• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

iyi ama zaten şimdi ki hdp milletvekillerinin çoğu daha önce akepe milletvekiliydi,sorun muydu peki.
hep sorundu ama parça bölük börçüktü ancak parti olarak girmeleri demek

heleki %10 değil 13 ile

ben hazmedemiyorum
helede oy verenlerin face isimlerinin
başında tc olmasını hiç hazmedemiyorum

dinden imandan konuşup bu parti için oy toplayanları hazmedemiyorm

kürt halkına gelince belki tehdit santaj ile veren var ancak

bu kadar müsamaaya böyle nankörlük edilmesini hazmedemiyorum

başından beri hep söylüyorum üzülmedim ak partinin tek başına iktidar olamamasına

çünkü her hükümet için geçerli 10 seneyi geçkindir tek başına iktidar olmasını doğru bulmuyorum

gerçi koalisyonada karşıyım çünkü ortada koalisyon yapılacak bir partide yok

velhasıl ülkemmm inşallah ALLAH cc emanet

bu kadar dua boşa çıkmaz

elbet çıkar bu girdaptanda

bu ülkeyi topla tüfekle yıkamazlar

hainlikle yıkarlar kiii

hainler neredeyse ülkemin vatandaşından daha çok şu an

boş beleş bi geçnlik yetişiyor

dünyadan bi haber

herşeyin hayırlısı

dilerim kökünü kazırlar şimdiki operasyonlar ile

ve dilerim meclistende çıkarırlar bu hainleri

daha önce de sormuştum tekrar soruyorum.eğer akepe istediği oyu alsaydı,hdp nin barajı geçmesi şimdiki gibi sorun olacak mıydı:KK51:

Gozleri aydin.Akp 'nin secim sonrasi plani tikir tikir isliyor.Ya istikrar ya kaos diyen akplilerin kaostan beslenmesinin sonucu operasyonla birlikte oylarinin artmasi olmus.Oy'a karsilik yitip giden canlar...Ne kirlisiniz cok kirlisiniz.

2 gün önce tanıdığım birini gördüm.kendisi fanatik akepelidir ve yaşadığı yerden dolayı plakasında tc vardı,tc üzerindeki siyahlığı silmiş.şok oldum resmen.ben de bunları hazmedemiyorum.içimden şikayet etmek geçiyor ama işe yarayacağını düşünmüyorum.çevrede polisler cirit atıyor,görmüyor mu sanki:KK43:

Gozleri aydin.Akp 'nin secim sonrasi plani tikir tikir isliyor.Ya istikrar ya kaos diyen akplilerin kaostan beslenmesinin sonucu operasyonla birlikte oylarinin artmasi olmus.Oy'a karsilik yitip giden canlar...Ne kirlisiniz cok kirlisiniz.
evet fuat avni zaten 17 haziranda bu olacakları yazmıştı.patlamalarla,saldırılarla kaos ortamı oluşturup,erken seçime gidilecek diye:KK51:

evet fuat avni zaten 17 haziranda bu olacakları yazmıştı.patlamalarla,saldırılarla kaos ortamı oluşturup,erken seçime gidilecek diye:KK51:

Tesaduf mu saniyorlar hukumet kurulma asamasinda birden terorun patlak vermesi? Gidilsin erken secine ne olursa olsun.Umrum degil.Camurun dibine kadar batmisiz.Herkesin gorevi belli.Vatandas piyon,asker polis kurban.Burda salak gibi yirtiniyoruz.Bir de gaza gelenler var onlar apayri.Daha dun sosyal medyada yandaslar ulkenin savasa girmesi YENI TURKIYE nin ilerlemesini engellemek isteyenlersir diyen dualarla yar ve yardimcimiz olsun diyor.Samimiyetsizler.

Tesaduf mu saniyorlar hukumet kurulma asamasinda birden terorun patlak vermesi? Gidilsin erken secine ne olursa olsun.Umrum degil.Camurun dibine kadar batmisiz.Herkesin gorevi belli.Vatandas piyon,asker polis kurban.Burda salak gibi yirtiniyoruz.Bir de gaza gelenler var onlar apayri.Daha dun sosyal medyada yandaslar ulkenin savasa girmesi YENI TURKIYE nin ilerlemesini engellemek isteyenlersir diyen dualarla yar ve yardimcimiz olsun diyor.Samimiyetsizler.
aynen hiçbiri samimi gelmiyor,işlerine ne geliyorsa o şekilde davranıyorlar.şakşakçılar:KK62:

bakıyorumda kimsenin çözüm yazdığı yok

ha yazsak ne değişir oda var tabi

merakla çözüm önerisi bekliyorum

11800323_10153510321293330_1339382530996249614_n.jpg

şuan sadece ışıda karşı operasyon yapılıyor ypgye neden yapılmıyor?

teröristlerin tümden temizlenmesi lazım ordunun güçlenmesi lazım çözüm bu.

Valla Suruç olayı bile bana göre yeterince şaibeli bir olay ve su anda erken seçim olursa bundan en çok kimin nemalanacagi çok bariz.

Yine bir oyun oynanıyor olan fakirin fukaranin asker ve polis çocuğuna oluyor.

Memleletin icine ettiler, ulkede resmen savas var..insanlar dısarı cıkmaya korkuyor..hala akp savunuculugu yapılıyor..biraz Allah korkunuz olsun artık be!

çözüm bitsin istiyordunuz aha bitti daha ne istiyorsunuz anlamadık ki ? çözün bakalım engin fikirlerinizle. topluca asarsınız herhal. eksik bırakmayın sonra başınıza dert olur

çözüm bitsin istiyordunuz aha bitti daha ne istiyorsunuz anlamadık ki ? çözün bakalım engin fikirlerinizle. topluca asarsınız herhal. eksik bırakmayın sonra başınıza dert olur
Çözüm sürecini biz mi bozduk ki biz çözelim.
Ülkeye bu kadar PKK lıyı sokmadan önce hükümet düşünecekti bunu.
Çözüm sürecinin başımıza bu dertleri açacağını öngörebildiğimiz için karşı çıkmıştık. Başımızdakilerin ya bir gram aklı yok bizim düşünebildiğimizi düşünemedikleri için zamanında, yada bulunduğumuz süreç aslında onların hesapladıkları, işlerine gelen bir süreç.

Çözüm sürecini biz mi bozduk ki biz çözelim.
Ülkeye bu kadar PKK lıyı sokmadan önce hükümet düşünecekti bunu.
Çözüm sürecinin başımıza bu dertleri açacağını öngörebildiğimiz için karşı çıkmıştık. Başımızdakilerin ya bir gram aklı yok bizim düşünebildiğimizi düşünemedikleri için zamanında, yada bulunduğumuz süreç aslında onların hesapladıkları, işlerine gelen bir süreç.

pkk lı sokmadan önce mi. bu 30 senelik bir sorun. akp den önce yok muydu. şehit olmasın diye yapıldı . adamlar kalleş istekleri bitmiyor inşallah tayyip anlamıştır . bunun çözümü yok 10 ar 10ar doğuruyorlar . 10 sene sonra biz azınlık olacağız . görünen köy kılavuz istemez. ama bizim rahatımız bozulmasın ya tek çocuk yeter . hatta hiç olmasın

pkk lı sokmadan önce mi. bu 30 senelik bir sorun. akp den önce yok muydu. şehit olmasın diye yapıldı . adamlar kalleş istekleri bitmiyor inşallah tayyip anlamıştır . bunun çözümü yok 10 ar 10ar doğuruyorlar . 10 sene sonra biz azınlık olacağız . görünen köy kılavuz istemez. ama bizim rahatımız bozulmasın ya tek çocuk yeter . hatta hiç olmasın
Evet çözüm zaten çocuk doğurmakta,süper cevap. Onlar 10 çocuk doğurup biz KENDİ RAHATIMIZ için tek çocukta kaldık diye böyle oldu hersey.

Neyse ki ben 3 çocuk doğurdum da vicdanım rahat.

10 sene sonra azınlık olacak olma sebebimiz son 3 yıldır sınırlarımızın yol geçen hanına döndürülmesidir.Suriyeli mülteciler, onlarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan PKK ve İşid li teröristlerin 10.000 leri bulmasıdır..Malesef görünen köy klavuz istemiyor.

Back