Ay bayılıcamHayır 8 tane
Sen ne anlarsın be zerre kadar bilmiyorsun biseyiŞey bu pizza değil.
4 yıldır yemek topiginde tarif paylaşıyorum hiç kotu yorum gelmedi .tarif sahibi kendi istedi bunuHamur guzel pismis ama biraz kalin bi de ben malzemeleri az buldum mozarella veya kasar ne koyuyorsaniz onsuz pizza olmaz bence. Soganlari da tum tum yakistiramadim tek halka olarak koysaniz daha iyi olur bence
Oh beO zaman buraya bişi atarken gelebilcek şeylere hazırlıklı olmak lazım anladın mı benden bişe öğrenemezsin zaten zira dilimi bilmeyen bi insanla daha fazla uğraşamıcam hım ok by
Ya senin işin gücün yok mu?onca derdin içinde seninle sizinle mi uğraşacağımSen ne anlarsın be zerre kadar bilmiyorsun biseyibu 8 adet pizza
Size de mahalle karıları gibi malzeme çıktı şimdi 1 ay boyunca şu meseleyi söyleyip durursunuz4 yıldır yemek topiginde tarif paylaşıyorum hiç kotu yorum gelmedi .tarif sahibi kendi istedi bunu
senin kötü yorumun sadece midemi bulandırır.guya sen her şeyi biliyorsun sizin gibiler yüzünde insan bir şey paylaşacağına pişman oluyor be4 yıldır yemek topiginde tarif paylaşıyorum hiç kotu yorum gelmedi .tarif sahibi kendi istedi bunu
Bayıl da kurtulayım senden kene gibi yapışmışsın konumaAy bayılıcam
Sen kendi bildiklerini kendine sakla.senden dünyada 1 sen 1 ben kalayım senim gibi birisinden asla bir şey istemem!cevap vermekten başka bir şey biliyor musun ki bir şey öğreneyim senden ?!bu arada beni saldığın için teşekkürO zaman buraya bişi atarken gelebilcek şeylere hazırlıklı olmak lazım anladın mı benden bişe öğrenemezsin zaten zira dilimi bilmeyen bi insanla daha fazla uğraşamıcam hım ok by
+ ben Türkçe temiz konuşmak mecburiyetinde değilim.sen Azerice rahat konuşa bilir misin hayır!o zaman konuşmaYo eleştiriye açık olmucaksan buraya soru sormucaksın ayrıca orda bir tane pizzaya benzer bişe var onu 8 dilime bölmüşsün ve kimse sana kötü bişi sölemediği halde herkese ters cevaplar vermişsin sen önce dilimi öğrende gel ayrıca ben diğerlerinin avulatlığını ypmadım seni eleştirdim burda kimsenin avukatlığını yapmaya kimsenin ihtiyacı yok ama dediğim gibi dilimin ne olduğunu ve eleştiriye açık olmayı öğrende gel
Bu da bendenSelam!pizzalarım nasıl olmuş ?
GüzelBu da benden
Benim peynirim azdı hem onu yapınca o tarafta kaynana cadısı dırdır yapıyordu.peyniri kayınbiraderım aldığı için az götürdüm peynirden ,sosisli çocuklarım için yaptım sadeceBu da benden
Elinize sağlıkBenim peynirim azdı hem onu yapınca o tarafta kaynana cadısı dırdır yapıyordu.peyniri kayınbiraderım aldığı için az götürdüm peynirden ,sosisli çocuklarım için yaptım sadece
Rica ederim çünkü senin gibi birine cevap verip yeterince kendimi düşürdüm ayrıca bence öğrenmeye açık olmalısın ben senden daha çok şey biliyorum emin ol en azından dilimin ne olduğunu biliyorum anladın tatlımSen kendi bildiklerini kendine sakla.senden dünyada 1 sen 1 ben kalayım senim gibi birisinden asla bir şey istemem!cevap vermekten başka bir şey biliyor musun ki bir şey öğreneyim senden ?!bu arada beni saldığın için teşekkür
Selam!pizzalarım nasıl olmuş ?
Kare kare keserseniz sizin de 9 pizzaniz var afiyet olsunBu da benden
Eyvah geliyor şimdi sana da azarAbla soğanı direk ikiye bölseydin