- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
Canim eşim olması gerekiyor mu bilmiyorum ama ben sana hoşlandığım ve aramızda bir şeyler geçen birinden bahsedeceğim ikimizde 18 yaşındayız ben terazi o başak burcu son görüştüğümüzde çok ilgiliydi ama 1 haftadır haber alamıyorum yorumlayabilirsen sevinirimMErhaba kızlar, ben falcı yada astroloji uzmanı değilim,
ama bu konuda çok fazla araştırma yapıyorum, çok ilgim var ve senelerin vermiş olduğu bir öğrenim var.
Bir topikte bayanlar ve eşleri hakkında burç yorumları yaptım, çoğu gayet memnun kaldı ve motivasyon topladılar,
ve bu konuda çok büyük talep oldu, bende bunun üzerine topik açıp bu konuda bayanlara yardımcı olmak istedim.
Merak ettiğiniz birileri varsa bana onları yazın.
Yazarken, kendinizde ve sorduğunuz kişinin burcunu, biliyorsanız yükselenini, yaşını , en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz özelliğini yazın (kendinizinde )..
Cevapları özelden gönderiyorum, sizden de memnun kalıp kalmadığına dair yorumlarınızı buraya bekliyorum.
kısa kısa cevaplar vermiyorum, o yüzden hemen cevap gelmeyebilir, mümkün olduğunca yazıyorum, ve direk gerçekleri yazıyorum, alınmaca kırılmaca yok , kimseye aynı yorumları yazmıyorum, bir yerden alıntı da yapmıyorum , bunu zaten anlayacaksınız
hepinizi öptüm
Kızlar yorum başvurusunu buradan yapıyorsunuz, ben özelden atıyorum cevabı, özelden direk yazanlara cevap vermiyorum, sayfadan yorum sırasına göre alıyorum
MErhaba kızlar, ben falcı yada astroloji uzmanı değilim,
ama bu konuda çok fazla araştırma yapıyorum, çok ilgim var ve senelerin vermiş olduğu bir öğrenim var.
Bir topikte bayanlar ve eşleri hakkında burç yorumları yaptım, çoğu gayet memnun kaldı ve motivasyon topladılar,
ve bu konuda çok büyük talep oldu, bende bunun üzerine topik açıp bu konuda bayanlara yardımcı olmak istedim.
Merak ettiğiniz birileri varsa bana onları yazın.
Yazarken, kendinizde ve sorduğunuz kişinin burcunu, biliyorsanız yükselenini, yaşını , en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz özelliğini yazın (kendinizinde )..
Cevapları özelden gönderiyorum, sizden de memnun kalıp kalmadığına dair yorumlarınızı buraya bekliyorum.
kısa kısa cevaplar vermiyorum, o yüzden hemen cevap gelmeyebilir, mümkün olduğunca yazıyorum, ve direk gerçekleri yazıyorum, alınmaca kırılmaca yok , kimseye aynı yorumları yazmıyorum, bir yerden alıntı da yapmıyorum , bunu zaten anlayacaksınız
hepinizi öptüm
Kızlar yorum başvurusunu buradan yapıyorsunuz, ben özelden atıyorum cevabı, özelden direk yazanlara cevap vermiyorum, sayfadan yorum sırasına göre alıyorum
Merhaba öncelikle topiğin hayırlı olsun:)
Ben yeni evliyim. eşim ikizler ben yengeç burcuyum.ben 24 eşim 25 yaşında. Genel olarak çok uyumlu bi çiftiz.bu yıl neler bekliyo bizi bakar mısın ?
Şimdiden tşkler..
Ben özelden yazdım ama sorun olmaz umarım
özelde gelenlere cevap veremiyorum canım, mesaj kutum dolu , bir de haksızlık olmasın diye buradan yorum sırasına göre cevap veriyorum herkese
Canım yorumunu mesaj olarak attım, memnun kalıp kalmadığını bize belirtir, ankete katılırsan çok sevinirim
özelde gelenlere cevap veremiyorum canım, mesaj kutum dolu , bir de haksızlık olmasın diye buradan yorum sırasına göre cevap veriyorum herkese
Canım ağzına sağlıkk çok tşk ederim ama eşim ikizler burcu ben yengecim. sen erkeği yengeç olarak yorumlamışssın
Canım ağzına sağlıkk çok tşk ederim ama eşim ikizler burcu ben yengecim. sen erkeği yengeç olarak yorumlamışssın
o zaman hepsi iptal
ay kafa kalmadı ki , tekrar yazayım mı ?
:):) olsun canım yine çook tşk ederim. e yazarsan sevinirimm
Tamam çünkü baya birşey değişiyor, her konuda, kıskançlık konusunda mesela sorun çıkabileceğini yazmıştım ama yengeç olan sen isen yengeç zaten kıskanılmadan sahiplenilmeden duramaz, tamam baştan yazıyorum
Kahvaltımı ypayım geliyorum kızlar hepinizi yorumlayacağım
Canım yorumunu mesaj olarak attım, memnun kalıp kalmadığını bize belirtir, ankete katılırsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?