Pınar Labne ile ... Pizza

Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
İnsan beni bekler hemen yapıyorsunuz tarifleri
Pizzayı açtığın merdaneyle döverim seni

Ben acep pizza yapılır mı olur mu ki diyordum içimden daha dün oluyormuş

Ellerine sağlık nefis olmuş başarılar nanammmmm

O bir dünya klasiği ......Nana
Çok sevdiğim bir eserdir. Emile Zola' nın natüralist romanı....Öncesinde Meyhane' yi okumanızı tavsiye ederim ama...çünkü Nana onun devamıdır. Meyhane' de annesinin hayatına ayna tutulmuş....
Nana şimdi eee abla ne alaka hani benim pizzamin övgüleri diye soruyor...
Bence Nanami her görenin kitap okuma zevkini hatırlaması lazım...
Bursalim kadifeli gelinim çenem düştü o pizzayı yiyemedim diye.... İnan o kadar güzel görünüyor ki...kokusu geldi burnuma...aylar var karbonhidrat yemedim işte böyle fotoğraflara bakinip duruyorum. Ellerine sağlık canım. İnşallah şansın bol olur.

Oyy ablacım sen yaz, ne yazarsan yaz ben okurum
Bende senin aksine karbonhidratlara boğuldum bu aralar
Teşekkür ederim ablacım

Oyy ablacım sen yaz, ne yazarsan yaz ben okurum
Bende senin aksine karbonhidratlara boğuldum bu aralar
Teşekkür ederim ablacım
Karbonhidratlardan sonra seni kabaklı günler bekliyor Nanacim Alıştıra alıştıra demek isterdim ama üzgünüm...gençliğin seni bu durumdan çabuk kurtarır yine şanslısın hadi
Bu etap çok zorlu geçecek çok güzel tarifler geliyor herkesten...cumartesi heyecanını beraber yaşamayı çok seviyorum. Tekrar ellerine sağlık kuzum.

Aynen ablacım yarın sabah diyetime başlayacağım, çok şişiyorum sonra hazır icimde gençlik ateşi varken vereyim fazlalıkları, 8 kilocuk
Sebastiyanda yok meydan bize kaldı, cumartesi coşarız

Aynen ablacım yarın sabah diyetime başlayacağım, çok şişiyorum sonra hazır icimde gençlik ateşi varken vereyim fazlalıkları, 8 kilocuk
Sebastiyanda yok meydan bize kaldı, cumartesi coşarız
Sekiz kilo nedir ki elinin kiri
Kolay o zaman ateşini bir harlayalim tamamdır
Sebastian bize beklerken çay , kahve yapar mı ki @Elalis

Bu bahsettiğim kitabı okumustum aklımda kaldığı kadarıyla kötü bir hayatı vardı sanırım :/ kitap okumayı bir hayli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…