• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko acil?!

Darkness1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
12
1
6
23
Merhaba bende pko tanısı var doktorum 6 ay ilaç kullandırdı ve şuan benim ilaçsız takibimi yapıyor.Fakat ilacı bıraktığım ilk ay 2 ay adet olmadım şimdide 40 gün gecikti adetim. İlaca başlamadan önce 2 ay gibi bir süreyi görmemiştim ilaçtan sonra böyle anormalleşti üniversite sınavına hazırlanıyorum 2. Senem acaba stresten mi oluyor diyorum ama bilmiyorum. Acaba kısır mıyım diyorum ve bu düşünce beni daha çok geriyor ve streslendiriyor ayrıca sürekli iç çamaşırımda kahve tonlarında lekelenmeler oluyor bu durumdanda bıkmış durumdayım nedeni ne olabilir sizce anneme sorduğumda enfeksiyon kapmışsındır diyor

Tatlım her pko kısır olsaydı ülkedeki kadınların yarısı kısır olurdu :) ilaç sonrası vücutta kendi düzenini oluşturana kadar böyle gecikmeler lekelenmeler olabilir stres yapma . adet olmadığın bir zaman idrara sıkışık giderek dr konytrole gidersin için rahat etmese..sınavına odaklan sen bunlar çoğu kadının yaşadığı şeyler malesrf.

Tatlım her pko kısır olsaydı ülkedeki kadınların yarısı kısır olurdu :) ilaç sonrası vücutta kendi düzenini oluşturana kadar böyle gecikmeler lekelenmeler olabilir stres yapma . adet olmadığın bir zaman idrara sıkışık giderek dr konytrole gidersin için rahat etmese..sınavına odaklan sen bunlar çoğu kadının yaşadığı şeyler malesrf.
Evet çapa tıp fakültesinde bana bahsettiğiniz testi yaptılar kan verdim dün bugün sonucu alacağım gidip fakat benim B HGC me bakıldı bildiğim kadarıyla hamilelik testi bu.Neden buna bakıldı anlamadım pek. Yanıtladığınız için sağolun içim rahatladı

0-5 arası normal aralığı üstü yumurtlamayı baskılayarak yeni yumurta oluşmasını engeller. Hamilelikde adet olunmaması bu yüzdendir. Yumurtlama düzenine bakmak istedi büyük ihtimalle doktorun not :pko luyum üniversitede ameliyat oldum kistten . hamileyim şu an 😍 stres yapma akışına bırak :)

0-5 arası normal aralığı üstü yumurtlamayı baskılayarak yeni yumurta oluşmasını engeller. Hamilelikde adet olunmaması bu yüzdendir. Yumurtlama düzenine bakmak istedi büyük ihtimalle doktorun not :pko luyum üniversitede ameliyat oldum kistten . hamileyim şu an 😍 stres yapma akışına bırak :)
Anladım.Bende 0.1 çıktı b hgc .stres yapmamaya çalışıyorum
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün:))

Back