PKK'ya son kez "Silah bırakın" çağrısı

Bu kadar azdirran oy verdigin partiyken pisman olmamissin iste. O da pekala pisman olmayabilir
en azından oy verdiğim parti şu an operasyon düzenliyor

inlerini vuruyor ve devam etmesini ümid ediyorum

ama hdp ayan beyan pkk olduğunu ilan ediyor

artı müsamaayı pkk ya değil kürt halkının haklarına gösterdi !!! o ayrımı iyi yapalım

nasılki halkların bıdı bıdı partisi barışı getirsin diye verildiyse

bizler sizler olayını sevmiyorum ancak bizler yaşanabilir ırkçılık olmadan insanca yaşayabilmek için verdik oyumuzu

ben müneccim değilim ki müneccim olmayada gerek yok şu saatten sonra

dediğim gibi göstermelik operasyon ise devam etmezse o zaman görüşürüz

artı müsamaayı pkk ya değil kürt halkının haklarına gösterdi !!! o ayrımı iyi yapalım

bizler sizler olayını sevmiyorum ancak bizler yaşanabilir ırkçılık olmadan insanca yaşayabilmek için verdik oyumuzu

Yani ne desem ki sana? Resmen fanatiklik bu.

Haburda da Kurt halkinin haklarini gozetenleri davulla zurnayla karsiladilar. Yapilan onca rezillige rağmen oy veriyorrsan ayni partiye, baskalarini sorgulama hakkin yok.

Bu kadar basit

11391269_10153379461468330_8359388600687137228_n.jpg

Iste buna gulunur.

Tahammül edemiyorum şu samimiyetsizliğe cidden ya..Sen tut devlet terörünü destekle, yasal mermiyle katledilen gençlere ses çıkarma, hdpye oy verenleri yerden yere vur..Valla girmicem şu bölüme bir daha..

Hayatımda bu kadar kendisiyle çelişen bir millet görmedim ben.

Oy verdigin partinin operasyon duzenlemesinin sebebi vatan millet aski degil yuce divan korkusu

Tahammül edemiyorum şu samimiyetsizliğe cidden ya..Sen tut devlet terörünü destekle, yasal mermiyle katledilen gençlere ses çıkarma, hdpye oy verenleri yerden yere vur..Valla girmicem şu bölüme bir daha..

Hayatımda bu kadar kendisiyle çelişen bir millet görmedim ben.

Sen kalk marasta isidlilari karavanlarda tedavi et,emniyet memurlarini ters kelepcelerken "bazilarini" lutfen cagir gozaltina sonra hukumetin isidla baglantisina kim inanir de.Pehhh.Gerci bu gercekleri gormezden gelme 17-25te de vardi simdi de var.Neye inanmak isterlerse inansinlar.Kendilerini kandirsinlar.

Dedigin gibi su bolum iyice kendin cal kendin oyna oldu.Girmemek en iyisi.

caanımm ak parti ne yapsan doğrudur deniyor ; bu kadar kör olunmazki diyorlar

pişmanım ak partiye verdiğim için deniyor ; ohhh oldu size diyorlar gördünüzmü

evet ak partiyi destekliyorum ancak bazı politikalarını beğenmiyorum düzelmesi gereken yapılması gereken şeyler var deniyor :

hoppa kendinizle çelişiyorsunuz böyle başka millet görmedim deniyor

kaç milllet gördünüz acaba

sadece bugünden pay biçersek ortalama 5 saatim forumda ülkeyi kurtarmakla geçti !!!!

hayır çift canlımısınız bi ruhunuz burda diğer ruhunuz diğer milletlerimi tanıyor

hayır nedense burada yazdığığınız haberler heeeepsi doğru asla yalan olamaz

ancak ak parti lehine bir haber ise mutlaka ya yalan -ya şişirme -ya da millete yaranma

asla faideli bi iş yapmazlar

neyse kounun içeriği ak parti şu bu değil

vatan hanımlar vatan

inşallah bu girdaptan alnımızın akıyla çıkarız TÜRKİYECE

partice Değillll

caanımm ak parti ne yapsan doğrudur deniyor ; bu kadar kör olunmazki diyorlar

pişmanım ak partiye verdiğim için deniyor ; ohhh oldu size diyorlar gördünüzmü

evet ak partiyi destekliyorum ancak bazı politikalarını beğenmiyorum düzelmesi gereken yapılması gereken şeyler var deniyor :

hoppa kendinizle çelişiyorsunuz böyle başka millet görmedim deniyor

kaç milllet gördünüz acaba

sadece bugünden pay biçersek ortalama 5 saatim forumda ülkeyi kurtarmakla geçti !!!!

hayır çift canlımısınız bi ruhunuz burda diğer ruhunuz diğer milletlerimi tanıyor

hayır nedense burada yazdığığınız haberler heeeepsi doğru asla yalan olamaz

ancak ak parti lehine bir haber ise mutlaka ya yalan -ya şişirme -ya da millete yaranma

asla faideli bi iş yapmazlar

neyse kounun içeriği ak parti şu bu değil

vatan hanımlar vatan

inşallah bu girdaptan alnımızın akıyla çıkarız TÜRKİYECE

partice Değillll
Sen şakamısın arkadaşım amanda ne ülkeyi kurtardın ne

Burada Pkk mı daha kötü Işid mi, Hdp'ye oy verenler mi suçlu Akp'ye oy verenler mi tartışmaları sürer de sürer. Aslolan silah ticareti ve kaçakçılığı bu kadar para getiren bir iş olduktan sonra cahil, az gelişmiş üçüncü dünya ülkelerinde terörün ve savaşın asla bitmeyeceğidir. Artık biz de en alasından bir Orta Doğu ülkesiyiz 13 yıldır atılan temeller perçinlendi. Benim bu coğrafyada gözyaşının duracağına dair hiçbir umudum, görebildiğim mantıklı hiçbir neden yok.

Burada Pkk mı daha kötü Işid mi, Hdp'ye oy verenler mi suçlu Akp'ye oy verenler mi tartışmaları sürer de sürer. Aslolan silah ticareti ve kaçakçılığı bu kadar para getiren bir iş olduktan sonra cahil, az gelişmiş üçüncü dünya ülkelerinde terörün ve savaşın asla bitmeyeceğidir. Artık biz de en alasından bir Orta Doğu ülkesiyiz 13 yıldır atılan temeller perçinlendi. Benim bu coğrafyada gözyaşının duracağına dair hiçbir umudum, görebildiğim mantıklı hiçbir neden yok.

Aynen hay agzin bal yesin duka teslam. Sebep tam olarak buyken daha hukumetleri muhalefetleri koruyanlar var. Bu kanli bi tiyatro ve oyunculari tamamen suclu.

HDPye oy vermeyenlerden ve verilmemesi icin insanlari iknaya ugrasmis biriyim. Ancak PKKnin nerde kalmistik? deyip tekrar eskisi gibi saldirilarina baslamasinda HDPnin meclise 80 milletvekili sokmasinin bir etkisi oldugunu da hic sanmiyorum. Milletvekilleri neyi etkiledi de bu saldirilar basladi? Asker PKKya karsi savasiyor, TC Cumhuriyetine karsi degil, oyle degil mi? Oyle ise HDP milletvekilleri ne yapmis da kabahatli oldular? Tam tersine mecliste yetersiz sayilari ile hala etkisiz elemanlar.. Mecliste bu operasyonlari durdurmak ve gorusmelerle cozmek icin cabaliyorlar, ancak kendilerine itibar eden yok zaten.. Yani lafin kisasi, PKK icraatlerine HDP meclise girip oyle emrettigi icin baslamadi, HDP boyle bir emir verecekse mecliste olmasina da gerek yok zaten.. Onlar isin mesru ve kanuni yollarini denemek icin oradalar, ama maalesef sayilari yetersiz. Sonuc olarak Apo'nun tarafindalar, ne kadar PKK sempatizani, o kadar destek.. Kurtlerin bile hepsi yanlarinda degilken mecliste de birsey yapabilmeleri imkansiz. Su son olaylarla olan itibarlari da yerlere yatti zaten.. PKK vurdu, HDP kabahatli oldu.
PKKyi bugunlere tasiyan kim? Habur sinir kapilarinda "pisman degiliz, Apo istedi geldik" dedikleri halde ille de pismanlik yasasindan faydalandirarak Halaylarla bandolarla karsilayarak dagdaki teroristi ulkenin icine sokan, cozum sureci deyip dokunmayan, dokundurtmayan, Apo posterleriyle bezendikleri yuruyus ve gosterileri Turk halkinin albayrakli yuruyuslerinden daha cok itibar gosteren, onlari bayraklariyla, Apolariyal dokunmadan ta Istanbulun gobegine, Taksime kadar salan, tum ulkede orgutlenmelerine goz yuman ve palazlandiran ve bugunlere getiren kim? Begenmediginiz HDPyi mesru parti yapip, siyasi partiler yasasina kilit vurarak parti kapatmanin yollarini tikayan kim? Bence de AKPliler hic konusmasin.

Acaba bugun koalisyon hukumetine mecbur kalmasalar, ya da hedefledikleri cozumsuzluk ve erken secim icin oy kazanma heveslerine kapilmasalar gene ISID ve PKK ustune saldirilar yaparlar miydi? Secimden once Semdinli'de, Sirnak'ta yollar kesilmiyor, PKK bayraklari dalgalanmiyor muydu? Secim oldu ne degisti diye sorarlar adama..

X