Gebeliğe Hazırlık Pko adet ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Kızlar bana yardımcı olabilecek varmı kafam çok karışık

2016 aralık gibi öğrendim pko olduğumu 3ay adet olmayınca gitmiştim öğrenmiştim.sonrasi hep düzensiz oldu 2 3 ay adet olmayıp d.k hapıyla oluyodum neyse 2018 de bazen kendiliğinden oluyodu öyle devam etti.taa ki 2019 şubata kadar şu şekilde devam etti

Şubat 11

Mart 14

Nisan 18

Mayıs17

Haziran 19

Temmuz 24

Ağustos 25

Eylül adetini bekliyorum günleri net olmadığı için kafam karışıyor

Şimdi kendiliğinden her ay adet görüyorum çok şükür şimdi .normal adet olmadan 1hafta falan once göğüslerim agriyodu ve beyaz akıntım oluyodu.simdi eylül bitecek nerdeyse hala göğüs ağrısı yok hafif bel ağrısı var beyaz akintı var .gebelikten supheleniyorum ama 1 yıldır her ay hüsran oluyor umutlanamıyorum. Ayrıca çok gergin sinirlerim tuhaf hissediyorum kendimi

Kızlar bana yardımcı olabilecek varmı kafam çok karışık

2016 aralık gibi öğrendim pko olduğumu 3ay adet olmayınca gitmiştim öğrenmiştim.sonrasi hep düzensiz oldu 2 3 ay adet olmayıp d.k hapıyla oluyodum neyse 2018 de bazen kendiliğinden oluyodu öyle devam etti.taa ki 2019 şubata kadar şu şekilde devam etti

Şubat 11

Mart 14

Nisan 18

Mayıs17

Haziran 19

Temmuz 24

Ağustos 25

Eylül adetini bekliyorum günleri net olmadığı için kafam karışıyor

Şimdi kendiliğinden her ay adet görüyorum çok şükür şimdi .normal adet olmadan 1hafta falan once göğüslerim agriyodu ve beyaz akıntım oluyodu.simdi eylül bitecek nerdeyse hala göğüs ağrısı yok hafif bel ağrısı var beyaz akintı var .gebelikten supheleniyorum ama 1 yıldır her ay hüsran oluyor umutlanamıyorum. Ayrıca çok gergin sinirlerim tuhaf hissediyorum kendimi
Ayrica temmuz adetinde klomen kullandim 20mm oldu 2yumurta ama catlatma ignesi istemedim agusyosta gittim dokgkr djnlen eylul adetinde gel dedi

Back