Yarışma Pizza Makarna- Filiz Makarna Sponsorluğunda

Mammamia

Karnıyarık, sütlaç yapınca konuya beğendiğin için yazmamıştım, canım istedi demiştin. Şimdi konuya yazdığına göre beğenmedin mi?
Görseli beğendim, tadı nasıldır bilemediğim için konuya görseli beğendiğime dair bir kelime yazdım.

Ellerinize sağlık, ilk kez görüyorum bunu. İsmi pizza makarna yada makarna pizzası olabilirmiş.
Teşekkür ederim Çoğu yerde makarna pizza başlığı altında var, tarifi de makarna pizzası yapacağım diye yola çıkarak yaptım, tarifi aldığım sitede spagetti Pizza yazdığı için öyle yazdım ben de. Nevreste başlığı değiştirsek mi acaba makarna pizzası mı olsa?

Değiştirdim canım

Farketmez, sadece başlığa bakınca normal spaghetti zannettim. Güzel görünüyor, eminim çok lezzetlidir. Çocuklar çok beğenir.

Farketmez, sadece başlığa bakınca normal spaghetti zannettim. Güzel görünüyor, eminim çok lezzetlidir. Çocuklar çok beğenir.
Aynen lezzetli, kızım da pizzayı sever,kızım da eşim de sevdi, aynı şekilde Pizza tadı oluyor. Tek kötü yanı çatalla yedik. Pizzada dilim dilim elle yemenin tadı daha başka oluyor

olsa da yesek

İçine sinmeyen sunum bu mu çok güzel olmuş. Pizzadan ne farkı var ilk görünüşte kimse makarnadan yapılmış demez. Ellerine sağlık

İçine sinmeyen sunum bu mu çok güzel olmuş. Pizzadan ne farkı var ilk görünüşte kimse makarnadan yapılmış demez. Ellerine sağlık
İşte bu yüzden, makarnadan çok pizzayı anımsatıyor. Makarna daha ön planda yapayım kenarlardan boşluk bırakayım gözüksün dedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…