Pınar Labne ile ... Pizza

Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
İnsan beni bekler hemen yapıyorsunuz tarifleri
Pizzayı açtığın merdaneyle döverim seni:sinirli:

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK68:

Malzemeler
Hamuru için;
🍕Un
🍕Kuru maya
🍕 Ilık su
🍕Tuz
🍕1 tatlı kaşığı toz şeker
🍕 1 yemek kaşığı zeytin yağı

Üzeri Için;
🍕 Pınar Labne
🍕 Mısır
🍕 Kapya biber
🍕 Çarliston biber
🍕 Zeytin
🍕 Domates
🍕 Sucuk
🍕 kaşar
🍕 Domates salçası (ev yapimi)
Eki Görüntüle 2589199

Yapılışı;
Kuru maya şeker ve ılık suyu kabımıza alıp şeker eriyene kadar karıştıralım. Sonra zeytinyağı, tuz ve unu ekleyerek ele yapışmayacak kıvamda hamur yoğuralım. Hamurumuzu 30 dakika mayalanmaya bırakalım.
Eki Görüntüle 2589207

Pizza üzeri için malzemelerimizi doğrayalım, üst malzemeler isteğe göre artırılıp, eksiltilebilir.
Mayalanan hamurdan küçük bezeler alıp ince şekilde açalım. Üzerine önce salça sonra labne peynirimizi sürelim ve kaşar hariç diğer malzemeleri dizelim en son uzerine kaşar koyup önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.

Eki Görüntüle 2589222
Eki Görüntüle 2589223

Pizzamız hazır :KK36:

Eki Görüntüle 2589241
Eki Görüntüle 2589242
Eki Görüntüle 2589243
Eki Görüntüle 2589245
Eki Görüntüle 2589247

Eki Görüntüle 2589248 Eki Görüntüle 2589249
Eki Görüntüle 2589251
Ben acep pizza yapılır mı olur mu ki diyordum içimden daha dün oluyormuş 🥰

Ellerine sağlık nefis olmuş başarılar nanammmmm :KK19::KK60:

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK68:

Malzemeler
Hamuru için;
🍕Un
🍕Kuru maya
🍕 Ilık su
🍕Tuz
🍕1 tatlı kaşığı toz şeker
🍕 1 yemek kaşığı zeytin yağı

Üzeri Için;
🍕 Pınar Labne
🍕 Mısır
🍕 Kapya biber
🍕 Çarliston biber
🍕 Zeytin
🍕 Domates
🍕 Sucuk
🍕 kaşar
🍕 Domates salçası (ev yapimi)
Eki Görüntüle 2589199

Yapılışı;
Kuru maya şeker ve ılık suyu kabımıza alıp şeker eriyene kadar karıştıralım. Sonra zeytinyağı, tuz ve unu ekleyerek ele yapışmayacak kıvamda hamur yoğuralım. Hamurumuzu 30 dakika mayalanmaya bırakalım.
Eki Görüntüle 2589207

Pizza üzeri için malzemelerimizi doğrayalım, üst malzemeler isteğe göre artırılıp, eksiltilebilir.
Mayalanan hamurdan küçük bezeler alıp ince şekilde açalım. Üzerine önce salça sonra labne peynirimizi sürelim ve kaşar hariç diğer malzemeleri dizelim en son uzerine kaşar koyup önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.

Eki Görüntüle 2589222
Eki Görüntüle 2589223

Pizzamız hazır :KK36:

Eki Görüntüle 2589241
Eki Görüntüle 2589242
Eki Görüntüle 2589243
Eki Görüntüle 2589245
Eki Görüntüle 2589247

Eki Görüntüle 2589248 Eki Görüntüle 2589249
Eki Görüntüle 2589251
O bir dünya klasiği ......Nana :KK68:
Çok sevdiğim bir eserdir. Emile Zola' nın natüralist romanı....Öncesinde Meyhane' yi okumanızı tavsiye ederim ama...çünkü Nana onun devamıdır. Meyhane' de annesinin hayatına ayna tutulmuş....
Nana şimdi eee abla ne alaka hani benim pizzamin övgüleri diye soruyor...
Bence Nanami her görenin kitap okuma zevkini hatırlaması lazım...
Bursalim kadifeli gelinim çenem düştü o pizzayı yiyemedim diye....😁 İnan o kadar güzel görünüyor ki...kokusu geldi burnuma...aylar var karbonhidrat yemedim işte böyle fotoğraflara bakinip duruyorum. Ellerine sağlık canım. İnşallah şansın bol olur. :KK68:

Çok sevdiğim bir eserdir. Emile Zola' nın natüralist romanı....Öncesinde Meyhane' yi okumanızı tavsiye ederim ama...çünkü Nana onun devamıdır. Meyhane' de annesinin hayatına ayna tutulmuş....
Bursalim kadifeli gelinim çenem düştü o pizzayı yiyemedim diye....😁 İnan o kadar güzel görünüyor ki...kokusu geldi burnuma...aylar var karbonhidrat yemedim işte böyle fotoğraflara bakinip duruyorum. Ellerine sağlık canım. İnşallah şansın bol olur. :KK68:

Oyy ablacım sen yaz, ne yazarsan yaz ben okurum 😍
Bende senin aksine karbonhidratlara boğuldum bu aralar😊
Teşekkür ederim ablacım 🥰😘

Oyy ablacım sen yaz, ne yazarsan yaz ben okurum 😍
Bende senin aksine karbonhidratlara boğuldum bu aralar😊
Teşekkür ederim ablacım 🥰😘
Karbonhidratlardan sonra seni kabaklı günler bekliyor Nanacim :confused: Alıştıra alıştıra demek isterdim ama üzgünüm...gençliğin seni bu durumdan çabuk kurtarır yine şanslısın hadi :confused:
Bu etap çok zorlu geçecek çok güzel tarifler geliyor herkesten...cumartesi heyecanını beraber yaşamayı çok seviyorum. Tekrar ellerine sağlık kuzum. :sampiyon:

Karbonhidratlardan sonra seni kabaklı günler bekliyor Nanacim :confused: Alıştıra alıştıra demek isterdim ama üzgünüm...gençliğin seni bu durumdan çabuk kurtarır yine şanslısın hadi :confused:
Bu etap çok zorlu geçecek çok güzel tarifler geliyor herkesten...cumartesi heyecanını beraber yaşamayı çok seviyorum. Tekrar ellerine sağlık kuzum. :sampiyon:

Aynen ablacım yarın sabah diyetime başlayacağım, çok şişiyorum sonra hazır icimde gençlik ateşi varken vereyim fazlalıkları, 8 kilocuk :confused:
Sebastiyanda yok meydan bize kaldı, cumartesi coşarız :KK53:
🥰😍🤗

Aynen ablacım yarın sabah diyetime başlayacağım, çok şişiyorum sonra hazır icimde gençlik ateşi varken vereyim fazlalıkları, 8 kilocuk :confused:
Sebastiyanda yok meydan bize kaldı, cumartesi coşarız :KK53:
🥰😍🤗
Sekiz kilo nedir ki elinin kiri :KK76:
Kolay o zaman ateşini bir harlayalim tamamdır :rolleyes:
Sebastian bize beklerken çay , kahve yapar mı ki :confused:@Elalis :KK60:

Bu bahsettiğim kitabı okumustum aklımda kaldığı kadarıyla kötü bir hayatı vardı sanırım :/ kitap okumayı bir hayli oldu :KK43:

Sekiz kilo nedir ki elinin kiri :KK76:
Kolay o zaman ateşini bir harlayalim tamamdır :rolleyes:
Sebastian bize beklerken çay , kahve yapar mı ki :confused:@Elalis :KK60:
Çaylaaaaarrrrrrr
Screenshot_20200213-073917~2.png

X