- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye benzemiyor?ben sucuk yemem.namaz kılıyorum domuz eti haram olduğu için.kendi yiyeceklerinden yaptımBöyle pek pizzaya benzemiyor, mozorella veya kaşar peyniri ve de sucuk yakışırdı.
Ama hamur güzel duruyor. Ellerine sağlık.
Bu arada peynir var ama az miktar.kayınbirader aldığı için az vurdum pizzayaBöyle pek pizzaya benzemiyor, mozorella veya kaşar peyniri ve de sucuk yakışırdı.
Ama hamur güzel duruyor. Ellerine sağlık.
Her türlü malzemeyle pizza yapılır tabii ki sade peynirli, sade domatesli... Çok çeşidi var güzel görünüyor bence ama ben biraz daha ince seviyorum diğer malzemeler haricinde.Sucuk çocuklarım için yaptım yollarım fotoyu görürsünüz
Bir bütün parçayı 8 e bölmuşsun8 kesim var görmedin mi
peki o parçaların ismi ne ?!Bir bütün parçayı 8 e bölmuşsun
Dilimpeki o parçaların ismi ne ?!
8 kesim var görmedin mi
Geri kalan 7 tane utanıp saklandı herhalde tüh. Estetik görünmüyor nilucum kusura bakma. Ama ev yapımı olduğundan en azından içindeki malzemeler güvenli.Hayır 8 tane
Her sucuğun içinde domuz eti mi var ? Bunu kanıya nerden vardınızNiye benzemiyor?ben sucuk yemem.namaz kılıyorum domuz eti haram olduğu için.kendi yiyeceklerinden yaptım
Çok teşekkür ederim şu açıklamayı yapıp tüm dertlerim çözüldü.siz onun avukatlığını yapınca pizzaları yorumlayınOna Türkçede dilim denir. 1 pizza 8 dilimden oluşur yani. Biz dilimlere pizza demeyiz onu bir bütün kabul ederiz.
Birilerinden duydumHer sucuğun içinde domuz eti mi var ? Bunu kanıya nerden vardınız
Utanıp saklanmak ne alaka?!sen benim yaptıklarımı hep kötü yorumluyorsun ya,bir kendin yapta bakayım.ama bu lafları senden duyunca pek üzülmediğim doğruGeri kalan 7 tane utanıp saklandı herhalde tüh. Estetik görünmüyor nilucum kusura bakma. Ama ev yapımı olduğundan en azından içindeki malzemeler güvenli.
Hem yorumlamalarını isteyip hemde yorumları beğenmemek değişikUtanıp saklanmak ne alaka?!sen benim yaptıklarımı hep kötü yorumluyorsun ya,bir kendin yapta bakayım.ama bu lafları senden duyunca pek üzülmediğim doğru
Senin de diğerlerinin avukatlığını yapman değişikHem yorumlamalarını isteyip hemde yorumları beğenmemek değişik
Yo eleştiriye açık olmucaksan buraya soru sormucaksın ayrıca orda bir tane pizzaya benzer bişe var onu 8 dilime bölmüşsün ve kimse sana kötü bişi sölemediği halde herkese ters cevaplar vermişsin sen önce dilimi öğrende gel ayrıca ben diğerlerinin avulatlığını ypmadım seni eleştirdim burda kimsenin avukatlığını yapmaya kimsenin ihtiyacı yok ama dediğim gibi dilimin ne olduğunu ve eleştiriye açık olmayı öğrende gelSenin de diğerlerinin avukatlığını yapman değişik
Bu benimle onların meselesi sen karışma bir zahmet.ne yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim ya beni bi salllllllYo eleştiriye açık olmucaksan buraya soru sormucaksın ayrıca orda bir tane pizzaya benzer bişe var onu 8 dilime bölmüşsün ve kimse sana kötü bişi sölemediği halde herkese ters cevaplar vermişsin sen önce dilimi öğrende gel ayrıca ben diğerlerinin avulatlığını ypmadım seni eleştirdim burda kimsenin avukatlığını yapmaya kimsenin ihtiyacı yok ama dediğim gibi dilimin ne olduğunu ve eleştiriye açık olmayı öğrende gel
O zaman buraya bişi atarken gelebilcek şeylere hazırlıklı olmak lazım anladın mı benden bişe öğrenemezsin zaten zira dilimi bilmeyen bi insanla daha fazla uğraşamıcam hım ok byBu benimle onların meselesi sen karışma bir zahmet.ne yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim ya beni bi salllllll
Şey bu pizza değil.Selam!pizzalarım nasıl olmuş ?