PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

potansiyel tehlike çocuklar ortadan kaldırılmalı dikkat dikkat
mesele kimin çocuğu olduğu sürece bizim adam olacağımız yok nafile

25 yaşındaki İngiliz vatandaşı Tareena Shakil, 14 aylık oğlu ile evden kaçıp Türkiye üzerinden Suriye'ye geçti ve IŞİD'e katıldı.
Hürriyet

Tıp öğrencileri Suriye'ye kaçtı
The Guardian gazetesinin haberine göre dokuz İngiliz vatandaşı tıp öğrencisi, Türkiye üzerinden Suriye’ye geçti. Öğrencilerin IŞİD’in kontrolündeki hastanelerde çalıştığı tahmin ediliyor.
22 Mar 2015 Güncelleme 10:19 TSİ | KonularTürkiye, İngiltere

Milliyet

İşte sınırlarımızın durumu.Suriyeye sınırı olan 6 ülkeden niyeyse hep Türkiye üzerinden Suriye'ye kaçıyor gençler , daha örnek çokta, telefondan 2 sini kopyalayabildim.

1(840).jpg

Ömer Turan'dan AKP ile ilgili şaşırtan itiraf!
AKP'li gazeteci Ömer Turan son operasyonlar öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35 olduğunu ancak şimdi 40-42'lere çıktığını operasyonlar devam ederse bunun yüzde 45'leri bulacağını söyledi. Turan'ın bu mesajı sosyal medyada da olay olay oldu.

Turan'ın operasyon devam ettikçe AKP'nin oylarını arttıracağını iddia etmesi üzerine ise bazı kullanıcılar "operasyon oy için miydi" diye tepki gösterdi.

çözüm bitsin istiyordunuz aha bitti daha ne istiyorsunuz anlamadık ki ? çözün bakalım engin fikirlerinizle. topluca asarsınız herhal. eksik bırakmayın sonra başınıza dert olur

çözüm dediğin pkknın güçlenmesinden başka ne işe yaradı?

askeri operasyona vali izni şartı getirmek kimin işine yaradı bir açıklar mısınız?

1(840).jpg

AKP'li gazeteci Ömer Turan son operasyonlar öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35 olduğunu ancak şimdi 40-42'lere çıktığını operasyonlar devam ederse bunun yüzde 45'leri bulacağını söyledi. Turan'ın bu mesajı sosyal medyada da olay olay oldu.

Turan'ın operasyon devam ettikçe AKP'nin oylarını arttıracağını iddia etmesi üzerine ise bazı kullanıcılar "operasyon oy için miydi" diye tepki gösterdi.
ooo oy hesaplamalarına girişmişler bile... İtiraf etmeliyim ki bu kadar açık şekilde dile getirmelerini beklemiyordum.

1(840).jpg

Secim sonrasi erken secim diye tutturan arkadaslara mujde gibi haber iste.Sevinsinler artik.

Trafiği ambulansı engellemeden millete zarar vermeden kamu malına zarar vermeden yapıyoruz Zaten polis bilince sıkıntı olmuyor yani biri karışsa ya da biz karışsak hemen müdahale ediyor Bazen ikaz oluyor yeter basın açıklamasına geçin dağılın diyorlar bizde yapıp dağılıyoruz ama jop biber gazı bilmem ne yok yani .
hatta bazen bizi neden haber vermediniz diyorlar kızıyorlar :)
Bu dediklerini yapmislar mi? Polis saldirmista?

potansiyel tehlike çocuklar ortadan kaldırılmalı dikkat dikkat
mesele kimin çocuğu olduğu sürece bizim adam olacağımız yok nafile

çocukları topluma kazandırmak yerine en az 3 çocuk yapın demek senin çocuğun benim çocuğum ayrımcılığına sebep oluyor. 'çözüm' süreci sadece lafta

Pkk nın silah bırakacağına inanan var mı çok merak ediyorum.
Ne çözüm sürecine inanıyorum ne bu katillerin barış istediğine.

Pkk'nın belki çıkış amacı kürt halkının hakları olabilir ama şu anki durumunun kürtlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ve dolayısıyla istenilen tavizler verilse bile silah bırakma çağrısına sonsuza kadar uyacaklarını da sanmıyorum. Hele ki canları istediğinde sağlık görevlilerini, inşaat işçilerini falan kaçırıp, keyiflerine göre asker polis şehit edip, iş makineleri falan yakıp milletin sabrını zorladıktan sonra onlara bir operasyon düzenlendiğinde de barış süreci bozuldu diye bık bık ötmeleri beni benden alıyor. Birilerinin bu kuş beyinlilere barış sürecinin "öyle onların her istediğini yapabileceği, babasının çiftliği gibi ülkede at koşturabileceği ama karşılığında hiçbir müdahaleye maruz kalmayacağı" anlamına gelmediğini açıklaması lazım.

Pkk'nın belki çıkış amacı kürt halkının hakları olabilir ama şu anki durumunun kürtlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ve dolayısıyla istenilen tavizler verilse bile silah bırakma çağrısına sonsuza kadar uyacaklarını da sanmıyorum. Hele ki canları istediğinde sağlık görevlilerini, inşaat işçilerini falan kaçırıp, keyiflerine göre asker polis şehit edip, iş makineleri falan yakıp milletin sabrını zorladıktan sonra onlara bir operasyon düzenlendiğinde de barış süreci bozuldu diye bık bık ötmeleri beni benden alıyor. Birilerinin bu kuş beyinlilere barış sürecinin "öyle onların her istediğini yapabileceği, babasının çiftliği gibi ülkede at koşturabileceği ama karşılığında hiçbir müdahaleye maruz kalmayacağı" anlamına gelmediğini açıklaması lazım.
PKK nın çıkış amacı asla Kürt halkının hakları değildir ve olmayacaktır.
Yıllardır Doğu'da yaptıkları katliamlarda Türk,Kürt demeden, çocuk , kadın demeden öldüren, yıkan, yakan katiller bunlar.
Amaçları uyuşturucu satıcılığıyla, kaçakçılıkla kolay para kazanmak.Doğuya yıllardır hizmet yapılamamasının, doğunun gelişmemesinin sebebi yine bunlar. Çünkü gelişmiş şehirlerde istedikleri gibi at oynatamayacaklarını, gençleri kandıramayacaklarını, okumuş bir toplumu kandırıp haraç alamayacaklarını, çocuklarını kullanamayacaklarını biliyorlar.
Bahsettiğiniz barış sürecinde PKK nın muhattab alınması zaten bizi bugünlere getiren yanlışlıktır.
PKK hiçbir zaman Kürt halkını temsil etmezken hükümet sayesinde insanların gözünde Hamas yerine konmaya çalışılmaktadır.Ve 5 yıl önce PKK dan nefret eden bazı Kürt arkadaşlarımın bugün PKK yı Kürtlerin Hamas'ı olarak görmelerini malesef dehşetle izliyorum.

açıklamak şöyle dursun uygulamada maalesef istediklerini yapabilecekleri mesajı verildi.
apo posterleriyle yürüyüşe müdahale edilmedi Türk bayrağıyla yürüyen engelli vatandaşa tomayla su sıktılar.

Superrr olucak o zaman bizimle fotograf paylas olur mu

Bugün capcanlı gördüğüm bir polis selamlaştım uzaktan öyle masum bakıyordu ki ne kadar küçük dedim daha 91 liymiş meğer öğrendim muhammed fatih sivri hiç unutmayacagım bizim mahallemizde bugün şehit oldu hiç bir şey yapamadım çok kötüyüm özeline haber link yollayacağım oradan bakarsın canım bir hafta şehir dışında olucam ben kendimi toparlayamıyorum . nolur asker ve polislerimize dua edin En Büyük TÜRKİYE:cry::cry::cry::cry:

Ortadoğu'nun hakimi olma,Osmanlı'yı yeniden canlandırma hayalleriyle kurcalaya kurcalaya artık bir değil,iki tane terör belamız var,gözünüz aydın...

“Pkk’yla görüştüğümüzü iddia edenler şerefsizdir” deyip, sonra “elbette görüşüyoruz” diyen kimdi?
a, Sülün Osman
b, Banker Kastelli
c, Cübbeli Ahmet
d, Jet Fadıl

*

Taliban’ın dizinin dibinde, yerde oturan kimdi?
a, İsmet İnönü
b, Jon Snow
c, Eda Taşpınar
d, Avarel

*

İnsanları domuz bağıyla öldürüp, mezar evlerine gömenleri, halay çeke çeke sokağa salan kimdi?
a, Salvatore Ferragamo
b, Zuhurat baba
c, Profesör Canan Karatay
d, İnek Şaban

*

Libya’yla, Pakistan’la, Afganistan’la vizeleri kaldırdık diye müjde (!) verip, bu ülkelerden 30 bin silahlı ruh hastasının elini kolunu sallaya sallaya gelmesini sağlayan, vizeleri kaldırdık ayağıyla Türkiye’yi köktendinci militan yatağına çeviren kimdi?
a, Sabiha Gökçen
b, Hulusi Kentmen
c, Piri Reis
d, Sarı çizmeli mehmet ağa

*

İran ajanı mıdır, Muhaberat tetikçisi midir, kim olduğuna bakmadan, ne idüğü belirsiz iki milyon mülteciyi, pasaportsuz kimliksiz hobaraaa diye memlekete sokan, istediğiniz şehre gidin diyen kimdi?
a, Sünnetçi Kemal Özkan
b, Lefter Küçükandonyadis
c, Düşes Cate Middleton
d, Ciguli

*

CIA, Mossad, FSB, BND, MI6 coğrafyasına İETT teşkilatıyla dalan kimdi?
a, Martha Stewart
b, Marko paşa
c, Robin van Persie
d, Kırmızı başlıklı kız

*

Bayrağımız indirilirken, Atatürk heykelleri yakılırken, gıkını çıkarmayan… Atatürkçülere “terörist holigan” diyen… Teröristi tanık, TSK’yı sanık yapan kimdi?
a, Bekçi Murtaza
b, Yelena İsinbayeva
c, Vedat Milor
d, Şero

*

Hayatını terörle mücadeleye adamış pırıl pırıl subayları, astsubayları, generalleri, amiralleri, fuhuşçu, casus, darbeci, terörist diye hapse tıkan… Kendisine biat etmeyen savcılara “çete” diyen, hakimlere “vatan haini” diyen, polislere “haşhaşi” diyen, orduyu-yargıyı-emniyeti darmadağın eden, memleketi saldım çayıra mevlam kayıra haline getiren kimdi?
a, Müzeyyen Senar
b, Halikarnas balıkçısı
c, Rafael Nadal
d, Cemil İpekçi

*

Türkiye kan ağlarken, 10 şehidimizin toprağa verildiği gün, şarkıcıları toplayıp Somali’ye gezmeye götüren… Soma’ya taziyeye gidip, cenaze sahiplerini yumruklayan, yerlerde tekmeleten… Ethem’in suratına ateş eden, Ali İsmail’i sopalarla döve döve öldüren, Abdullah Cömert’i Ahmet Atakan’ı katleden polisleri, tebrik eden, destan yazdılar diyen… Berkin’in annesini yuhalatan… Buna mukabil, Seyid Rıza’dan bahsederken gözyaşlarını tutamayan, Mısırlı Rabia’ya ağlayan, Mursi’ye kahrolan, Hamas’la kucaklaşan, 90 yaşındaki Suudi kralı için yas ilan eden kimdi?
a, Patek Phillippe
b, Fuat Avni
c, Zübük
d, Recep İvedik

*

Tüm bu olan biteni senelerdir hiç rahatsızlık hissetmeden seyreden, asrın ülkesiyiz zanneden, dünya bize hayran diyen… “Hanıma acil ameliyat için anca sekiz ay sonraya gün verdiler, benim emekli maaşına sadece 20 lira zam yaptılar, oğlum işsiz, ama, duble yollar çok güzel” diye övünen millet hangisiydi?
a, Tutsiler
b, Aborijinler
c, Aztekler
d, Hobbitler

*

Ve şimdi, nasıl oldu da “asrın ülkesi” dingonun ahırına döndü, gözlerine inanamıyorsun değil mi?
Bi taraftan IŞİD’in, bi taraftan PKK’nın vurmasına hayret ediyorsun değil mi?

*

Anlamamakta haklısın.

*

Anlayana davul zurna saz… Anlamayana, türküyle oy toplayan Selahattin Demirtaş’ın sazını soksan az.

YILMAZ OZDIL

X