Pizza

Böyle pek pizzaya benzemiyor, mozorella veya kaşar peyniri ve de sucuk yakışırdı.
Ama hamur güzel duruyor. Ellerine sağlık.

Böyle pek pizzaya benzemiyor, mozorella veya kaşar peyniri ve de sucuk yakışırdı.
Ama hamur güzel duruyor. Ellerine sağlık.
Niye benzemiyor?ben sucuk yemem.namaz kılıyorum domuz eti haram olduğu için.kendi yiyeceklerinden yaptım

Pizza bu arada çeşit çeşit yapılır arkadaşlar, her pizzanın içinde sucuk kaşar vs olacak diye bir şey yok. Pizzanın tabanına sürdüğünüz sos bile farklı olabilir yani, pide gibi düşünün. Nasıl çeşit çeşit pide varsa pizza da öyle.

Elinize sağlık güzel görünüyor bu arada.

Geri kalan 7 tane utanıp saklandı herhalde tüh. Estetik görünmüyor nilucum kusura bakma. Ama ev yapımı olduğundan en azından içindeki malzemeler güvenli.
Utanıp saklanmak ne alaka?!sen benim yaptıklarımı hep kötü yorumluyorsun ya,bir kendin yapta bakayım.ama bu lafları senden duyunca pek üzülmediğim doğru

Senin de diğerlerinin avukatlığını yapman değişik
Yo eleştiriye açık olmucaksan buraya soru sormucaksın ayrıca orda bir tane pizzaya benzer bişe var onu 8 dilime bölmüşsün ve kimse sana kötü bişi sölemediği halde herkese ters cevaplar vermişsin sen önce dilimi öğrende gel ayrıca ben diğerlerinin avulatlığını ypmadım seni eleştirdim burda kimsenin avukatlığını yapmaya kimsenin ihtiyacı yok ama dediğim gibi dilimin ne olduğunu ve eleştiriye açık olmayı öğrende gel

Bu benimle onların meselesi sen karışma bir zahmet.ne yapıp yapmayacağımı senden öğrenecek değilim ya beni bi salllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…