bende eşime dedim ikiz olursa naapariz diye Allah büyük, şok olurum herhalde. Bazen karamsarlığa düşüyorum 1 i bile tutmamış gibi geliyor. Daha doğrusu beynim okadr inanmış ki olmayacagina, semptom hissetsem bile içten içe yok kesin yine diyorum.
Canım çok geçmiş olsun, o deprem zaten başlı başına psikolojimizi mahvetti bide üstüne hiç kolay değil yaşadığın. Ama buna şükür dimi, doktorunun dediği gibi bebişin olabiliyor. Bunu biliyorsun ve içini mutlaka rahatlatıyordur. Sende pcos var mı?
Test için olabildiğince beklemek istiyorum ama en erken salı çarşamba yaptırabilirim. 14. Gün olayı

Amin canım inşallah bende 2. Ayın sonunda femeraya geçince sordum. Madem daha iyi niye direk kullanmadık diye. Vücudunun klomene yanıtını görmeden femera başlayamazdim dedi. Bence seninde ya bu ay ya diğer ay başlar. Ama gerçekten bencede bu ay başlamalı artık. Femerada da 3 ay deniyorlarms sonra aşılama konuşuluyorms diye okudum burada

Canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bizde başladık bakalım emeklerimiz boşa çıkmasın dün akşam eşimle konusuyorduk aynı senin dediğini söyledi biz elimizden geleni yapalım takdiri yüce Mevla'ya bırakalım diye.
Duası kabul olmuş kullarınin arasına bizi alsın inşallah Allahım

Yani evet ben de olmadan önce öyle düşünüyordum ama olup düşük olması inan daha kötüymüş çünkü zaten üzülüyorsun bebeğini kaybetmişsin bir de olursa yine aynı şeyler mi olacak korkusu ve zaten zor hamile kalmış biri olarak bunun stresiyle bir yandan hamile kalmaya çalışıp bir yandan aylarca olmaması da çok kötü eskiden en kötü tüp bebek yaparız diyordum şimdi onu yapsak bile tekrar kalbi durur mu bir şey olur mu derdi var dualarımızı ederken sağlıklı demeyi asla ihmal etmememiz lazım… Evet pko var canım aşırı düzensiz adetlerim maalesef. Zaten en büyük sıkıntı da o bekle bekle insan deliriyor. 300-400 ovulasyon testi kullanmışımdır şimdiye kadar belki daha fazla. Az kalmış canım ben de cuma yapmayı düşünüyorum 14 gün oluyor haber ver bana da muhakkak

Insallah bakalım pazaryada pazartesı adet olmam gerekıyo olursam gıdınce konusucam ıyıce banada demıstı 6 aya kadr kullanılabılıyo dıye Insallah emeklerımız bosa cıkmaz

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum iki gündür kasık ağrısı ve şiddetli güğüs ağrısı çekiyorum böyle bi duruö yaşayan var mı acaba

Ben buna benzer başka bir sebepten psikologa gitmiştim. Sürekli ya söyle olursa diyip mutsuz oluyordum. Psikolog bana şunu söylemişti; henüz yaşanmamış günlerin acısını çekiyorsun ama mutlu olabilecegin günleri düşünüp sevinmiyorsun. Kolaya kaçmaktır karanlıga yenilmek, anı yaşa geçmiş yada gelecek değil demişti. Senin bahsettiğin konuların korkusunu hepimiz yaşıyoruz. Tabi sen acısını yaşadığın için daha çok hissediyorsun. Artık düşünme, yoksa hamile kaldığında korkmaktan o günlerin tadını cikaramazsin. Güzel günler olacak inşallah önümüzde.
Pko da yumurtlamak değilde sağlıklı yumurtlamak sorun dedi bana doktor. Ve bunun ne zaman olacağını bilemediğimiz için doğal yollarla hamile kalmak zor oluyormuş. Bende her geciktiğinde acaba hamile miyim diye düşünüp koşa koşa test yaptım. İdrar da negatif i gördüm acaba erken mi diyip gidip kan verdim. 2 yıldır kan alan hemşireleri falan tanıyorum artık utanıp ilaç kullanıyorum ondan baktirmam lazım diyorum bazen

Insallah bakalım pazaryada pazartesı adet olmam gerekıyo olursam gıdınce konusucam ıyıce banada demıstı 6 aya kadr kullanılabılıyo dıye Insallah emeklerımız bosa cıkmaz
Ben birçok doktora gittim. Aklını rahatlatamiyorsa ve memnun değilsen, tahlil sonuçlarını götürüp başka bir görüş daha al. Zamanında bana bı ilaç başlayıp, ultrasonla doğur düzgün bakılmadan çatlatma iğnesi vurduran doktor oldu. Tabiki cevap alamadım o ay. Çokta hakim değildim konulara, bu kadar ümitli olmadığım için çokta uzulmemistim. Öğrendikçe, ugrastikca yorgunluğu da üzüntüsü de daha çok oluyor. Ama güzel haberleri aldığımızda en çok biz sevinicez inşallah

Merhaba arkadaşlar 7 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum iki gündür kasık ağrısı ve şiddetli güğüs ağrısı çekiyorum böyle bi duruö yaşayan var mı acaba
Merhaba bende 8 Haziran'da vuruldum. Bende de var aynı durum. Kasık ağrısı, göğüslerim gergin ve rahim kismim gergin hissediyorum. Göğüste çok ağrı yok ama

amin canım aminn herkes yaşasın bu duyguyu

Ama şimdi sen böyle diyorsun da hiç olmamış bir şeyi düşünmemek kolay oluyor başıma gelmez sanıyorsun ben mesela hiç aklıma getirmemiştim düşük olur falan diye çevremde kimse yaşamadı sağlıkla doğdu benim de olur dedim. Yine de öyle olmadı. Düşüğün bir çok sebebi var pıhtılaşma, genetik ve bağışıklık gibi… Bilimsel bir şey bir sorun var belli tekrarlama ihtimali yüksek yani. Düşünmezsen bu sefer ihmal etmiş oluyorsun bir sürü test yaptırman gerekiyor. Yok kürtajdan sonra yapışıklık mı oldu ondan mı hamile kalamıyorum falan o kadar çok ters gidebilcek şey var ki. Ben de hepsini sonradan öğrendim. Allah kimseye yaşatmasın sen de hiç öğrenme inşallah bebişine sağlıkla kavuş Yani diyeceğim o ki her saniye düşünmesem de emin ol çok daha kötü bir de istediğin kadar takmıyorum de bilinçaltı bağımsız çalışıyor resmen. Sen en kötü ihtimal tüp bebek yaptırabilirsin pkoda baya iyi sonuç alınıyor yumurta çokluğundan dolayı. Pkoda yumurtlama olayı da kişiden kişiye değişiyor bazısı hiç yumurtlamıyor ilaçsız adet olamıyor mesela ya da yumurtlama problemli ve geç olabiliyor hatta olmadan adet oluyormuşsun çoğu zaman. Neyse canım boşver sen bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Merhaba bende 8 Haziran'da vuruldum. Bende de var aynı durum. Kasık ağrısı, göğüslerim gergin ve rahim kismim gergin hissediyorum. Göğüste çok ağrı yok ama
Geçen ay da böle oldu benüm göğüs hassasiyeti bıçak kesmiş gibiydi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı

Geçen ay da böle oldu benüm göğüs hassasiyeti bıçak kesmiş gibiydi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı
İnşallah güzel haberler alırsın daha önce de yasadiysan aslında daha rahat kıyaslarsın. Bende daha önce gebelik yaşamadığım için sürekli öğrenmeye çalışıyorum erken gebelik belirtilerini. Yakın çevreme sordum herkes takma, dinleme kendini vs. Diyorda dile kolay. Bende buraya geldim, yaşayan anlar diye. :) Söylediğimiz semptomlar var, İki gündür gergin hissediyorum kendimi, rahminde kesinlikle birşeyler oluyor ama ilaç etkiside olabilir tüm bunlar. Bilmiyorum, cidden yıprandı psikolojim.

Ben demedim psikologun dediğini sana anlattım bende aynı psikolojileri yaşadığım için korkuları kontrol edememenin nasıl birşey olduğunu biliyorum. Önlem almakta fayda var tabiki. Allah gönlüne göre versin canım, umarım bu ayi güzel haberlerle kapatırız

Canım ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…