PJ Yorumluyor :)

PJ yorumundan memnun kaldınız mı ?

• Evet

OY: 6 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
evet canım..benim özelliklerimi tam anlamıyla anlatmıştın..süpersin

erkekler genel de öyledir cnm o kızkınken sen de inat davranma bence o zman daha da kötü olur ama sen bir balık olduğuna göre son derece uyumlu itaatkar anlayışlı uysal bir yapın olmalı yanılıyor muyum bebeğimmmmmmm

ahhhh ah ilk seneler ne kavgalar yaşanırdı bir bilsen, 18 seneyi devirince her halukarda aşıyorsun bunları, o kızgınken seslenmem, yeri geldiğinde de lafımı koyarım esirgemem.
Ama genel olarak uysal sakinimdir, herşeyine katlandım yani yıllarca, bir başkası olsaydı mümkün değil katlanmazdı, o derece diyeyim sana. Ama o halde bile kendini mükemmel görüyorya, dayanamıyorum işte bu kısma, anında patlarım yani Sen mükemmelsin de ben kötü müyüm be mübarek, 18 yıldır çalışırım, evde .......... üstüne oturup da bir koca parası yemiş değilim, accık da beni öv değil mi, hep kendidir iyi olan.

Son düzenleme:

sağol bebeğim Sormak istediğin birşey olursa çekinme

Özelden cevap yazıyorum, senin zaten en büyük hayalin güzel mutlu bir yuva , ama biraz talihsizsin bu konuda

Biraz dinleneyim hemen yazacağım kızlar eşin öyle olmaması lazım yazmış ama erkek yengeçlerle kadın yengeçler çok farklı , özelden mesaj atıcam canım

slm:) ilk kez kk da tarot baktırıyorum. seneler önce baktırmıştım ankarada % 100 tuttu sneler sonra farkına vardım olaylar gerçekleştikçe. benada bakarsan sevnirim. ben ve eşim 34 yaşındayız ben koç eşim oğlak yükselenlerimizi bilmiyorum.bu ara gerçekleşmesini beklediimiz şeyler var. maddi manevi bakalım ne diceksin. şimdiden tşkkrler.

merhaba size özelden mesaj attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…