PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

oy verenlere yüklenmektense bölücü partiler neden var bu sorgulansa iyi olmaz mı?

neden kapatılmıyor teröristin partisi, ülkenin maddi manevi varlığını sömüren, yasama yürütme yargıyı tek elde toplayan teröristle anlaşma yapan parti neden kapatılamıyor ve neden partilerin kapatılmasının önüne geçildi?

Hdp yokken terör örgütü yokmuş ta, herşey Hdp'nin parti olarak meclise girmesiyle başlamış gibi konuşuyorsunuz. Bende Hdp'nin barajı geçmemesi taraftarıydım. Oy verenleri ilgilendirir vicdani hesabı. Hesap sormak bana düşmez. Şöyle birşey var. Pkk Hdpyle varolmuş bir örgüt değil ki, vekillerin bir sözüyle silah bırakma yoluna gitsin. Bugün olan her olayın müsebbibi Hdp değildir yani. Pkk çözüm süresince eylem yapmadı, asker vurmadı evet, çözüm süreci başarılı oldu sanıldı ama olmadı işte. Taraftar topladılar bu sürede. Bu da hükümetin yanlışıydı. Abdullah öcalan posterleriyle yürüyüşler düzenlendiğinde Akpliler '' Şehit gelmesin, çözüm süreci başarılı olsun da gerisi önemli değil. '' deyip bu politikaları destekliyorlardı. Daha sonra Mit tırlarla Suriye'ye silah taşırken görmezden gelindi, '' İnanmıyoruz. '' dendi. Sonra tüm bu olanların Akp'yle ne alakası var. Tüm bu olanlar Akp hükümeti politikalarının sonucudur.

Bugün geldiğimiz noktada baktığımızda ne çözüm süreciyle Pkk'ya yaranabildik, ne de taşıdığımız silahlarla Işid'e. Çünkü eli kanlı vahşilerle anlaşamazsın. Masaya oturamazsın. Sayelerinde bizde artık savaşın görünen taraflarından biriyiz. Ülkenin sosyalist gençleri kendi sınırları içinde Işid'li canlı bomba tarafından patlatalabiliyorsa, bizde artık Ortadoğu bataklığında boğulmaya başlamışız demektir.

Son olarak bu savaşın biteceğine benim de inancım kalmadı. Bu topraklarda kan dinmez.

Son düzenleme:
bence peçeyle çıkın.maalesef yürüyüşlerde polisler peçelilere silahlılara dokunmuyor

Bu defa öyle değil Onların sözde barış yürüyüşü iptal edildi maske ve silalsız çıkmayı kabul etmedikleri için. Ama biz maskesiz ve silahsız yarın saat 17:00 yürüyeceğiz bize valilik izin verdi eskiden tam tersiydi çok sevinçliyiz hatta polis de bizi koruyacak emniyetle teyitleşeceğiz

Direnisciler devrimciler sosyalistlerde gelirmiki acaba

Yine millet girmiş birbirine.
Hdp meclise girdi, suç akp ye oy vermeyenlerin oldu.

Bir akıllı da çıkıp demiyor.
Akpli biri Akp den neden vazgeçti?
Kim bu vazgecenler?
Nerede hata yapıldı?
PKK illetine zamaninda Kürtlerin oylarını toplamak için yüz veren, tepemize cikaran kimdi?

Hadi o ş....zler meclise girdi.
Rabbim Ülkemi korusun. Olan oldu.
Şimdi vatan, vatan diye inleyen Mhp'nin koalisyona böylesi uzak durması neden?
Hayır artistliğin kime yahu?

Erken seçim kimin işine yarayacak?
Bu kısa zamanda olumlu nasıl bir farklı sonuç çıkabilir?

Bu siyasetin içinde her pislik var arkadaş. A dan Z ye hiç bir partinin de yürekten ülke hayrını düşündüğüne inanmıyorum artık!

Burda parti fanatikleri birbirini yesin dursun..

Allah polislerimizi, askerlerimizi, masum halkı korusun.. Güzel ülkemin içine ettiler..

Yahu olen pkk lilar kim? Mantar mi?

Bu ulkede neler icin insanlar olduruldu ve alkislandi (sivas ilk aklima gelen)

Pkk nin yaptigindan ne fark var?

Gezi de devletin kendi gencine yaptigi fark li mi?

Hepsine karsiyim.

Doguya egitim goturemeyip bunca yildir bunlara musamaha gosterilmesine ve prada ki halkin ilerlemesine destek olmamakla baslar bu surec.

Bu oyunda kimse masum degil

Polis sizi kimden koruyacak? Pkk bayraklariyla mi yuruyeceksiniz? Bir tane provakator karissin da araniza bakalim neler olacak gorecegiz.. Kurunun yanisira yas da yanacak.. gezide oldugu gibi.. simdiye kadar butun yuruyuslerde oldugu gibi..

Istanbulda olsam kesin gelirdim keske orada olabilseydim

İns hayrlisi ile bitirirsiniz ama korkuyorum ben

İns hayrlisi ile bitirirsiniz ama korkuyorum ben

onların ki iptal oldu ya ben korkmuyorum olmasa belki sıkıntı olabilirdi . zaten polislerle beraber yapacağız bizim de görevli koruma arkadaşlarımız var hem çok kalabalık olucak aralara sıkışırız Valimiz sağolsun

Istanbulda olsam kesin gelirdim keske orada olabilseydim

çok geniş çaplı olucak. Hollanda Türk federasyonu türkmen dernekleri atatürkçü düşünce dernekler ülkü ocakları ve turancı harekat platformu süper olucak Onlarız SÖZDE BARIŞ yürüyüşü iptal edildi sayımız arttı kimse korkmuyor artık onlardan maske ve silahsız yürüyüş yapacagımız için valimiz bizi tercih etti

Polis sizi kimden koruyacak? Pkk bayraklariyla mi yuruyeceksiniz? Bir tane provakator karissin da araniza bakalim neler olacak gorecegiz.. Kurunun yanisira yas da yanacak.. gezide oldugu gibi.. simdiye kadar butun yuruyuslerde oldugu gibi..

Polisimiz bize destek verecek bizim aramıza kimse sızamaz. Biz Türk bayraklarıyla yürüyeceğiz parti bayraklarıyla 5000 kişilik bir yürüyüş olacak .gezideki gibi olmasına biz zaten izin vermeyiz devletçilik ilkesi gereği görüşümüz ne olursa olsun gerektiği yerde durmayı biliyoruz.

Direnisciler devrimciler sosyalistlerde gelirmiki acaba

Barış için geliyorlarsa eğer aramıza alırız kol kola yürürüz ama yok provoke yapıp hainlik yapıp ortalık karıştıracaklarsa cevabını alırlar . Onlar şehitleri anmak ister mi bilemem çünkü mensubu oldukları lider terör ve pkk ile ilgili hiç eleştirel bir yorumda henüz bulunmadı. Birileri bu yürüyüşleri yapmalı Türklük şuuru canlı kalmalı

ALLAH yardımcınız olsun hilal
inşALLAH güzel sebeblere gebe olur yürüyüşünüz
sonuçları yazarsın
dilerim sıkıntı olmaz
ama etraf hain dolu bende korkuyorum açıkcası

Aynen iki tarafı da dehşetle okuyoruz.

ALLAH yardımcınız olsun hilal
inşALLAH güzel sebeblere gebe olur yürüyüşünüz
sonuçları yazarsın
dilerim sıkıntı olmaz
ama etraf hain dolu bende korkuyorum açıkcası

Benim ailem sıkıntı çıkarıyor gitmeyi çok istiyorum.Yarın ilk fırsatta kadıköye kaçacağım. sonuçları paylaşırım

Turkiyede olaysiz, bariscil ve polisin de korudugu demokratik bir protesto yuruyusu kulaga pek inandirici gelmiyor ama.. Gorecegiz.. Insallah dedigin gibi olur. AKP iktidari boyunca bugune kadar yapilan bariscil yuruyuslerin olaysiz bitenleri % 95 agirlikla PKKlilarin Kobane icin yaptigi yuruyusler.. Polis dokunmamis.. Geri kalanlarda yuruyuse katilanlardan ziyade bol bol tomalar, biber gazlari ve plastik mermiler konusmus..

Biz çok yürüyüş yaptık Allah 'a şükür sorun çıkmadı trafiği engellemeyip çevreye zarar vermedikçe kimse karışmadı Doğu Türkistan için de çok yürüyüşler yaptık Allah a şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Meskesiz ve silahsız olmak şartıyla izin alabiliyoruz basın açıklamamızı yapıp dağılıyorum . Türkiye de sekiz yerde yürüyüş yapılmasına izin veriliyor zaten . oraları seçiyoruz

PROVOKE olmazsa olmaz zaten inşallah

ki sende diyosun

arada sivrilen olursa polis napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…