pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

Yaaaaaaaaa Geliyor bebiiiiissss Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim çok sevindim çok. İrtibati koparmayalim ama
Çok sağ ol canım inşallah sağlıklıdır ctesi gidicem doktora bakalım inşallah sizlerin de bebişleri en kısa zamanda sağlıkla gelir

Merhaba bende dün iğne vurdum beklemedeyim. Inşallah güzel şeyler olur

Canım benim iğnenin 16. Günü regl oldu. Sonuç ne oldu senin?? Yeni girebildim siteye

Canım benim iğnenin 16. Günü regl oldu. Sonuç ne oldu senin?? Yeni girebildim siteye
Bende regl oldum kuzu
Bugün 4. Gün
Dün doktora gittim
Ben yüzde doksan dokuz olur diye düşünmüştüm çok iyiydi hersey falan dedi geçen ay için
Ama olmadı
Bu ay ilaç kullanmayalım dedi, bide başka bi doktora yönlendirdi sebepsiz infertilitede daha uzman tüp bebekte görev yapan bi doktor
Bide o görsün testlerinizi dedi, ona görüncez işte

Bu ay herhangi bişey kullanmamak biraz keyfimi kaçırsada bakalım kendimiz denicez artık =)
Sen kullancak mıısn bişey

Kızlar ben bugün doktora gittim ama pek iyi geçmedi kese var ama sanki çok büyük değil bide yumurtalıklarda kist olmuş solda bir 3 cm bide 3,5 cm sağda bir tane 2,5 cm var karın boşluğunda da sıvı varmış çok… Bende çift rahim vardı hem sağda hem solda kese var görünüyor soldaki boş muhtemelen dedi çift rahimde böyle olabiliyormuş sağdaki dolu gibi dedi ama pek emin değil salı birdaha gidicem. Beta hcg normal artmış yine baya ama bu iki keseden sanırım… Bakalım beklicez salıyı artık

Hayırlısıyla güzel habeeleer alırsın insLlH
Hiç canını sıkma sen, dua edip bekleyelim salıyı

Benim bu ay ilk femera tedavisiydi. Doktorumla sorun yaşıyorum, değişik bı kadın daha önce bahsetmiştim. Biraz başından savmaya çalıştı. Bu ay hatta birkaç ay ara ver stres yapıyorsun dedi. Biz kabul etmedik. Tekrar başladım.femera tedavisine. Tabletler bitti 2. İğneyi bugün vurdum yarın kontrole gidicem. Geçen ay benimde herşey olması gerektiği gibiydi, hatta sonra adetin 4. Günü gittim ikisininde çatlamış olduğunu soyledi. Ama nedense ısrarla bu ay olmayabilir falan dedi. Bakalım yarın ne dicek

Hayırlısı olsun kuzum inşallah bu sefer güzel şeyler söyler bu doktorlar çok ilginç ya bide kendimizi sevdirmeye çalışıyoruz ilgilensinler diye insana göre muamele resmen, iş seçiyorlar gibi geliyor kimisi zora gelemiyor bırak da biradaha ona gitme diye uğraşıyorlar

Günaydın kuzu, aynen hatırlıyorum doktorunun genel tavrını
Yani anlamıyorum bunlarıda, bı kaç ay ara ver diyor zaten olmuyo diye stres yapıyo insan, hiç bi tedavi vermeden kendin dene demek insanı daha fazla strese sokuyo bence
Bende bişey kullanmayalım dediğinde kabul etmezdim aslında ama gönderdiği doktor daha uzman benim durumumda, onun fikrini alıp bişeyler yapmak daha mantıklı geldi ondan kabul ettim bu ay boş geçmeyi
Perşembe günü randevu, bakalım gidicez

İnsana göre muamele değil bence. Soru sorulmasından hoşlanmıyor kadın. Cahil bı şekilde git. Dinle dinle çık, senden iyisi yok. Ben öğrenmeye calisiyorum sürecin ne olduğunu. Oflaya puflaya anlatıyor. Bu kadının aileside doktormus. Yani hayatı boyunca hiç hasta statüsünde hizmet almamış. Artistligi ondan. Bide devlet hastanesinden çıkma. Aynı üslubu özel kliniğinde devam ettireceğini sanıyor

Aynen canım senin anlattığım şekilde göre mantıklı. Ama benim doktor aynı, tedavi aynı. Niye bekliyim ki. Zaten ha diyince olmuyor gördük amaaan cidden bu ay geçen aya göre daha rahatım. Birazdan gidicem doktorun yanına. Bakalım belki bu ay olmamış diyecek

Evet öyledir canım ama bu dediğin de insana göre muamele zaten safı oynasan senden iyisi olmucak bide biz kolay gebe kalamıyoruz onlar normal gebe kalsın kendiliğinden gelsin sadece bebeğin kontrolünü yapsın istiyor kolay hasta seviyor yani sürekli bir şeyler soran sorunlu hastalar işlerine gelmiyor Neyse öyle yada böyle başlamışsın tedaviye olacak bu sefer inşallah

Şimdi gittim. Bugün adetimin 11. Günü. 4. Günü femera tablete başlattı. 1 tane 10*8 mm folikul gördü. Bu ay geç sonuç alabiliriz, uğraştırır birakalim dedi. Kabul etmedim. 2 gün daha fostimon75 lik kullanıp gidicem. Toplan 4 gün iğne vurulmuş olucam PembeAnkaKusu

Aynen soyledi zaten. Pcoslu hastalarla cogu hekim uğraşmaz, ben ugrasiyorum dedi. Başladım kuzum tedaviye zaten. Ama çok ümitli değil bu ay geç sonuç alicaz dedi

yaa pes etmeyin kesinlikle yavaş da olsa büyür yumoşlar bak benim 5 femara 7 fostimonla anca büyümüştü kuzum 18.gün çatlatma iğnesi vurdum o dese de vazgeçme sen

Aynen soyledi zaten. Pcoslu hastalarla cogu hekim uğraşmaz, ben ugrasiyorum dedi. Başladım kuzum tedaviye zaten. Ama çok ümitli değil bu ay geç sonuç alicaz dedi
Evet ya uğraşmak istemiyorlar benimki de başta öyleydi kendi kendine hamile kalmışsın kalırsın yine diyip duruyordu zamanla baktı doktoru değiştirmiyorum sürekli gidiyorum bari hamile kalsın da kurtulayım dedi heralde femara fostimon bir şekilde büyüttü yumurtaları bide alıştı zamanla tanıyor artık beni benim kontrolüm pek iyi geçmedi bu arada anlatmış mıydım yarın birdaha gidicem bakalım inşallah iyiye gider durumum

Yok kuzum anlatmadın hayırdır? Bı sorun yoktur umarım.
İnşallah canım vazgeçmedik bakalım. Bu ay çok heyecanlı değilim. Geçen ay ilkti ya daha çok umitlenmistim. Şimdi sadece tedaviyi uyguluyorum geçiyorum

Yumurtalıklarda kist oluşmuş karında da sıvı vardı ama bugün güzel haberlerle döndüm çok şükür sıvı biraz azalmış bir de kalp atışı duymadık ama ikizlerim olucakmış 5+2 gibiler şuan şoktayım 2 yumurta da çatlamış demekki biraz riskli tabi ama inşallah sağlıklı olurlar Ay ben de çok ümitsizdim bak geldiğim hale inşallah senin de öyle olur

Merhabalar
Femera sonrası bende ovitrelle iğnesi oldum.28 haziranda ovitrelle yapıldı dün şiddetli bacak ve kasık ağrısı oldu geceden beri de bel ağrım var şuan. Beni tecrübelerinizden faydalandırırsanız çok sevinirim. Neye işaret bunlar

İğneden 1 gün sonrasını dikkate alıyoruz 8.gunu iğnenin etkileri oluyor herkeste olmayabiliyor ama genelde hamilelik gibi belirtileri yan etkileri oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin iğnenin 13.14. günü geçmeden test yapmayın ki sizi yanıltmasın

Ohaaaaaaaa ya nasıl güzel haber buuuuuuu maşallah canım benim Allah'ım bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah risk her zaman var kuzum, gönlünü ferah tut. inşallah endişelenmeden huzurla geçer hamilelik serüvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…