- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Bu kadar azdirran oy verdigin partiyken pisman olmamissin iste. O da pekala pisman olmayabilireğer bu çözüm sonuna kadar devam etmez tekrar o masaya otururlarsa evet
çünkü bu kadar azgınlığa tahammül edilecek gibi değil
en azından oy verdiğim parti şu an operasyon düzenliyorBu kadar azdirran oy verdigin partiyken pisman olmamissin iste. O da pekala pisman olmayabilir
en azından oy verdiğim parti şu an operasyon düzenliyor
inlerini vuruyor ve devam etmesini ümid ediyorum
ama hdp ayan beyan pkk olduğunu ilan ediyor
artı müsamaayı pkk ya değil kürt halkının haklarına gösterdi !!! o ayrımı iyi yapalım
nasılki halkların bıdı bıdı partisi barışı getirsin diye verildiyse
bizler sizler olayını sevmiyorum ancak bizler yaşanabilir ırkçılık olmadan insanca yaşayabilmek için verdik oyumuzu
ben müneccim değilim ki müneccim olmayada gerek yok şu saatten sonra
dediğim gibi göstermelik operasyon ise devam etmezse o zaman görüşürüz
fanatiklik mi ???Yani ne desem ki sana? Resmen fanatiklik bu.
Haburda da Kurt halkinin haklarini gozetenleri davulla zurnayla karsiladilar. Yapilan onca rezillige rağmen oy veriyorrsan ayni partiye, baskalarini sorgulama hakkin yok.
Bu kadar basit
Iste buna gulunur.
en azından oy verdiğim parti şu an operasyon düzenliyor
inlerini vuruyor ve devam etmesini ümid ediyorum
ama hdp ayan beyan pkk olduğunu ilan ediyor
artı müsamaayı pkk ya değil kürt halkının haklarına gösterdi !!! o ayrımı iyi yapalım
nasılki halkların bıdı bıdı partisi barışı getirsin diye verildiyse
bizler sizler olayını sevmiyorum ancak bizler yaşanabilir ırkçılık olmadan insanca yaşayabilmek için verdik oyumuzu
ben müneccim değilim ki müneccim olmayada gerek yok şu saatten sonra
dediğim gibi göstermelik operasyon ise devam etmezse o zaman görüşürüz
Tahammül edemiyorum şu samimiyetsizliğe cidden ya..Sen tut devlet terörünü destekle, yasal mermiyle katledilen gençlere ses çıkarma, hdpye oy verenleri yerden yere vur..Valla girmicem şu bölüme bir daha..
Hayatımda bu kadar kendisiyle çelişen bir millet görmedim ben.
Sen şakamısın arkadaşım amanda ne ülkeyi kurtardın necaanımm ak parti ne yapsan doğrudur deniyor ; bu kadar kör olunmazki diyorlar
pişmanım ak partiye verdiğim için deniyor ; ohhh oldu size diyorlar gördünüzmü
evet ak partiyi destekliyorum ancak bazı politikalarını beğenmiyorum düzelmesi gereken yapılması gereken şeyler var deniyor :
hoppa kendinizle çelişiyorsunuz böyle başka millet görmedim deniyor
kaç milllet gördünüz acaba
sadece bugünden pay biçersek ortalama 5 saatim forumda ülkeyi kurtarmakla geçti !!!!
hayır çift canlımısınız bi ruhunuz burda diğer ruhunuz diğer milletlerimi tanıyor
hayır nedense burada yazdığığınız haberler heeeepsi doğru asla yalan olamaz
ancak ak parti lehine bir haber ise mutlaka ya yalan -ya şişirme -ya da millete yaranma
asla faideli bi iş yapmazlar
neyse kounun içeriği ak parti şu bu değil
vatan hanımlar vatan
inşallah bu girdaptan alnımızın akıyla çıkarız TÜRKİYECE
partice Değillll
Burada Pkk mı daha kötü Işid mi, Hdp'ye oy verenler mi suçlu Akp'ye oy verenler mi tartışmaları sürer de sürer. Aslolan silah ticareti ve kaçakçılığı bu kadar para getiren bir iş olduktan sonra cahil, az gelişmiş üçüncü dünya ülkelerinde terörün ve savaşın asla bitmeyeceğidir. Artık biz de en alasından bir Orta Doğu ülkesiyiz 13 yıldır atılan temeller perçinlendi. Benim bu coğrafyada gözyaşının duracağına dair hiçbir umudum, görebildiğim mantıklı hiçbir neden yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?