- 20 Temmuz 2015
- 73
- 91
- 3
- 45
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
herkes istediği parti ye oy verir doğrudur.
ama oy verirken düşünmek gerekir çünkü o oylar ülke geleceği için atılıyor bir nevi ülkenin kaderi oluyor.
yakışıklı sempatik seksi saz çalıyor diye oy verilmez.heleki Atatürkçülügü savunan birileri gidipte ülkeyi bölmeye çalışana oy atmaz atıyorsa ya bu ülkeyi kesinlikle sevmiyordur.çünkü her oy ülke bütünlüğüne zarar veriyor anlamına gelir.
akp gitsin diğer partilerden iş çıkmaz deyipte eli kanlı partiyede oy verilmez gerçekten bu ülkeyi ve Atatürkü sevenler bunu bile düşünemez.
birilerine oy vermek yerine boş bırakır çıkar.keşke hdp ye oy vereceklerine boş bırakslardı da bu duruma gelmeseydi.
pkk yanlıları zaten seçenekleri o parti olduğu için onlara bir şey diyemem
şimdi ki durum akp sergilediği politikadan dolayı ülke bu durumda diğer yandan da hdp aldığı oylar yüzünden daha güçlenerek bu duruma geldi.
hdp ye oy verenler o katillerin silahına bir mermide kendileri koydu.o mermilerde polisimizi askerimizi şehit etti
şimdi ise tek kelime bir şey yazmıyorlar.belkide vicdanen savaş halindeler(sanmam ya)
bence peçeyle çıkın.maalesef yürüyüşlerde polisler peçelilere silahlılara dokunmuyor
Direnisciler devrimciler sosyalistlerde gelirmiki acabaArkadaşlar İstanbuldaysanız pazar günü saat 17:00 da söğütlüçeşme metrobüs durağında şehitlerimiz için yürüyüşümüze katılabilirsiniz etkinliğimize sadece facebook da 1464 kişi katılacak geniş kapsamlı bir anma olacak Ayrıca 40 arkadaşımız koruma üstlenecek polislerimiz de haberdar yasal bir yürüyüş olacak basın açıklamamızı yapacağız.
Allah kahhar adıyla kahretsin bu hainleri bir de Suruç ta ölenlerin leşlerini keleşlerle teröristler şehir meydanlarında karşılıyor onu geç Suruçta ölen sözde sosyalist hainlere şehit gazi maaşı vereceklermiş pislikler haram zıkkım olsun. İstiklal marşı korkma diye başlar korkmayın sonları gelecek . Torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için bize büyük görevler düşecek
Polis sizi kimden koruyacak? Pkk bayraklariyla mi yuruyeceksiniz?Bu defa öyle değil Onların sözde barış yürüyüşü iptal edildi maske ve silalsız çıkmayı kabul etmedikleri için. Ama biz maskesiz ve silahsız yarın saat 17:00 yürüyeceğiz bize valilik izin verdi eskiden tam tersiydi çok sevinçliyiz hatta polis de bizi koruyacak emniyetle teyitleşeceğiz
Istanbulda olsam kesin gelirdim keske orada olabilseydimCanım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
Bu defa öyle değil Onların sözde barış yürüyüşü iptal edildi maske ve silalsız çıkmayı kabul etmedikleri için. Ama biz maskesiz ve silahsız yarın saat 17:00 yürüyeceğiz bize valilik izin verdi eskiden tam tersiydi çok sevinçliyiz hatta polis de bizi koruyacak emniyetle teyitleşeceğiz
İns hayrlisi ile bitirirsiniz ama korkuyorum ben
Istanbulda olsam kesin gelirdim keske orada olabilseydim
ben şaakayım arkadaşımSen şakamısın arkadaşım amanda ne ülkeyi kurtardın ne
Polis sizi kimden koruyacak? Pkk bayraklariyla mi yuruyeceksiniz?Bir tane provakator karissin da araniza bakalim neler olacak gorecegiz.. Kurunun yanisira yas da yanacak.. gezide oldugu gibi.. simdiye kadar butun yuruyuslerde oldugu gibi..
Direnisciler devrimciler sosyalistlerde gelirmiki acaba
Bu defa öyle değil Onların sözde barış yürüyüşü iptal edildi maske ve silalsız çıkmayı kabul etmedikleri için. Ama biz maskesiz ve silahsız yarın saat 17:00 yürüyeceğiz bize valilik izin verdi eskiden tam tersiydi çok sevinçliyiz hatta polis de bizi koruyacak emniyetle teyitleşeceğiz
Aynen iki tarafı da dehşetle okuyoruz.Ben kendi adima Hdpye oy verdiler diye bunlar oluyor demiyorum.
Hdpyi allayip pullayip bunlar sayesinde baris gelecek , baris icin Hdpye oy veriyorum diyenler vardi. Bu tıpkı yolsuzlugu bitirsin diye Akpye oy veriyorum demektir.
Kim nereye oy veriyorsa versin pekala da iki parti sempatizanlari ak kasik gibi davranmalari sucu birbirlerine atmalari trajikomik.
ALLAH yardımcınız olsun hilal
inşALLAH güzel sebeblere gebe olur yürüyüşünüz
sonuçları yazarsın
dilerim sıkıntı olmaz
ama etraf hain dolu bende korkuyorum açıkcası
Turkiyede olaysiz, bariscil ve polisin de korudugu demokratik bir protesto yuruyusu kulaga pek inandirici gelmiyor ama.. Gorecegiz.. Insallah dedigin gibi olur. AKP iktidari boyunca bugune kadar yapilan bariscil yuruyuslerin olaysiz bitenleri % 95 agirlikla PKKlilarin Kobane icin yaptigi yuruyusler.. Polis dokunmamis.. Geri kalanlarda yuruyuse katilanlardan ziyade bol bol tomalar, biber gazlari ve plastik mermiler konusmus..Polisimiz bize destek verecek bizim aramıza kimse sızamaz. Biz Türk bayraklarıyla yürüyeceğiz parti bayraklarıyla 5000 kişilik bir yürüyüş olacak .gezideki gibi olmasına biz zaten izin vermeyiz devletçilik ilkesi gereği görüşümüz ne olursa olsun gerektiği yerde durmayı biliyoruz.
Turkiyede olaysiz, bariscil ve polisin de korudugu demokratik bir protesto yuruyusu kulaga pek inandirici gelmiyor ama.. Gorecegiz.. Insallah dedigin gibi olur. AKP iktidari boyunca bugune kadar yapilan bariscil yuruyuslerin olaysiz bitenleri % 95 agirlikla PKKlilarin Kobane icin yaptigi yuruyusler.. Polis dokunmamis.. Geri kalanlarda yuruyuse katilanlardan ziyade bol bol tomalar, biber gazlari ve plastik mermiler konusmus..
PROVOKE olmazsa olmaz zaten inşallahBiz çok yürüyüş yaptık Allah 'a şükür sorun çıkmadı trafiği engellemeyip çevreye zarar vermedikçe kimse karışmadı Doğu Türkistan için de çok yürüyüşler yaptık Allah a şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Meskesiz ve silahsız olmak şartıyla izin alabiliyoruz basın açıklamamızı yapıp dağılıyorum . Türkiye de sekiz yerde yürüyüş yapılmasına izin veriliyor zaten . oraları seçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?