- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
PROVOKE olmazsa olmaz zaten inşallah
ki sende diyosun
arada sivrilen olursa polis napsın
Tamam o zaman sana kolay gelsinben şaakayım arkadaşım
ama sen ciddiye alarak nesin çözemedim
yahu klavye başında ülke kurtarılmaz diyorum yaaaaaaaniiiiiii
Valla bu ulke cadirda kitap okuyarak, yuruyus bile yapmadan, trafikle hele hic alakasi olmayan protestocularin basina gelenleri de gordu.. O yuzden fazla guvenme derim.Trafiği ambulansı engellemeden millete zarar vermeden kamu malına zarar vermeden yapıyoruz Zaten polis bilince sıkıntı olmuyor yani biri karışsa ya da biz karışsak hemen müdahale ediyor Bazen ikaz oluyor yeter basın açıklamasına geçin dağılın diyorlar bizde yapıp dağılıyoruz ama jop biber gazı bilmem ne yok yani .
hatta bazen bizi neden haber vermediniz diyorlar kızıyorlar :)
ben de tam asena hilalin yorumunu okurken bunları düşünüyordum.Valla bu ulke cadirda kitap okuyarak, yuruyus bile yapmadan, trafikle hele hic alakasi olmayan protestocularin basina gelenleri de gordu.. O yuzden fazla guvenme derim.
Valla bu ulke cadirda kitap okuyarak, yuruyus bile yapmadan, trafikle hele hic alakasi olmayan protestocularin basina gelenleri de gordu.. O yuzden fazla guvenme derim.
Valla bu ulke cadirda kitap okuyarak, yuruyus bile yapmadan, trafikle hele hic alakasi olmayan protestocularin basina gelenleri de gordu.. O yuzden fazla guvenme derim.
Superrr olucak o zaman bizimle fotograf paylas olur muBarış için geliyorlarsa eğer aramıza alırız kol kola yürürüz ama yok provoke yapıp hainlik yapıp ortalık karıştıracaklarsa cevabını alırlar . Onlar şehitleri anmak ister mi bilemem çünkü mensubu oldukları lider terör ve pkk ile ilgili hiç eleştirel bir yorumda henüz bulunmadı. Birileri bu yürüyüşleri yapmalı Türklük şuuru canlı kalmalı
Bencede Allah korumuş sizi.O zaman Allah korumuş diyelim çok şükür hiç sorun yaşamıyorum
Superrr olucak o zaman bizimle fotograf paylas olur mu
Merak etmeyin devrimcilerden zarar gelmezDirenisciler devrimciler sosyalistlerde gelirmiki acaba
Anlatamazsin o yüzden boş ver uğraşma. Yani zamanına çabana yazık. Biz bu arkadasa arda kuralın şizofren olduğunu bile anlatamadık daha,devrim direniş vs...kelimeleri için zorlama derim.Merak etmeyin devrimcilerden zarar gelmez
Nefret ettigimde bu ya. Mavi- yesil alglerden bu yana gelen mot-a mot dusunce.Anlatamazsin o yüzden boş ver uğraşma. Yani zamanına çabana yazık. Biz bu arkadasa arda kuralın şizofren olduğunu bile anlatamadık daha,devrim direniş vs...kelimeleri için zorlama derim.
Nefret ettigimde bu ya. Mavi- yesil alglerden bu yana gelen mot-a mot dusunce.
Yilda 60-70 e gerek yok ama 10 tane kitap okusalar hayata cok baska bakacaklar.
Insanin dusunce seklini ogrenebilmesi icin sanatin bir daliyla ilgilenmesi gerektigini dusunurum. Kendi kendine olmuyorsa sayet.Hayata başka bakmak için kitap okumaya da gerek yok objektif olmaya takım tutar gibi parti tutmamaya çabalasalar yetecek aslında.
Bu ülkeye zararı devrimciler diye korktuğu kişiler değil bizzat akp ve onun gizli kapaklı destek verdiği hdp veriyor. Asıl bu iki partiden korkmak gerek.
bende cevap vermiştimdaha önce de sormuştum tekrar soruyorum.eğer akepe istediği oyu alsaydı,hdp nin barajı geçmesi şimdiki gibi sorun olacak mıydı
iyi ama zaten şimdi ki hdp milletvekillerinin çoğu daha önce akepe milletvekiliydi,sorun muydu peki.bende cevap vermiştim
kendi adıma EVET olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?